- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #3.621
Canim benim üzülme sen. ALLAHIM en saglikli en hayırlısını nasip edecek tir sana.hirmonlarimin hepsi normal. Sadece 2 tane miyom var birde bu yumurtlamam sıkıntı cikardi.Yok canım 2 adet dönemi önce baktırmıstım kızlar bana da tam pik degıl demislerdi teste emin olmak için gittim yumurtlama gununu bilince yani yumurtlamısım ve catlamış ama olmadı o ay sonra bi daha hiç gırmedim progesteron islerine bu donem zaten biliyonuz kimyasal oldu insallah bu ay saglıklısını yakalarız rabbim hepimize nasip etsin bütün isteyenlerin hormonların normalse incir kaynat iç adet dönemi nde basla yumurtan güzel olur ama prolaktın hormonun normalse yoksa önermiyolar
Sogan suyu denedin mi hiçCanim benim üzülme sen. ALLAHIM en saglikli en hayırlısını nasip edecek tir sana.hirmonlarimin hepsi normal. Sadece 2 tane miyom var birde bu yumurtlamam sıkıntı cikardi.
Sen tavsiye etmistin. Adet olayim baslayacam. Incir ve soganaSogan suyu denedin mi hiç
İnsallah canım benim rabbim hepimize nasip etsin inşallahCanim benim üzülme sen. ALLAHIM en saglikli en hayırlısını nasip edecek tir sana.hirmonlarimin hepsi normal. Sadece 2 tane miyom var birde bu yumurtlamam sıkıntı cikardi.
Hormonların normal sıkıntı yoksa yap kesinlikle İbrahim Saraçoğlu sitesine bi bak kür tariflerineD
Sen tavsiye etmistin. Adet olayim baslayacam. Incir ve sogana
D
Adet bittikten sonra baslıyomussun canım ilk 15 Gün sonra 10 gün sabah aksam taze yapacaksın içme suyuyla yani hazır suyla şifa olur ınsallah bak yazıyo kist miyom polipD
Tamam canim baslayacam. Birde yarin pregestrona saglik ocaginda bakarlarmiAdet bittikten sonra baslıyomussun canım ilk 15 Gün sonra 10 gün sabah aksam taze yapacaksın içme suyuyla yani hazır suyla şifa olur ınsallah bak yazıyo kist miyom polip
Kan alma günleri oluyo günüyse alırlar tabiTamam canim baslayacam. Birde yarin pregestrona saglik ocaginda bakarlarmi
Yaaa çok tatlı bende kararsızım bunu yapmaktaBi bakayım dedim içimdeki hevesle
Yap yap cok heves ettim oglumla esım patlatır stant aldım helyum bulmaya ugrasmayalım diye cok hoslandım ben insallah nasip olur kullanmak pembişleri kızım olsun cok istiyorum Allah biliyorYaaa çok tatlı bende kararsızım bunu yapmakta
Pembis görür müyüz dersin benim de oğlum var bide kız olsun istiyor gönülYap yap cok heves ettim oglumla esım patlatır stant aldım helyum bulmaya ugrasmayalım diye cok hoslandım ben insallah nasip olur kullanmak pembişleri kızım olsun cok istiyorum Allah biliyor
Canim ya regl oluyorsun yada yerleşme kanaması yaşıyorsun inşallah 2.secenektirKızlar koşuuuunmaviss_34 OKYANUS302 35kvk kahve rengi bir akıntım olmuş bu ne demek. Çamaşırıma 3-4 damla var
İnsallah canım nasip eder hepiniz dualarımdasınız sımdı okudum vallaPembis görür müyüz dersin benim de oğlum var bide kız olsun istiyor gönül
İnsallah yerlesmedir canım yada adet oluyosun oda muhtemelKızlar koşuuuunmaviss_34 OKYANUS302 35kvk kahve rengi bir akıntım olmuş bu ne demek. Çamaşırıma 3-4 damla var
Canim ya regl oluyorsun yada yerleşme kanaması yaşıyorsun inşallah 2.secenektir
İnsallah canım nasip eder hepiniz dualarımdasınız sımdı okudum valla
İnsallah yerlesmedir canım yada adet oluyosun oda muhtemel
Sabah ilk idrarla test yap bakalım ne çıkacakAdet olurken hiç böyle olmam ben
Sabaha kadar olmazsam yapayım bakalıöSabah ilk idrarla test yap bakalım ne çıkacak
İnsallah gebeliktir sökülmezse test yap hayırlısı olsunSabaha kadar olmazsam yapayım bakalıö
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?