- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #2.961
Ben attığında üsttekinde degıl de alttaki testte sanki ince var gibi geldi ama bi gün dur bi gün bi daha yap zaten iki güne iki katı artıyo ya pazar mutluydum pazartesi salı Çarşamba mutluluğum da kısa sürdü hiç beklemiyodum nasip dün gece uyuyamadım hiç 3 falandı hortlak gibiyim suanMısın yazacaktım
Hayırlısı olmuş ama bak sağlıklı olmadığı için demekki. Bir sonraki her sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallahBen attığında üsttekinde degıl de alttaki testte sanki ince var gibi geldi ama bi gün dur bi gün bi daha yap zaten iki güne iki katı artıyo ya pazar mutluydum pazartesi salı Çarşamba mutluluğum da kısa sürdü hiç beklemiyodum nasip dün gece uyuyamadım hiç 3 falandı hortlak gibiyim suan
Öyle tabi kürtaj olsam daha mı iyi en azından vücut kendi atıyo kendime iki ay verdim yine aynı azımle saglıklısına kalırım insallah oglumdan önce de oldu hemen kaldım ogluma ama araya kimyasal saglıklı kımyasal saglıklı gidiyo herhalde yada her gün yaptığımız için mi oldu ne bilim anlamadım ama ilk yaptıgı etki şok etkisiHayırlısı olmuş ama bak sağlıklı olmadığı için demekki. Bir sonraki her sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah
Günaydın canim bugun nasılsın gittimi misafirlerinGünaydın kızlarbu arada
Günaydın kuzumGünaydın kızlarbu arada
Evet pazar yap bencede bende ptesi yapcm diğeriniBekliyorum bakalım pazar günü yapacağım
Sen gene de e nabiz dan yokla canim sonuçları hayirlisi insallahKızlar çıktım kan verdi bir sürü beta da verdi o 2 çıkan yukselebilirde olmayabilir de dedi tam kan sayımı TS Ts4 ve bir sürü kan verdi pazrtesi çıkar dedi rahim temiz yumurtalıklar falan güzel dedi adet gecikmesi stres bağlı olabilir dedi olmazsan bida bakarız dedi öle canimlar
Tamm canım insAllahSen gene de e nabiz dan yokla canim sonuçları hayirlisi insallah
Konuşma tarzına bak diyen biri saçma sapan konuşup durmayın mı diyor?? Hepimiz istiyoruz evet ama hepimizin hassasiyeti aynı olmayabiliyor biri çok üzülürken biri daha rahat atlatıyor. Amaan saçma sapan konuşmayın bencedeYoruo
Ya saçma sapan konuşup durmayın neye göre üzgün hepimiz istiyoruz bebek üzgün kadının konuşma tarzına bak bı
Ultrasonla baktı mı? Sanırım gebelik olunca rahim duvarı kalınlaşıyo muydu öyle birşey vardı sankiKızlar çıktım kan verdi bir sürü beta da verdi o 2 çıkan yukselebilirde olmayabilir de dedi tam kan sayımı TS Ts4 ve bir sürü kan verdi pazrtesi çıkar dedi rahim temiz yumurtalıklar falan güzel dedi adet gecikmesi stres bağlı olabilir dedi olmazsan bida bakarız dedi öle canimlar
Ozaman İlk sen düzelt saçma sapan konusmayida bakalımKonuşma tarzına bak diyen biri saçma sapan konuşup durmayın mı diyor?? Hepimiz istiyoruz evet ama hepimizin hassasiyeti aynı olmayabiliyor biri çok üzülürken biri daha rahat atlatıyor. Amaan saçma sapan konuşmayın bencede
Evet ben çok ince görüyorum. Benimde böyle bak. Sanki çok yakın birbirine
Baktı canım evet rahim temiz dedi kalın falan demedi yumurtalıklar güzel dedi kan verdi kadın doğuma muayene. İlk oldumUltrasonla baktı mı? Sanırım gebelik olunca rahim duvarı kalınlaşıyo muydu öyle birşey vardı sanki
Benim bir problemim yok konuşma tarzlarıyla ilgiliOzaman İlk sen düzelt saçma sapan konusmayida bakalım
Hadi bakalımBaktı canım evet rahim temiz dedi kalın falan demedi yumurtalıklar güzel dedi kan verdi kadın doğuma muayene. İlk oldumkarnından baktı zaten
Ne güzel probleminiz yoksaBenim bir problemim yok konuşma tarzlarıyla ilgili
Bir bilgim yok maalesef. Şu rahim filminden çok korkuyorum ya kesin dr benden de ister. Ağrılı acılı bir şey mi?Kızlar rahim filmi sonrası ya da levotiron 25mg kullanıp gecikme yaşayan oldu mu aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?