- 16 Eylül 2020
- 1.227
- 624
- 73
- 30
- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #2.881
İnşallah vardır yaa iki tane testm kaldı birini yarın yapıcm yine diğerini tam adet günümde yapcm heveslenmk istemyrm geçen sefer çok üzüldüm çünküRabbim ne büyük inan ki cok sevindim insallah saglıklı bak bu sefer var var
Üzüldüm ne yalan söyleyeyim ama kürtaj olsam daha mı iyi en azından nasip kısmet saglıklıyız devam korunmadanSıkma canını kuzum hayırlısı olsun.
Dediğin gibi kimyasaldan sonra kalma şansın daha yüksek
Hemen gitme bekle kesinlikle 4 gün gecsın oyle gitİnşallah vardır yaa iki tane testm kaldı birini yarın yapıcm yine diğerini tam adet günümde yapcm heveslenmk istemyrm geçen sefer çok üzüldüm çünkü
Sevin yine bence bu sefer saglıklu kımyasl ustune kaldın ama gecsın oyle kan ver hemen gitmeİnşallah vardır yaa iki tane testm kaldı birini yarın yapıcm yine diğerini tam adet günümde yapcm heveslenmk istemyrm geçen sefer çok üzüldüm çünkü
Canım zaten çizgi belirgin olsun öyle yani adetim gecsin 3ünde ya günüm 10 unda gitçem doktora kan vermeye bi hafta geçince aksam vakti telaşla gidip vermicm bu sefer kanı hüsrana uğramak istemiyorum inş sağlıklı olur varsaSevin yine bence bu sefer saglıklu kımyasl ustune kaldın ama gecsın oyle kan ver hemen gitme
Aynen kuzum kürtaj çok kötü oluyor zor toparlamıştım benÜzüldüm ne yalan söyleyeyim ama kürtaj olsam daha mı iyi en azından nasip kısmet saglıklıyız devam korunmadan
Hemen gitme bekle kesinlikle 4 gün gecsın oyle git
Kız doktora gittin mi nerden biliyon kimyasal olduğunu ? Belki normal regl oluyosun korkma kimyasal değildir eğer kimyasal diye düşünüyosan kan vercen mi beta kaç çıkıcak ona bak eğer beta 0 sa zten hamile kalmadın demektirÜzüldüm ne yalan söyleyeyim ama kürtaj olsam daha mı iyi en azından nasip kısmet saglıklıyız devam korunmadan
Yani doğru zatenn reglin bir iki gün geçilmişti bence kimyasal değil normal regl gibi canımKız doktora gittin mi nerden biliyon kimyasal olduğunu ? Belki normal regl oluyosun korkma kimyasal değildir eğer kimyasal diye düşünüyosan kan vercen mi beta kaç çıkıcak ona bak eğer beta 0 sa zten hamile kalmadın demektir
Silik çizgi çıkmıştı ama onda bende de aymı oldu çizgi çıktı kanama geldi kimyasaldı benm gibi olduYani doğru zatenn reglin bir iki gün geçilmişti bence kimyasal değil normal regl gibi canım
Kız doktora gittin mi nerden biliyon kimyasal olduğunu ? Belki normal regl oluyosun korkma kimyasal değildir eğer kimyasal diye düşünüyosan kan vercen mi beta kaç çıkıcak ona bak eğer beta 0 sa zten hamile kalmadın demektir
Anlatamıyorum herhalde yada ablamak istediğiniz gıbı mi anlıyosunuz döllenme olmasa test niye pozitif göstersin tarihime gore niye 3 gün gecsın illa ki kan verip veya düstüğünü gormek mi lazım bide yorum yapıyorsunuz kaç test yaptım cızgi cıktı gotumden mi uydurdum bide sıkıntımın üstüne sizinle ugrasıyorum gebelik testlerini de gozunuz göre göre bravo bi siz biliyorsunuz herseyiYani doğru zatenn reglin bir iki gün geçilmişti bence kimyasal değil normal regl gibi canım
Ben iki sefer kimyasal gebelik geçirdim çizgiler çok belirgindi beta biri 40 diğeri 80 di ama erken öğrenmiştim bat Zamanım da regl oldum yani böyle hayalet çizgiler knadirici olabiliyorSilik çizgi çıkmıştı ama onda bende de aymı oldu çizgi çıktı kanama geldi kimyasaldı benm gibi oldu
Vallaha niye bukadat tepkiler verdiniz anlamadım attığınız testlerde hayalet gibi olsa bizene olmasa bizene verdiğiniz tepki çok saçma kendi kendinize. Muane edip karar verip uzluyorsunuz bideAnlatamıyorum herhalde yada ablamak istediğiniz gıbı mi anlıyosunuz döllenme olmasa test niye pozitif göstersin tarihime gore niye 3 gün gecsın illa ki kan verip veya düstüğünü gormek mi lazım bide yorum yapıyorsunuz kaç test yaptım cızgi cıktı gotumden mi uydurdum bide sıkıntımın üstüne sizinle ugrasıyorum gebelik testlerini de gozunuz göre göre bravo bi siz biliyorsunuz herseyi
Ben oglumdan önce de kimyasal gecırdım betam once 33 daha sonra 17 cıktı 5 gün adet oldum bunda da 3 gün gecikme hayalet cızgi ve leke sökülme camur gibi anlamasam derim zaten cızgi de beta olmasa zaten 40 saat dursa belirmez kac test yaptım hepsinde de cızgı gördümBen iki sefer kimyasal gebelik geçirdim çizgiler çok belirgindi beta biri 40 diğeri 80 di ama erken öğrenmiştim bat Zamanım da regl oldum yani böyle hayalet çizgiler knadirici olabiliyor
Sacma mı gozun gordugu seye yok demek ne kadar sacmaVallaha niye bukadat tepkiler verdiniz anlamadım attığınız testlerde hayalet gibi olsa bizene olmasa bizene verdiğiniz tepki çok saçma kendi kendinize. Muane edip karar verip uzluyorsunuz bide
Yani gBen oglumdan önce de kimyasal gecırdım betam once 33 daha sonra 17 cıktı 5 gün adet oldum bunda da 3 gün gecikme hayalet cızgi ve leke sökülme camur gibi anlamasam derim zaten cızgi de beta olmasa zaten 40 saat dursa belirmez kac test yaptımFikrimi söyledim abartmayın artikSacma mı gozun gordugu seye yok demek ne kadar sacma
Fikrimi söyledim abartmayın artikOKYANUS 302member: 1012925 .!.:Yani g
yani üzüldüm adınıza inşallah diğer ay Allah nasip eder. Ama İnsanlar sizi tanımadığı halde üzülüp yardımcı olmaya çalışıyorlar bu kadar büyük tepki vermeniz çok yanlış ve hoş degil. "Sizinle uğraşıyorum".. çok yanlış takibi bırakıyorum.Anlatamıyorum herhalde yada ablamak istediğiniz gıbı mi anlıyosunuz döllenme olmasa test niye pozitif göstersin tarihime gore niye 3 gün gecsın illa ki kan verip veya düstüğünü gormek mi lazım bide yorum yapıyorsunuz kaç test yaptım cızgi cıktı gotumden mi uydurdum bide sıkıntımın üstüne sizinle ugrasıyorum gebelik testlerini de gozunuz göre göre bravo bi siz biliyorsunuz herseyi
Özgürsünüzyani üzüldüm adınıza inşallah diğer ay Allah nasip eder. Ama İnsanlar sizi tanımadığı halde üzülüp yardımcı olmaya çalışıyorlar bu kadar büyük tepki vermeniz çok yanlış ve hoş degil. "Sizinle uğraşıyorum".. çok yanlış takibi bırakıyorum.
Anaaa kadına bak. İstersen uzaya çık kardeş napıyosan yap bizene. Senin psikolojin bozulmuş normal değilsin. düzelirsin inşallah senin için tek duam bu…Anlatamıyorum herhalde yada ablamak istediğiniz gıbı mi anlıyosunuz döllenme olmasa test niye pozitif göstersin tarihime gore niye 3 gün gecsın illa ki kan verip veya düstüğünü gormek mi lazım bide yorum yapıyorsunuz kaç test yaptım cızgi cıktı gotumden mi uydurdum bide sıkıntımın üstüne sizinle ugrasıyorum gebelik testlerini de gozunuz göre göre bravo bi siz biliyorsunuz herseyi
Aynı seyi sizin için düşünüyorumAnaaa kadına bak. İstersen uzaya çık kardeş napıyosan yap bizene. Senin psikolojin bozulmuş normal değilsin. düzelirsin inşallah senin için tek duam bu…
Yani Kendi kendine muane edip hamile olup birde kimyasal olduğuna inanıyor doktor yok kontrol yok beta yok yorum yapincada hakaretAnaaa kadına bak. İstersen uzaya çık kardeş napıyosan yap bizene. Senin psikolojin bozulmuş normal değilsin. düzelirsin inşallah senin için tek duam bu…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?