- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #2.941
Evet ben çok ince görüyorum. Benimde böyle bak. Sanki çok yakın birbirineÇok çok ince var gibi bu efektli olanda sen görüyonmu canım
22 Aralık pik. 23 Aralık çatladıSenn ne zmndı bat
Bende görmedimBen göremedim ya
28 cnm saol insAllahSennn ne zmndı adetin canm inşallah güzle haberler alırsın
İnsAllah hayırlı olan neyse o olsun canım2 çıkıpta yükselen de var o yazıda okumustuk inşallah vardır canımm
Bebis ciktin mi doktordan28 cnm saol insAllah
Daha 9. Günn canım benm bak 10.11 gün bugün çok silik göründü bekle az daha22 Aralık pik. 23 Aralık çatladı
Allah hayırlısını versn hepimize deİnsAllah hayırlı olan neyse o olsun canım
Evet biliyorum erken ama böyle takip etmek istiyorum ara araDaha 9. Günn canım benm bak 10.11 gün bugün çok silik göründü bekle az daha
Ne dedi doktor ?28 cnm saol insAllah
Bekliyorum canım benimNe dedi doktor ?
Ben 4 gün öncede yaptım çok çok ince görmüş gibiydö ama erkendi sennde öyle olblr bekle canımEvet biliyorum erken ama böyle takip etmek istiyorum ara ara
Günaydın canım gözüküyo valla ama acale etme günün gecsın bu arada testle bak koyulasıyor mu Sinirleri geriliyo insanın ister istemezGünaydın kızlarradetime 3-4 gün var
Cok tesekkur ederim canım zaten burnumda evimde misafir var hiç biseyi yasayamadım zaten leke gorunce şok oldum iyi gelen giden yok diyorum zaten zor duruyorum sabırsız bi karakterim var üst üste denk geldiCanim benim üzülme sen. Saglikli gebelik olmayinca tutmuyor sanirim. Oyle düşün. Rahim kabul etmediyse vardir sebebi. Rabbim saglikli evlat nasip etsin hepimize.
Canım sitripleri hıç sevmiyorum ben elindekini bitirince labaquik le dene benceOvulasyon testlerinde kaset testler daha mi iyi acaba bilgisi olan var mı
Bekliyorum bakalım pazar günü yapacağımBen 4 gün öncede yaptım çok çok ince görmüş gibiydö ama erkendi sennde öyle olblr bekle canım
Günaydın benim teste de bakar koşunGünaydın kızlarbu arada
Mısın yazacaktımGünaydın benim teste de bakar koşun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?