- 16 Eylül 2020
- 1.227
- 624
- 73
- 30
- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #3.441
İnsallah oyle bısey olmaz canım uzan dinlenOKYANUS302 kasıklrm çok ağrıyor akıntımda var yine düşck gibi geliyo çok kötüyüm
Aklına kötüyü getirme progestan var mı evdeOKYANUS302 kasıklrm çok ağrıyor akıntımda var yine düşck gibi geliyo çok kötüyüm
Bilmiyorum özele gitçem eşim götürrse iyi hissetmiyorum kendimi orda ya da eczaneden aldrym düşük için mi o
Yok elimde canımDüşük tehlikesi olanlara veriyorlar gitsen de bunu verecek varsa elinde iç
Aynen düşük tehlikesi olanlara veriyorlar git doktor belki fitilini verir bu hapıBilmiyorum özele gitçem eşim götürrse iyi hissetmiyorum kendimi orda ya da eczaneden aldrym düşük için mi o
Acile gitçem bakalım götrrse götürmezse ilacı aldrym okey oynuyo BM kötüyüm diyorum umurnda değilHapı var fitili var iğnesi var hangisini istersen soyle doktora da35kvk
Kuzum umarım kötü birşey yoktur.Acile gitçem bakalım götrrse götürmezse ilacı aldrym okey oynuyo BM kötüyüm diyorum umurnda değil
Akıntım var sadece korkuyom işte kasıkrlm ağrımaya başladı belki yerleşiyomu yoksa yine kimyasal düşck mi bilmiyomKuzum umarım kötü birşey yoktur.
Leke falan gelmiyorsa sıkıntı yok kuzum
Sıkıntı etme gotururse git goturmezse progestan iç dinlen insallah bi sey olmayacak aklına kötüyü getirmeAcile gitçem bakalım götrrse götürmezse ilacı aldrym okey oynuyo BM kötüyüm diyorum umurnda değil
Akıntı ne renk önemli olan o kuzum kahverengi yerleşme diyorlar genelde kırmızıya döndüğünde sıkıntı diyorlarAkıntım var sadece korkuyom işte kasıkrlm ağrımaya başladı belki yerleşiyomu yoksa yine kimyasal düşck mi bilmiyom
Yerleşme için geç değil mi adet öncesi diyolar tam adet günndeym ben akıntım sefff beyaz arası bsyAkıntı ne renk önemli olan o kuzum kahverengi yerleşme diyorlar genelde kırmızıya döndüğünde sıkıntı diyorlar
İnşallah İşten geldiğimden beri yatıyom öyle yapayım gidemezsemddSıkıntı etme gotururse git goturmezse progestan iç dinlen insallah bi sey olmayacak aklına kötüyü getirme
Korkma bi sey yok dinlen leke gelmediği sürece sıkıntı yok yerlesme adet oncesi oluyo beyaz akıntıdan korkmaYerleşme için geç değil mi adet öncesi diyolar tam adet günndeym ben akıntım sefff beyaz arası bsy
Anladım hayırlısı olsun kuzumYerleşme için geç değil mi adet öncesi diyolar tam adet günndeym ben akıntım sefff beyaz arası bsy
Randevun ne xamandi canim kendini strese sokma kötü bisey yok sancı muhakkak oluyorİnşallah İşten geldiğimden beri yatıyom öyle yapayım gidemezsemdd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?