- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #2.901
Sizden daha cok gidiyorumdur emin olun daha fazla mesgul etmeyin lütfen takip etmeye bilirsiniz yorum yapmaya bilirsiniz uzatmanızın da lüzümü yokYani Kendi kendine muane edip hamile olup birde kimyasal olduğuna inanıyor doktor yok kontrol yok beta yok yorum yapincada hakaret
Kesinlikkkle katılıyorum yüzde bi milyon katılıyorum kız sana. Kadın normal değil kendi kendine teşhis koydu hamileyim diye ortalığa yaydı şimdi adet olunca da ayy hamileyimde kimyasal geçiriyorum tutmadı olayına çevirdi. kimi niye ne için yapmak ister ki bi insan bunu? Psikolojinin normal olmadığı burdan belli zaten. Kız ben 2. Çizgiyi baya gördüm ama emin deilm bilmiyorum diyerek gezdim ortalıkta. Bu kadın görünmeyen hayalet çizgiyle hamileyim ikonu koyduYani Kendi kendine muane edip hamile olup birde kimyasal olduğuna inanıyor doktor yok kontrol yok beta yok yorum yapincada hakaret
Hıı evet öyle yaptım sizin gıbı gormedıgım seyi gordum dedim yaptım dedim ben herseyi seffaf yazdım attım buraya gordum gormedim yaptım yapmadım demedim acaba siz neyin kafasını yaşıyorsunuz ben cok merak ediyorum uzatmayın konuyu terk edin lütfenKesinlikkkle katılıyorum yüzde bi milyon katılıyorum kız sana. Kadın normal değil kendi kendine teşhis koydu hamileyim diye ortalığa yaydı şimdi adet olunca da ayy hamileyimde kimyasal geçiriyorum tutmadı olayına çevirdi. kimi niye ne için yapmak ister ki bi insan bunu? Psikolojinin normal olmadığı burdan belli zaten. Kız ben 2. Çizgiyi baya gördüm ama emin deilm bilmiyorum diyerek gezdim ortalıkta. Bu kadın görünmeyen hayalet çizgiyle hamileyim ikonu koyduvar burdan anla işte
Ne anlatıyon yaHıı evet öyle yaptım sizin gıbı gormedıgım seyi gordum dedim yaptım dedim ben herseyi seffaf yazdım attım buraya gordum gormedim yaptım yapmadım demedim acaba siz neyin kafasını yaşıyorsunuz ben cok merak ediyorum uzatmayın konuyu terk edin lütfen
Günaydın canım ben çizgiyi görüyorumGünaydın kızlarradetime 3-4 gün var
Günaydın canım inşallah vardırGünaydın canım ben çizgiyi görüyorumhadi insAllah
Aynen öyle tartısmayalm yaa herkes aynı seyi bekliyo bekliyoruzKızlar günaydın herkese erken uyandım ben dün neler oldu ya kizlar niye bi anda yukseldiniz gerek yokki arkadaşlar hepimiz biliyoruz ki güzel haberleri bekliyoruz tek tek gerek yok sozdede olsa tartışmaya arkadaşlar
Canım çok üzüldüm ama pes etmemene de sevindim. Birbirimize destek olarak bu yolda yürümeye devam edelimKızlar ben söküldüm kimyasal gebelik geçirıyorum kesinlesti progestan almıştım içtim ama tutunamadı demek ki üzüldüm baya üzüntü mü bile yasayamadım evimde misafir var insallah bu ay bekleyen herkez gebe kalır ben yine burdayım test soylıycem adetten sonra devam şansım kimyasal sonrası daha yüksek rabbim saglıklı gebelik nasip etsin
Amin canım aminnnCanım çok üzüldüm ama pes etmemene de sevindim. Birbirimize destek olarak bu yolda yürümeye devam edelimRabbim hayırlısını nasip etsin
Canım belli oluyir cizgin önemli olan gzuel ilerlemesi bak bize çıktı ama bakalım hastaneye gideceğim bende ne der dr bakım bı hayırlı olan neyse o yüzden olsun canım hakkımızda senin içinde hepimiz içinde insAllah bebisin seninledirGünaydın canım inşallah vardır
Günaysın. Çizgi silik ama çok net gözüküyor ne zaman kan vereceksin? Hayırlısı olsun inşallah sağlıklı bir bebiş geliyordurGünaydın kızlarradetime 3-4 gün var
Sen kan vermişmiydin? Afedersin konulara hakim değilim çok sık girmediğim için ne için dr gidiyorsunCanım belli oluyir cizgin önemli olan gzuel ilerlemesi bak bize çıktı ama bakalım hastaneye gideceğim bende ne der dr bakım bı hayırlı olan neyse o yüzden olsun canım hakkımızda senin içinde hepimiz içinde insAllah bebisin seninledir
Canim benim üzülme sen. Saglikli gebelik olmayinca tutmuyor sanirim. Oyle düşün. Rahim kabul etmediyse vardir sebebi. Rabbim saglikli evlat nasip etsin hepimize.Kızlar ben söküldüm kimyasal gebelik geçirıyorum kesinlesti progestan almıştım içtim ama tutunamadı demek ki üzüldüm baya üzüntü mü bile yasayamadım evimde misafir var insallah bu ay bekleyen herkez gebe kalır ben yine burdayım test soylıycem adetten sonra devam şansım kimyasal sonrası daha yüksek rabbim saglıklı gebelik nasip etsin
Kan verdim evet 2 çıktı ben normal muayene için önceden almıştım adet olursam hormon testi vs bakılsın diye ama adet de olmadım genel muayene tahlil vsSen kan vermişmiydin? Afedersin konulara hakim değilim çok sık girmediğim için ne için dr gidiyorsun
Üzme kendini canim kısmet böyleymiş demek ki sonraki ay olacak eminim kiKızlar ben söküldüm kimyasal gebelik geçirıyorum kesinlesti progestan almıştım içtim ama tutunamadı demek ki üzüldüm baya üzüntü mü bile yasayamadım evimde misafir var insallah bu ay bekleyen herkez gebe kalır ben yine burdayım test soylıycem adetten sonra devam şansım kimyasal sonrası daha yüksek rabbim saglıklı gebelik nasip etsin
Çizgi bariz görünüyor canim hayirlisi olsun ınsallah cok sevindim sağlıkla ilerlesin ptesi kan mı vereceksinGünaydın kızlarradetime 3-4 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?