- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #3.001
Sen de Olcan yükselme yükselmıyo ama adette gelmiyo seninde testler de cıkıyodu oyle iste ben netlessin diye kan olayına hemen grmedim bide salı günü rüyamda civciv yavrusu ölmüş karınca kaplamıs gordum sürekli okuyordum ilerliyorum rüyamda kedi yavrusu goruyorum ölmüş neyse hayırlara gelsin dedim eşime de dedim sabah sabah etkilendim bide rabbim hayırlısını nasip etsin canım daha kötüsü olsa daha mı iyi en azından saglıklıyız cok sukur her sey normal sonuca döllendi ama saglıksız oldugu için tutunamadı zaten camur gibi normal kan degıl damar gıbı camur gıbı sancıyla söküldü dün agrı kesici içtimAnaldim canım aynen bakım ya olurum belkide stresten olamadım yani beta da yok ama gebelik dime yani o değer
Ruyan hayır olsun canim insAllahSen de Olcan yükselme yükselmıyo ama adette gelmiyo seninde testler de cıkıyodu oyle iste ben netlessin diye kan olayına hemen grmedim bide salı günü rüyamda civciv yavrusu ölmüş karınca kaplamıs gordum sürekli okuyordum ilerliyorum rüyamda kedi yavrusu goruyorum ölmüş neyse hayırlara gelsin dedim eşime de dedim sabah sabah etkilendim bide rabbim hayırlısını nasip etsin canım daha kötüsü olsa daha mı iyi en azından saglıklıyız cok sukur her sey normal sonuca döllendi ama saglıksız oldugu için tutunamadı zaten camur gibi normal kan degıl damar gıbı camur gıbı sancıyla söküldü dün agrı kesici içtim
Hayırlısı olsun canım ben de öbür aya bakacam artık bitsin de ya camur gibi pıhtı pıhtı degısık 7 tane kalmış ovulasyon testim 5 de gebelik kalmış yap yapRuyan hayır olsun canim insAllahher şerde bir hayır muhakkak vardır olsun önümüzdeki aya insAllah nasip vallahi bende halen gelen giden yok bakım ne olacak yani hayirla sonuçlanayimda benim için önemli olan once benim sağlığım ben sabah giderken korktum yani kist falan vs varmıdır diye çok şükür temiz çıktı stres kaynaklı da olabilir bir ihtimal dün paylastigim yazıyı okumussundur belki oda olabilir baklaim bekleyip göreceğiz canım
Bugun de Bos gecme bence yarın da yap ovulasyon yapma da ilişki olsunKoşun koşun kizlar çatlamış galiba bugün 21.gun yani adetim 14 Ocak mı olacak birde bugünü de değerlendirip bırakayım dimi yarına gerek yok
Bebitomm niye öyle diyorsun çok şükür sagliklisiniz bu ay olmadıysa bi dahaki ay sen bunu sakla zamanı gelecek inaniyorumAldıgım pullar da bunlar balonun içine koyuyosun ya cinsiyet belirleme için yapıyolar dur alayım dedim tabi ne bileyim sonra Boyle olcak@esarp
Eveeet çatlamış bu gün de değerlendir sonra akışına bırakKoşun koşun kizlar çatlamış galiba bugün 21.gun yani adetim 14 Ocak mı olacak birde bugünü de değerlendirip bırakayım dimi yarına gerek yok
Bugünü degerlendircem canim adam isyanlarda fenalık geldi hahahahBugun de Bos gecme bence yarın da yap ovulasyon yapma da ilişki olsun
Oyle yapcam canim sagolasin senin sonucu da heyecanla bekliyorum aynıyız dedim ama aramızda baya fark oldu gün bakimindanEveeet çatlamış bu gün de değerlendir sonra akışına bırak
Evet ben 5 ocakta olucam galibOyle yapcam canim sagolasin senin sonucu da heyecanla bekliyorum aynıyız dedim ama aramızda baya fark oldu gün bakimindan
İnsAllah canım ya bakalım nasip artık ama ben artık çok stres yapmicam öle gebelik testi falan buralara da bakmicam benimde inancım burası bize stres yapıyor bence 1 hafta önceden test falan fikrimceHayırlısı olsun canım ben de öbür aya bakacam artık bitsin de ya camur gibi pıhtı pıhtı degısık 7 tane kalmış ovulasyon testim 5 de gebelik kalmış yap yapbu ay idare eder ama yine de aldırırım nasip hersey inanıyorum cok geçmeyecek
O zaman 5 günün var dimiEvet ben 5 ocakta olucam galib
Evet. Kasık ağırlarım okuyordu biraz geçti. Ama hala sağ tarafıma yatarken bi şey batıyor birde hafif hafif midem bulanıyor.O zaman 5 günün var dimi
Ara ara gelip gidiyo değişik agrıyo yaa adet öncesinden farklı sızlıyo mu desem tarifi yok geçen ay da böyleydm canım . Dün akşam çok agrıdı gectı sennki ne alemde35kvk kasık ağrın ne durumda ? Benim biraz azaldı ve artık sadece sağ kasık batıyor
Insallah bebis belirtisidir canim ❤Evet. Kasık ağırlarım okuyordu biraz geçti. Ama hala sağ tarafıma yatarken bi şey batıyor birde hafif hafif midem bulanıyor.
Batıyo gibi demi benmde öyle sağ kasıgm altı bi ara kasıgımn hemn altı bacagıma doğru indi hatta tuhafffEvet. Kasık ağırlarım okuyordu biraz geçti. Ama hala sağ tarafıma yatarken bi şey batıyor birde hafif hafif midem bulanıyor.
Benden iki gün sonrasın inşallah vardır ikimizdede yaaEvet ben 5 ocakta olucam galib
Ben bundn hiç bişey anlamadım canım maalesef yorum yapamıcm pek bilgim Yok zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?