- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #3.501
Valla öyle yaa ne kadar geç o kdr iyiDegerin normal canım ben 68 le ögrendim oğluşumu ondan deşik desik oldum saglıklı mı arttı mı artmadı mı ondan ne kadar gec o kadar iyi35kvk
İnan hiç hatırlamıyorum yine benim günüm gecmemisti muhtemelen cunku 5 gün önce öğrendim ben tosunumuValla öyle yaa ne kadar geç o kdr iyisen kaç gün geçti de o sonucn çökmüştü canım
Oh ohh şifa olsun canımmHayırlı olsun canımben de baslıycam artık ilişki durumlarına kesildi leke de bakıma devam
Baya erken öğrenmişsn vallaİnan hiç hatırlamıyorum yine benim günüm gecmemisti muhtemelen cunku 5 gün önce öğrendim ben tosunumu
Olsun canım belli olmuyo hiç bu işler ben kesildim anca 5 günde cok sukur 11 gün ovulasyon testine baslıycam ilişkiye artık dur yap yada 2 güne bi o sekil devam etcem nasip kısmetBende ümitsizliğe kapılmayıp 2 günde bir değerlendiriyorum, yumurtlamasamda
Kullanabilirsin doktora gittiğinde de de söyle içim rahat etsin diye içiyorum de düşük tehlikesi olanlara veriyorlar korkma ben oglumda kullandım doktor için rahat edecekse kullan dedi ilk zaman kullandım 7 haftalık olana kadar sonra bıraktım almayım dıyosan içme içmek istıyosan iç içim rahat etmesi dıyosan doktora sor oyle iç sen bilirsinOKYANUS302 bu ilacı kullanym mı ben acaba bilemedim yaa canım aldırdım ama bi tane içtim korkuyla
Aynen devam et canım kilo vermek cok iyi etki ediyo hem kalmaya calısıp niye bozuyosun ki rutininiBen spor yapıyodum bundan önce kullandığım düşük doz şeker ilacım vardı insülin direncini dşürmek ve kilo vermek için. İçime bir sıkıntı girdi ya bebek varsa spor zarar verir diye düşündüm. Ama böyle kendime zarar veriyorum hem ilacı kesince iştahım arttı spor da yapmayınca kilo aldım kadın doğum doktorları da kilolu olduğum için çocuk olmuyor dediler. Ben yarın sporuma devam ediyorum ilacımı da içicem rutinime devam ediyorum bebiş olcaksa da olur spor yapıyorum diye düşmez. Bişeyi kafaya takınca kendimi yemeğe vuruyorum bu şekilde dha kötü hale sokuyorum kendimi
İyisin demi için rahat ettiOKYANUS302 bu ilacı kullanym mı ben acaba bilemedim yaa canım aldırdım ama bi tane içtim korkuyla
Hadi yaa iyiym canın çok sağol güzel bilgilerin içinKendimi hem doktor hem piskiyatri gıbı hissettim bian ama iyisin demi35kvk
Günde bi tanemi acaba ezcacı bsy de dememiş hatırlıyomsunKullanabilirsin doktora gittiğinde de de söyle içim rahat etsin diye içiyorum de düşük tehlikesi olanlara veriyorlar korkma ben oglumda kullandım doktor için rahat edecekse kullan dedi ilk zaman kullandım 7 haftalık olana kadar sonra bıraktım almayım dıyosan içme içmek istıyosan iç içim rahat etmesi dıyosan doktora sor oyle iç sen bilirsin
Bana dua et canım acılısı yaptık bu geceHadi yaa iyiym canın çok sağol güzel bilgilerin içiniçeyim o zmn içim rahat etsin en iyisi daha iyiym şükür agrım hafifledi inşşalah Allah sanada nasip eder bu ay yaa
1 tane canım kahvaltıdan sonra iç hemen sabahlarıGünde bi tanemi acaba ezcacı bsy de dememiş hatırlıyomsun
Ay ne bileyimmmm yarın kaldığım yerden devam ediyorummAynen devam et canım kilo vermek cok iyi etki ediyo hem kalmaya calısıp niye bozuyosun ki rutinini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?