- 9 Aralık 2020
- 1.092
- 1.575
- 83
- 34
- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #3.921
Çok amiiinO zaman bilemiycem canım insallah gorursun bazı aylar olabılıyor Boyle biseyler
Anladım canım insallah nasip olcak inanıyorum rabbim en kısa zamanda nasip eylesin
Akşam yapsam sabaha test yok sabah yapsam sabrım yokBi daha yap canım sabah ilk idrarla test
Cıkar artık sıvı az aldıysan yapabılırsınAkşam yapsam sabaha test yok sabah yapsam sabrım yok
Gozunaydin bebisimGebelik testlerimde geldi hanımlar
Güzel haberler alırsın inş canımGebelik testlerimde geldi hanımlar
tesekkur ederim canım benimGozunaydin bebisim
aminn aminn insallahGüzel haberler alırsın inş canım
Hangisi daha basit canim
Gozunaydin canim sahalara iyi hazırlanAdet oldum kızlar kesiin bilgi
Yani gebelik testi yaptım negatif o yüzden adet oldum dedim ama kanamam da yokGozunaydin canim sahalara iyi hazırlan
Evet canımMeraba neden aşılama oldunuz cocukmu olmuyordu sizin
Benimkide böyle oldu bu ay önce koyu koyu çıktı pike yakın sonra pik olmadan silik silik çıkıyor şuan şaka gibiÇok komik bugünde biraz koyu çıktı ovulasyon düne göre
O kadar pike hwxırlanmıştık oysakiBenimkide böyle oldu bu ay önce koyu koyu çıktı pike yakın sonra pik olmadan silik silik çıkıyor şuan şaka gibi
Ay gerçekten ya daha yapmiycam zaten bat 15.Benimkide böyle oldu bu ay önce koyu koyu çıktı pike yakın sonra pik olmadan silik silik çıkıyor şuan şaka gibi
Benim 27 si bat a çok var daha bakalım görürüz inş ya düzeliriz inşAy gerçekten ya daha yapmiycam zaten bat 15.
Hiç de bişey hissetmiyorum muhtemelen bişey yok
Bu ay yumurtlama olmadı die mi bole oldu acaba pcos vwrmi canimYani gebelik testi yaptım negatif o yüzden adet oldum dedim ama kanamam da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?