- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #3.901
4 ve 5 ocakta baya kalın ama pik değil sonra gittti
Amin canim Rabbım dualarını dualarımızı kabul eylesinAynen canım gün öyle de böyle de geliyor com erken öğrenmek de iyi degıl tabi ben de hafta sonu gorurum gibi geliyo dün olduğu ilişkinin iyi oldu benim de cumalar hürmetine rabbim hepimize nasip etsin sindi okudum yasin dua ediyorum herkese
Canım tabi 1 sınıf zor ama öyle öyle de kayacak iste ben de o yüzden olsun istedim sımdı kalınca oglum 5 yasında olcak dıgeri dogcak en azından 1 e giderken dıgeri ele kola gelecek geç bile kalmışsın inan ki ben sımdı oldu oldu olmadı kesin 9 yas olur yani ara da yapmam diyorum bu benim fikrimrabbim hayırlısını nasip etsin
İstanbul da medipol hastanesi var galiba doğum paketi sunan oda bağcılar da vwr diye biliyorum bana uzak kalıyor biraz canim aslında ben sağlık sigortası istiyordum ama eşim ise başlıcak ancak o zaman alabilirimÖzeller iki katına cıkarmıs canım muayene ücretlerini ama mecbur paket alırsan dogum paketi anca öyle uyguna geliyo 10 bin var sımdı 10 12 arası
canım ben koc unv. asılamalarımı oldum orasıda baya pahalı 450 muayeneydı suan nasıl hıc bılmıyorum yenı yılda.Gittiğin bi doktor vwrmi canın Beylikduzu medilife gidiyordum ben ama şuan ücretler nasıl hiç bilmiyorum özel daha başka oluyor tabi ki ama şartlar neyi gösterecek kafam çok karşılık acaba Şehir hastaneleri nasıl
Insallah canimcanım ben koc unv. asılamalarımı oldum orasıda baya pahalı 450 muayeneydı suan nasıl hıc bılmıyorum yenı yılda.
onun dısında sehırhastanelerıne gıtmedım hıc ıstanbul baya kalabalık yer randevu bulmak gıtmek vs baya zor bılıyorsun.
ınsallaahh gerek kalmaz tedavıye vs.
medıpolde guzel hastane benım babamlar amcamlar orda tedavı olmuslardı, benım ıs yerımın karşısız :)İstanbul da medipol hastanesi var galiba doğum paketi sunan oda bağcılar da vwr diye biliyorum bana uzak kalıyor biraz canim aslında ben sağlık sigortası istiyordum ama eşim ise başlıcak ancak o zaman alabilirim
Buyukcekmeceden kalkıp oralara gelinir mi kuzum bilemedim hele bi netlessin bakalim ona göre hareket ederim ilk gebeligim de çapaya geliyordum arada Alkan hocaya dönene kadar hasatim çıkıyordumedıpolde guzel hastane benım babamlar amcamlar orda tedavı olmuslardı, benım ıs yerımın karşısız :)
Sanki koyulcak gibi oldu dedıgın 5 Ocak canım o gün kaç da yaptıysan testi keske 5 saat gectı mi falan bi daha yapsaydın o gün muhtemelen yumurtlama testin pik olmustur bekleyip yapmadın ya goremedin benim de basıma gelmisti progesteron baktırdım sonra yumurtlamam olmus ben de yapmadım eşim yok nede olsa diye kızlar da olmamıs tam pik degıl demislerdi takınca gıdıp baktırmıstımKızlar değişik bişiy oldu ovülasyon testim adetten sonra kalın çıkıyordu pik olucak sandım pike yakın olmuştu şuan da birden silikleşmeye başladı pik olmadan anlamadım pik silikleşince tekrar koyulaşıp olur mu kiböyle bişiy yaşayan var mı?
Amin canımAmin canim Rabbım dualarını dualarımızı kabul eylesin
İnsallah tutar canım4 ve 5 ocakta baya kalın ama pik değil sonra gittti4 ü değerlendirmiştik
Yaptım gece 12 gibi falan yine aynı koyuluktaydı anlamadımSanki koyulcak gibi oldu dedıgın 5 Ocak canım o gün kaç da yaptıysan testi keske 5 saat gectı mi falan bi daha yapsaydın o gün muhtemelen yumurtlama testin pik olmustur bekleyip yapmadın ya goremedin benim de basıma gelmisti progesteron baktırdım sonra yumurtlamam olmus ben de yapmadım eşim yok nede olsa diye kızlar da olmamıs tam pik degıl demislerdi takınca gıdıp baktırmıstım
ayy evet buyukcekmecede baya uzakmıs haklısın,Buyukcekmeceden kalkıp oralara gelinir mi kuzum bilemedim hele bi netlessin bakalim ona göre hareket ederim ilk gebeligim de çapaya geliyordum arada Alkan hocaya dönene kadar hasatim çıkıyordu
Aynen canım gün öyle de böyle de geliyor com erken öğrenmek de iyi degıl tabi ben de hafta sonu gorurum gibi geliyo dün olduğu ilişkinin iyi oldu benim de cumalar hürmetine rabbim hepimize nasip etsin sindi okudum yasin dua ediyorum herkese
Canım tabi 1 sınıf zor ama öyle öyle de kayacak iste ben de o yüzden olsun istedim sımdı kalınca oglum 5 yasında olcak dıgeri dogcak en azından 1 e giderken dıgeri ele kola gelecek geç bile kalmışsın inan ki ben sımdı oldu oldu olmadı kesin 9 yas olur yani ara da yapmam diyorum bu benim fikrimrabbim hayırlısını nasip etsin
İşte 4 yıldır nasip olmadı bana daAynen canım gün öyle de böyle de geliyor com erken öğrenmek de iyi degıl tabi ben de hafta sonu gorurum gibi geliyo dün olduğu ilişkinin iyi oldu benim de cumalar hürmetine rabbim hepimize nasip etsin sindi okudum yasin dua ediyorum herkese
Meraba neden aşılama oldunuz cocukmu olmuyordu sizincanım ben koc unv. asılamalarımı oldum orasıda baya pahalı 450 muayeneydı suan nasıl hıc bılmıyorum yenı yılda.
onun dısında sehırhastanelerıne gıtmedım hıc ıstanbul baya kalabalık yer randevu bulmak gıtmek vs baya zor bılıyorsun.
ınsallaahh gerek kalmaz tedavıye vs.
Bakalım nasipCanim benim gittiğim hoca. Rutine bırakın hocam yumurtlama günü diye düşünmeyin boşver geçsin gününüz siz raht olun kendinizi sartlamadan yapın bu şekilde gebelik oluşuyor dedi. Sen raht ol ins olacaktır.
Aynen öyleHayırlısı canım yeni ay yeni baslangıç
Bu ay deneme yapmayacak mısın öbür adet dönemi mi yapcan anladığım
Pek sanmıyorum ya çünkü annelerimizde kalıncam ayrı ayrıTam bu ay olmaz derken bir de olurmuş bayram sevinci misali ❤❤
O zaman bilemiycem canım insallah gorursun bazı aylar olabılıyor Boyle biseylerYaptım gece 12 gibi falan yine aynı koyuluktaydı anlamadımGeçen ay 20. Gün pik olmuştum sonradan yine pik yapar mıyım dersin
Anladım canım insallah nasip olcak inanıyorum rabbim en kısa zamanda nasip eylesinİşte 4 yıldır nasip olmadı bana da
Bi daha yap canım sabah ilk idrarla testKızlar lekelenmeden kaç gün sonra adet kanı gelmezse yerleşmeden şüphelenebiliriz bilginiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?