- 16 Aralık 2021
- 181
- 73
- 18
- 26
- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #3.521
Amin canım sağlıklı versin Allah inşallahBu sefer kalayım ben de gorur gormez progestan içecem35kvk rabbim saglıklı nasip etsin insana o korku yeter yani
Tmm canım sağol ben çok öksürüyorum bsy de içemiyom devamlı limonlu su günde iki bardak zararı olmaz herhalde demi işe de gitmedim öksürmekten çiğerlrm çıkck1 tane canım kahvaltıdan sonra iç hemen sabahları
Aralıksız olmasada olcagı varsa olur ya Allah izin verrse kuzum ayaklrnı kaldırynmu ilişkiden sonra ben bu iki kez kaldıgımda hep beş dk fazla kaldırmıyodum önceki aylar sogukta yarım saat tutuyodum valla donuyodumBana dua et canım acılısı yaptık bu gecebundan sonra artık yaparız bugun dikkat etmedim gercı daha yeni bitti cunku de insallah benim de arasız olur
Diğer aya kaldı canım üzülme nasipBen hastalandım kızlar
Et canım günaydınAy ne bileyimmmm yarın kaldığım yerden devam ediyorumm
Canını sıkma bitsin devamBen hastalandım kızlar
Tmm canım sağol ben çok öksürüyorum bsy de içemiyom devamlı limonlu su günde iki bardak zararı olmaz herhalde demi işe de gitmedim öksürmekten çiğerlrm çıkck
İnsallah bakalım bu ay yumurtam güzel olur ınsallah ben diz dirsek pozisyonun da yapıyorum oyle bekliyorum yarım saat artık dizlerim uyusuyo sonra uzanıp dönüyorum uyuyorum gece yapınca sımdı hep gece olacak cunku adam calısıyo gecen ay hep öğlen yaptık ben testleri 11 gibi yapıyodum sımdı gorunce geceden devamAralıksız olmasada olcagı varsa olur ya Allah izin verrse kuzum ayaklrnı kaldırynmu ilişkiden sonra ben bu iki kez kaldıgımda hep beş dk fazla kaldırmıyodum önceki aylar sogukta yarım saat tutuyodum valla donuyodum
Amin inşallah. Sen güzel çalışıyonAralık grubunda biri gecen ay kimyasal gebelik geçirmis sımdı yine hamile 6 gün gecikmiş kimyasal arkası oluyo hemen rahim alışınca sanırım35kvk insallah aynı akıbet yakın zaman da basıma gelir
Amin canım inşallah sağlıkocagına rapor almaya gittim işe gidemedim bi daha kan aldılar gebelik için burda salı günü kan günüymüş bakalımAralık grubunda biri gecen ay kimyasal gebelik geçirmis sımdı yine hamile 6 gün gecikmiş kimyasal arkası oluyo hemen rahim alışınca sanırım35kvk insallah aynı akıbet yakın zaman da basıma gelir
Evet doktorda dedi şimdi limonlu su iç gargara yap dedi ben ddm bsy de içemiyom çalısck halim yok işe gidemedm ddm iki gün rapor verdi iki gün dinlcenmBu arada limonlu sudan bısey olmaz ilaç icme bitki cayi içme ıhlamur bi bardak bısey demıyo doktor onun harici bısey olmaz35kvk
Folik asit verdi 3 ay boyunca kullan dediEvet doktorda dedi şimdi limonlu su iç gargara yap dedi ben ddm bsy de içemiyom çalısck halim yok işe gidemedm ddm iki gün rapor verdi iki gün dinlcenm
Sapma olabilir ama canim farklı yerlerde kan verince bu arada günaydın bebislerAmin canım inşallah sağlıkocagına rapor almaya gittim işe gidemedim bi daha kan aldılar gebelik için burda salı günü kan günüymüş bakalım
Günaydın canım bekleme modundasın pek sesin de cıkmıyo kac gün oldu yumurtlamadanSapma olabilir ama canim farklı yerlerde kan verince bu arada günaydın bebisler
Önce kullanmıyo muydun Folik asitFolik asit verdi 3 ay boyunca kullan dedi
Dinlen uzan yat oh mis gibiAmin canım inşallah sağlıkocagına rapor almaya gittim işe gidemedim bi daha kan aldılar gebelik için burda salı günü kan günüymüş bakalım
Hımm olabilir canım günaydınSapma olabilir ama canim farklı yerlerde kan verince bu arada günaydın bebisler
Kullandım ama iki ay oldu söyledim verdi yinedeÖnce kullanmıyo muydun Folik asit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?