- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #3.541
Tmm öncesi de kullandıysan güzel hamilelik boyunca aldıhın takvıyelerin içinde hep var folikasit ben ek kalsiyum magnezyum falan da kullanmıştım erken zaman da degıl de 4 aydan sonra bi kramp gırıyordu acısı 3 gün geçmiyoduKullandım ama iki ay oldu söyledim verdi yinede
Catlamadan sayarsak 4 pik den sayarsak 5 geçmiyor valla dollenmenin bütün aşamalarını izledim nerdeyse suan ki günde eğer ki döllenme olduysa tuplerden rahime inmiş olabilirGünaydın canım bekleme modundasın pek sesin de cıkmıyo kac gün oldu yumurtlamadan
Hadi ya ayy zor olmuştur canım iyiki kullanmısım o zmn benTmm öncesi de kullandıysan güzel hamilelik boyunca aldıhın takvıyelerin içinde hep var folikasit ben ek kalsiyum magnezyum falan da kullanmıştım erken zaman da degıl de 4 aydan sonra bi kramp gırıyordu acısı 3 gün geçmiyodu
7 günün kalmıs 12 13 gün test yap varsa cıkar insallah olmusturCatlamadan sayarsak 4 pik den sayarsak 5 geçmiyor valla dollenmenin bütün aşamalarını izledim nerdeyse suan ki günde eğer ki döllenme olduysa tuplerden rahime inmiş olabilir
Zor tabi valla kusmak kramp ne ararsan vardı insallah ikinci zorlamazHadi ya ayy zor olmuştur canım iyiki kullanmısım o zmn ben
İnşallah zorlmz canımZor tabi valla kusmak kramp ne ararsan vardı insallah ikinci zorlamaz
Olabilir 3 4 güne iniyormuş inşallah hamilesindr canımCatlamadan sayarsak 4 pik den sayarsak 5 geçmiyor valla dollenmenin bütün aşamalarını izledim nerdeyse suan ki günde eğer ki döllenme olduysa tuplerden rahime inmiş olabilir
10.gun yapcam 12.gun 14.gun yapcam varsa cikar yoksa saglik olsun önümüzdeki maçlara bakacağız canim ptesi denicem testi 10.gun7 günün kalmıs 12 13 gün test yap varsa cıkar insallah olmustur
Insallah canim çok merak icerisindeyim yumurtlama gördüm onun etkisi var galibaOlabilir 3 4 güne iniyormuş inşallah hamilesindr canım
Sancin mi var canimBen galiba adet olucam
Evet. Kasıklarım çok ağrıyorSancin mi var canim
İnsan öyle oluyo yaa senn ikinci çocuktu demi en azndan tecrübende varInsallah canim çok merak icerisindeyim yumurtlama gördüm onun etkisi var galiba
Hadi bakalım bekliyoruz ne zaman istersen o zaman yap yumurtlama olunca beklenti oluyo gozle gorunce de nasip etsin inşallah rabbim daha iyi ya benim testlerim geldi kız10.gun yapcam 12.gun 14.gun yapcam varsa cikar yoksa saglik olsun önümüzdeki maçlara bakacağız canim ptesi denicem testi 10.gun
Gebelik olsa da o ağrı oluyor canim gelene kaşar ümit varEvet. Kasıklarım çok ağrıyor
2.cocuk canim ama onda hiç bisey bilmiyormusum ben herseyi ondan sonra burda öğrendim ilk tecrübe ediyor gibiyim o sebepleİnsan öyle oluyo yaa senn ikinci çocuktu demi en azndan tecrübende var
Hadi bakalım bekliyoruz ne zaman istersen o zaman yap yumurtlama olunca beklenti oluyo gozle gorunce de nasip etsin inşallah rabbim daha iyi ya benim testlerim geldi kız
Aynen öyle oluyor valla geçen ay bende erken gebelik testinde silik çizgi görmüştüm o kadar umutlanmistim ki 3 günde gectikti ama sonra regl oldum işte kaset testte çıkmamıştı bu ay neler olacak bakalım testlerin erken geldi canım hadi hayırlı olsun güzel sonuçlar versin inşallahGeldi testlerim
Vallahi bilmiyorum akıntım da varGebelik olsa da o ağrı oluyor canim gelene kaşar ümit var
2.cocuk canim ama onda hiç bisey bilmiyormusum ben herseyi ondan sonra burda öğrendim ilk tecrübe ediyor gibiyim o sebeple
Aynen öyle oluyor valla geçen ay bende erken gebelik testinde silik çizgi görmüştüm o kadar umutlanmistim ki 3 günde gectikti ama sonra regl oldum işte kaset testte çıkmamıştı bu ay neler olacak bakalım testlerin erken geldi canım hadi hayırlı olsun güzel sonuçlar versin inşallah
Yarin test yapacak misinVallahi bilmiyorum akıntım da var
İnsallah belki senin de kimyasal oldu ben de hem kaset de vardı gordunuz ya hem erken de cıktı oluyo demekki saglıklıyız canım insallah olmustur bu ay saglıklı ben de baslıycam artık gece dikkat etmeden acılısı yaptık teste 11 günü baslıycamAynen öyle oluyor valla geçen ay bende erken gebelik testinde silik çizgi görmüştüm o kadar umutlanmistim ki 3 günde gectikti ama sonra regl oldum işte kaset testte çıkmamıştı bu ay neler olacak bakalım testlerin erken geldi canım hadi hayırlı olsun güzel sonuçlar versin inşallah
Hayırlısı olsun canım insallah vardır ama yoksa da yola devamVallahi bilmiyorum akıntım da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?