- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #3.581
Bu striplerde sıkıntı var ya bilmiyorum ben bunlardan anlamıyorum pek ama pnce kızarmış sonra asırı silikleşmiş tam pik olmamıs canım elindeki bıtınce bunlardan alma en güzeli labaquikYa kopkoyu bir pik goremedim en alttaki dünkü testim diğerleri de 1ve2 Ocak. Siliklesmisti dün. Önceki günlerde kopkoyu kırmızı değildi ikinci çizgi
İnsallah nasip olur valla acarımÇok güzel olur valla
Ek bısey yapıyo musun yumurta guzel olgunlassın diye akısında mı takip yapıyorsun belki algılayacak kadar buyumedi bu ay yumurtan oda olabilirYa kopkoyu bir pik goremedim en alttaki dünkü testim diğerleri de 1ve2 Ocak. Siliklesmisti dün. Önceki günlerde kopkoyu kırmızı değildi ikinci çizgi
koyulastıgı gun bıraz da agrım vardı kasıklarda artık oncesını bırer gun arayla dun ve bugun degerlendırcem ınsallaahh olgunlasmadan catlamamıstırBu striplerde sıkıntı var ya bilmiyorum ben bunlardan anlamıyorum pek ama pnce kızarmış sonra asırı silikleşmiş tam pik olmamıs canım elindeki bıtınce bunlardan alma en güzeli labaquik
canım ek olarak avakado yıyrıum uc aydır :) ıncır kaynatıyorum yumurtlama masajı da yapıyorum. bakalım ya nasipEk bısey yapıyo musun yumurta guzel olgunlassın diye akısında mı takip yapıyorsun belki algılayacak kadar buyumedi bu ay yumurtan oda olabilir
İnsallah olur canım ya ben merak ettim hiç adet sonrası yapmamıştım ovulasyon smdı yaptım dikkat falan da etmedim benim de cızgı belirmeye baslamıs hiç de oyle adetten sonra demedim yanlız garip geldicanım ek olarak avakado yıyrıum uc aydır :) ıncır kaynatıyorum yumurtlama masajı da yapıyorum. bakalım ya nasip
bazen adet bıtımı hemen olabılıyor yumurtlama canım, benım genelde 13-24-15 gunlerı 1 sene takıp etmıısmdır heralde, ınsallaahh sonucumuz guzel olur yaİnsallah olur canım ya ben merak ettim hiç adet sonrası yapmamıştım ovulasyon smdı yaptım dikkat falan da etmedim benim de cızgı belirmeye baslamıs hiç de oyle adetten sonra demedim yanlız garip geldi
canım sen devam et benımde adet sonrası 2.gün basladım cok cok sılıktı sonra koyulastıDaha 6 günüm garip geldimaviss_34 oylesine baktım testler geldi ya , garibime gitti ama biter bitmez belirmesi bile
Ben hiç adet bitimi baslamadım ama garipsedim ben de genel de 12 13 yumurtlama goruyorum o yüzden 11 de baslayım dedimbazen adet bıtımı hemen olabılıyor yumurtlama canım, benım genelde 13-24-15 gunlerı 1 sene takıp etmıısmdır heralde, ınsallaahh sonucumuz guzel olur ya
Bende bidahakine kaset alıcam bana bu, zor geliyorBu striplerde sıkıntı var ya bilmiyorum ben bunlardan anlamıyorum pek ama pnce kızarmış sonra asırı silikleşmiş tam pik olmamıs canım elindeki bıtınce bunlardan alma en güzeli labaquik
Bu arada bende yumurtlama gününü tahmin bile edemediğim için adetin son gün yaptım direkt ertesi gün de başlamış oldumBen hiç adet bitimi baslamadım ama garipsedim ben de genel de 12 13 yumurtlama goruyorum o yüzden 11 de baslayım dedim
Ovulasyon mu canimDaha 6 günüm garip geldimaviss_34 oylesine baktım testler geldi ya , garibime gitti ama biter bitmez belirmesi bile
iyi yapmıssın bak takvıyelerle belkıde erken yumurtlama olacakBen hiç adet bitimi baslamadım ama garipsedim ben de genel de 12 13 yumurtlama goruyorum o yüzden 11 de baslayım dedim
Ovulasyon canım valla sasırdım bak bıde boyleOvulasyon mu canim
Bu dönem de böyle olması gerek miyor mu canim benim 8.gun biraz daha koyuyduİnanki sasdım
Benim daha 6 günümBu dönem de böyle olması gerek miyor mu canim benim 8.gun biraz daha koyuydu
kız nıye erken olsun :) sabıt bır yumurtlama gunu olmuyor kı demekkı gelısımı guzel yumurtacıklarınBoyle daha erken degıl mi cızgi için sasdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?