- 13 Ocak 2021
- 891
- 1.082
- 63
- 33
- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #2.981
Ben de çok korkuyordum. Sürekli bu tecrübeyi yaşayanların yazdıklarımı okuyordum ve böyle olunca da iyice korkum arttı. Anestezili olmadım diye pişman olanları falan gördüm. Sonra gittim girdim anestezisiz oldum ama kendimi çok fazla kastığımı söyledi filmi çeken kadın. Ben hala korkuyordum işlem bitecek ama korkum devam ediyordu çünkü abartmışım yani o yüzden de tansiyonum düştü. Kesinlikle korkmayın alttan muayene gibi bişe sıvı veriyor o an adet sancısı gibi oluyor. Hatta bana fazla sıvı verdi iyice açılsın tıkanılık varsa dedi bacaklarımı oynattı sağa sola. Korkup kendinizi kasarsanız zorlanırsınız belki ağrı eşiği düşük olanlar daha zorlanıyordur bilemiyorum ama ben böyle olacağını bilsem rahat girerdim. Anestezi olmadım iyi ki uyanıktım ve ekrandan rahmime bakabildim sorun olmadığını vs her şeyi o esnada öğrendimBir bilgim yok maalesef. Şu rahim filminden çok korkuyorum ya kesin dr benden de ister. Ağrılı acılı bir şey mi?
Hıımmm anladımm fazla abartılıyor demek ki. Bende anestezisiz tercih edeyimm. Sağol bilgilendirme içinBen de çok korkuyordum. Sürekli bu tecrübeyi yaşayanların yazdıklarımı okuyordum ve böyle olunca da iyice korkum arttı. Anestezili olmadım diye pişman olanları falan gördüm. Sonra gittim girdim anestezisiz oldum ama kendimi çok fazla kastığımı söyledi filmi çeken kadın. Ben hala korkuyordum işlem bitecek ama korkum devam ediyordu çünkü abartmışım yani o yüzden de tansiyonum düştü. Kesinlikle korkmayın alttan muayene gibi bişe sıvı veriyor o an adet sancısı gibi oluyor. Hatta bana fazla sıvı verdi iyice açılsın tıkanılık varsa dedi bacaklarımı oynattı sağa sola. Korkup kendinizi kasarsanız zorlanırsınız belki ağrı eşiği düşük olanlar daha zorlanıyordur bilemiyorum ama ben böyle olacağını bilsem rahat girerdim. Anestezi olmadım iyi ki uyanıktım ve ekrandan rahmime bakabildim sorun olmadığını vs her şeyi o esnada öğrendim
Yeni gittiler canım valla oyle bi zaman da geldiler ki anlatamam yani ben de temizliğe basladımGünaydın canim bugun nasılsın gittimi misafirlerin
aynen oyle kalınlasıyo progesteron yükseldikceUltrasonla baktı mı? Sanırım gebelik olunca rahim duvarı kalınlaşıyo muydu öyle birşey vardı sanki
Hala devam ediyorsunuz ve ne gariptir ki takip de ediyosunuz nasıl bi karaktersiniz inanın anlayamadımOzaman İlk sen düzelt saçma sapan konusmayida bakalım
Rahim filmi bilmiyorum canım ama levatiron teoid hapı degıl mi ben de eutrox 50 mg kullanıyorum ama gecikme falan yapmıyorKızlar rahim filmi sonrası ya da levotiron 25mg kullanıp gecikme yaşayan oldu mu aranızda
Aynen TSH yğksek çıktığı için yaklaşık 18 gündür falan kullanıyorum ilk kez kullanmaya başladım acaba ondan dolayı mı geciktim diye düşündüm ama demek oda değil bakalım hayırlısı inşallah teşekkür ederim cevabınız içinYeni gittiler canım valla oyle bi zaman da geldiler ki anlatamam yani ben de temizliğe basladım
aynen oyle kalınlasıyo progesteron yükseldikce
Hala devam ediyorsunuz ve ne gariptir ki takip de ediyosunuz nasıl bi karaktersiniz inanın anlayamadım
Rahim filmi bilmiyorum canım ama levatiron teoid hapı degıl mi ben de eutrox 50 mg kullanıyorum ama gecikme falan yapmıyor
İyi hadi gittilerse yaaa benmde bugünle beraber üç gün tatilm var misafirlerim gelcekler iki üç yatılıyaYeni gittiler canım valla oyle bi zaman da geldiler ki anlatamam yani ben de temizliğe basladım
Hala devam ediyorsunuz ve ne gariptir ki takip de ediyosunuz nasıl bi karaktersiniz inanın anlayamadım
Rahim filmi bilmiyorum canım ama levatiron teoid hapı degıl mi ben de eutrox 50 mg kullanıyorum ama gecikme falan yapmıyor
Ne demek inşallah gerek kalmadan güzel haber alırsınızHıımmm anladımm fazla abartılıyor demek ki. Bende anestezisiz tercih edeyimm. Sağol bilgilendirme için
Senin karakter gibi değil anlayamazsınYeni gittiler canım valla oyle bi zaman da geldiler ki anlatamam yani ben de temizliğe basladım
Kızlar ne yapıyorsunuz niye kırıcı oluyorsunuz birbiriniz yanlış anlaşılma varsa aranızda geri vites yapın bence ikinizde kaç yaşında insanlarız hormonlar zaten tavan yapmayın arkadaşlar ya çocuk değilizSenin karakter gibi değil anlayamazsın
Yorulma canım ya benim var habersiz oldu bideİyi hadi gittilerse yaaa benmde bugünle beraber üç gün tatilm var misafirlerim gelcekler iki üç yatılıya
Lütfen takipden cıkın ya sızın gıbi bırıyle cidden ugrasmıycam şöyle yapıp buraya hala bakmaya devam ettiğinizden karakteriniz belli oluyo zaten araya maydanozSenin karakter gibi değil anlayamazsın
Anlamıyorlar muhattap olmıycaz cıkcaz diyolar yine aynı hala satasma ona buna madem rahatsızsın bakma demiKızlar ne yapıyorsunuz niye kırıcı oluyorsunuz birbiriniz yanlış anlaşılma varsa aranızda geri vites yapın bence ikinizde kaç yaşında insanlarız hormonlar zaten tavan yapmayın arkadaşlar ya çocuk değilizkırıcı olmayalim
Valla yorulmucm zaten kayınvalidemle teyzem gelcekler o yüzden çok yabancı da değiller yormucm kendimiYorulma canım ya benim var habersiz oldu bide
Lütfen takipden cıkın ya sızın gıbi bırıyle cidden ugrasmıycam şöyle yapıp buraya hala bakmaya devam ettiğinizden karakteriniz belli oluyo zaten araya maydanoz
Betam çıkmış tam kan sayımı falan da çıkmış kızlar diğer bazılarını anlamıyorum zaten TS falan daha çıkmamis Bursa'da yok görünüyor artık nasip kısmet arkadaşlar
TsH 3.7 çıkmış
Potasyum 3.98
Folat 20
D vitamin 19.5
Serbest T3 3.49
Serbest T4 12 NG
Diğerleri de farklı farklı kızlar nasıl sonucalr
Hayırlısı olsun canım bekle adet gelmedikçe ihtimal var 5 den kucuk cıkmıs beta T4 yüksek gibi geldi 12 mi tsh deger aralığında ama gebelik için 2.5 altı olması iyi diyolar benm de 4.5 cıkmıstı t3 T4 normal eutrox kullanıyorum düstü ben de gıdıcem bidaha baktırmayaBetam çıkmış tam kan sayımı falan da çıkmış kızlar diğer bazılarını anlamıyorum zaten TS falan daha çıkmamis Bursa'da yok görünüyor artık nasip kısmet arkadaşlar
Hepsinde değer normal yazmış canım yani degrler ortada görünüyor T4 degrr referans aralığı 9.3 ila 17 arası canım yani 12 normal değer demiş canımHayırlısı olsun canım bekle adet gelmedikçe ihtimal var 5 den kucuk cıkmıs beta T4 yüksek gibi geldi 12 mi tsh deger aralığında ama gebelik için 2.5 altı olması iyi diyolar benm de 4.5 cıkmıstı t3 T4 normal eutrox kullanıyorum düstü ben de gıdıcem bidaha baktırmaya
Yok canım * normal değer onaylamış hepsiniReferans aralıkları yok mu yanların da oyle karsılastır yüksek olanın yanında yıldız falan oluyoesarp
Analdim canım aynen bakım ya olurum belkide stresten olamadım yani beta da yok ama gebelik dime yani o değerHayırlısı olsun canım bekle adet gelmedikçe ihtimal var 5 den kucuk cıkmıs beta T4 yüksek gibi geldi 12 mi tsh deger aralığında ama gebelik için 2.5 altı olması iyi diyolar benm de 4.5 cıkmıstı t3 T4 normal eutrox kullanıyorum düstü ben de gıdıcem bidaha baktırmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?