- 26 Temmuz 2018
- 7.340
- 8.381
- 198
- 32
- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #3.181
Zamanı var demek ki canim nasip iste❤Bu kadar bakıma ölü balık dirilirdi diyorum gülüyor bitsin de ben sana göstereyim ölüyü diriyi ilk lafvalla bakıyorum basladım geri vitaminleri de içiyo o kadar oldu ya gerisi gelir Allah ın izniyle rabbimin bi bildiği vardır rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Yarin yap kurtul hem sende 2.cizgi çıkmıştı kuzumBen yarın mı yapsam yarından sonra mı yarın adete bi gün var oluyo içim içime sıgmıyo
Yine aymı silik çıkarsa ondan korkuyom korkunn ecele faydası yol ama kurtulym ne olcaksa olsun daha belirgin olursa biraz daha aldırrm test artık 4-5 gün geçincede kan verrmYarin yap kurtul hem sende 2.cizgi çıkmıştı kuzum
Adet günü geçmeden koyulmaz canim ilk gebelikte benim de silikti güzel düşünelim güzel olsun hersey bu sefer sağlıklı olacakYine aymı silik çıkarsa ondan korkuyom korkunn ecele faydası yol ama kurtulym ne olcaksa olsun daha belirgin olursa biraz daha aldırrm test artık 4-5 gün geçincede kan verrm
İnşallah kuzum yaaAdet günü geçmeden koyulmaz canim ilk gebelikte benim de silikti güzel düşünelim güzel olsun hersey bu sefer sağlıklı olacak
Oraya da bakıyım yine labaquik aldırırsam insallah aldırayım suan cok inat keçi gibi ben sana Bos bosuna yapma dedim diyo valla haklı da insan da duramıyo iste bu zamanı hep aklıma getırcemDediğim gibi kuzum instagram kullanıyorsan bir gebenin günlüğü sayfasını arat gir siteye profilinde whatsapp sipariş hattı yazıyor al numarayı mesaj at fiyatını sor bakalım bütçene uygun olursa oradan et bende kasetten başka test kullanamam dediğim gibi çizgileri falan çok net kaliteli ve 2 günde elinde
Yapma yarın da bi gün gecsın oyle bak bekleBen yarın mı yapsam yarından sonra mı yarın adete bi gün var oluyo içim içime sıgmıyo
İşte heyecan durabilirsem canımYapma yarın da bi gün gecsın oyle bak bekle
Maalesef öyle olcakla ölcege caremz yok beklyp görcz hersey Allah tan pazartesi günüm oluyo o zmn edeyim madem işe gitmezin hem daha net olur silik olursa zaten aynı öyle yine kimyasaldr inşallah saglıklıdır bu ayBekle yapma bi daha ben de erkenden bakmıycam bekliycem günüm gelsin diye daha esim diyo ki evde onlar olmasa sen kana da kosturcaktın beni önce dedim ki haftaya gideriz sonra dedim ki gidelim mi oda haftaya dedin bunlara ne diycez bekle dedi zaten sonra da leke geldi persembe kısmet iste ama yapma bekle gununde test yap ondan sonra da bekle 5 haftalık olmus olcak günün gectı mi gittiğinde kese de gozukur degere gore kafan da rahat olur35kvk insan korkuyo ama olcakla ölcege care yok sitres yapma
İnsallah canım sitrese sokma hiç kendiniMaalesef öyle olcakla ölcege caremz yok beklyp görcz hersey Allah tan pazartesi günüm oluyo o zmn edeyim madem işe gitmezin hem daha net olur silik olursa zaten aynı öyle yine kimyasaldr inşallah saglıklıdır bu ay
Galiba var gibiKızlar site de sıkıntı mı var çok donuyor kasiyor
Henüz 30 yaşındayım 2.çocuk için çabalıyorum. 4yıldır olmuyor o yüzden tedavi düşünüyorum hemenİnşallah kuzum neden yaşın var mı hemen tedaviyle diyorsun bir sıkıntın yoksa bir kaç ay daha dene
Sık ilişkiyle dene canım bide
Bende bir gebenin günlüğünden kaset test alıcam, hemen geliyor birde çok iyi o konudaOraya da bakıyım yine labaquik aldırırsam insallah aldırayım suan cok inat keçi gibi ben sana Bos bosuna yapma dedim diyo valla haklı da insan da duramıyo iste bu zamanı hep aklıma getırcemhatırlatın yapma deyin yap demeyin
İnsallah canım rabbim hepimize en sağlıklısından nasip etsin ınsallahEvet csnım bu ay hem incir hem k. Boynuzu kürüyle denicem birde ek vitamin/destek hemde sık ilişki. İnşallah olur
Bende cok hastaym gittim sadece parol varsa iç diyip yolladılar. Nası iyileşcez blmiyomKızlar ben hiç iyi olamadım daha kötüyüm dünden acile gidip şüphem var bsy içemiyom desem serum falan verirler mi serum zarar verrmi varda tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?