- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #3.461
Korkma bısey olmayacak dinlen uyumaya calıs uzan telas yapma kotuyu cagırma gidemezsen progestan iç dinlen tutunsun sıkı sıkı insallah bi sey olmayacak gerilme hiçİnşallah İşten geldiğimden beri yatıyom öyle yapayım gidemezsemdd
Haftaya salı daha bi hafta varRandevun ne xamandi canim kendini strese sokma kötü bisey yok sancı muhakkak oluyor
Canim imkanın varsa bi git istersen için rahat ederHaftaya salı daha bi hafta var
Kötü düşünme dinlen dua etAkıntım var sadece korkuyom işte kasıkrlm ağrımaya başladı belki yerleşiyomu yoksa yine kimyasal düşck mi bilmiyom
Evet agrılı geliyo leke gelmediği sürece sorun yok aklına kotuyu getirme gidebiliyosan da git hem kan verirsin hem progestan istersin belki ıgnesini vururlar4. Haftadan itibaren şiddetlernr diyo ama düşerken de agrıyo baya
Evet gidiyorum şimdi canımEvet agrılı geliyo leke gelmediği sürece sorun yok aklına kotuyu getirme gidebiliyosan da git hem kan verirsin hem progestan istersin belki ıgnesini vururlar
Kocama aldırdm ilacındn sennkinn aynIsından içtim hemen vallaEvet agrılı geliyo leke gelmediği sürece sorun yok aklına kotuyu getirme gidebiliyosan da git hem kan verirsin hem progestan istersin belki ıgnesini vururlar
Gdym şimdi canımCanim imkanın varsa bi git istersen için rahat eder
İnşallah canımKötü düşünme dinlen dua et
Hadi bakalım hayırlı haberle gel canımGdym şimdi canım
İyi haberler ver bizeGdym şimdi canım
Bekle canım kendin adet olabiliyosun sökülür yakındır o zaman olamayanlar tarlusal içiyo ama normal adet oluyosun hiç ilaca falan bulasma2 tane erken gebelik testi aldım birini az önxe yaptım negatif ovulasyon testinde de yumurtlama yokacaba adet söktürücü şeyler mi yapsam ya bi an önce gelse de hazırlıklara başlasam
İlaç değilde masaj yapayım dedim ama korktum yinede beklemeye karar verdimBekle canım kendin adet olabiliyosun sökülür yakındır o zaman olamayanlar tarlusal içiyo ama normal adet oluyosun hiç ilaca falan bulasma
Bekle canım sökülürİlaç değilde masaj yapayım dedim ama korktum yinede beklemeye karar verdim
Suan nasılsın vermedi mi ilaç falannAcile gittim kan baktı başka bsy çıkmadı bu da sonucum kızlar
Daha önce kan verdin mi? 96 çıkmış güzel güzel artsın inşallahAcile gittim kan baktı başka bsy çıkmadı bu da sonucum kızlar
İlk aaylar da ağrı leke normal kabul ediyorlar sanıırımSuan nasılsın vermedi mi ilaç falann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?