Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mısın yazacaktım
Ben attığında üsttekinde degıl de alttaki testte sanki ince var gibi geldi ama bi gün dur bi gün bi daha yap zaten iki güne iki katı artıyo ya pazar mutluydum pazartesi salı Çarşamba mutluluğum da kısa sürdü hiç beklemiyodum nasip dün gece uyuyamadım hiç 3 falandı hortlak gibiyim suan

Hayırlısı olmuş ama bak sağlıklı olmadığı için demekki. Bir sonraki her sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah

Hayırlısı olmuş ama bak sağlıklı olmadığı için demekki. Bir sonraki her sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah
Öyle tabi kürtaj olsam daha mı iyi en azından vücut kendi atıyo kendime iki ay verdim yine aynı azımle saglıklısına kalırım insallah oglumdan önce de oldu hemen kaldım ogluma ama araya kimyasal saglıklı kımyasal saglıklı gidiyo herhalde yada her gün yaptığımız için mi oldu ne bilim anlamadım ama ilk yaptıgı etki şok etkisi

Kızlar çıktım kan verdi bir sürü beta da verdi o 2 çıkan yukselebilirde olmayabilir de dedi tam kan sayımı TS Ts4 ve bir sürü kan verdi pazrtesi çıkar dedi rahim temiz yumurtalıklar falan güzel dedi adet gecikmesi stres bağlı olabilir dedi olmazsan bida bakarız dedi öle canimlar

Sen gene de e nabiz dan yokla canim sonuçları hayirlisi insallah

Yoruo
Ya saçma sapan konuşup durmayın neye göre üzgün hepimiz istiyoruz bebek üzgün kadının konuşma tarzına bak bı
Konuşma tarzına bak diyen biri saçma sapan konuşup durmayın mı diyor?? Hepimiz istiyoruz evet ama hepimizin hassasiyeti aynı olmayabiliyor biri çok üzülürken biri daha rahat atlatıyor. Amaan saçma sapan konuşmayın bencede

Ultrasonla baktı mı? Sanırım gebelik olunca rahim duvarı kalınlaşıyo muydu öyle birşey vardı sanki

Ozaman İlk sen düzelt saçma sapan konusmayida bakalım

Ultrasonla baktı mı? Sanırım gebelik olunca rahim duvarı kalınlaşıyo muydu öyle birşey vardı sanki
Baktı canım evet rahim temiz dedi kalın falan demedi yumurtalıklar güzel dedi kan verdi kadın doğuma muayene. İlk oldum karnından baktı zaten

Kızlar rahim filmi sonrası ya da levotiron 25mg kullanıp gecikme yaşayan oldu mu aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…