- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #3.881
evet canım valla cok ıyı yaptın ıkı gune pık olur bence .Valla o gün öylesine yapayım daha belirmez dediydim ne bilim Allah mı hissettirdisonra da konustuk ya yap erken olcak gibi falan kacırma diye sonra korkuma devam ettim
İnsallah canım aminn aminn insallahevet canım valla cok ıyı yaptın ıkı gune pık olur bence .
hadı ınsallaahh tutsun ya
Önümüzdeki hafta kesin öğrenirim zaten ne bu acele dimi amaAmin canım basladık bakalım bi güzel kalkmadan uyudum valla gece oglum aglamıs esime demişim ki kalkamam ben sen baksırf kalkmadan uyuyum diye nası bi bilinc altıma yerlestıyse cişe bile gitmedim uyudum hepsi gıtmıstır
Benim böyle iken ertesi gün çizgiler eşit oldu canim o sabah akintim ağrılarım baslamistiBugun 9 günüm
Cuma nin hürmetine Amin canim ağzın bal yesinİnsallah canım aminn aminn insallahmaviss_34 de de sen de de vardır arkanız dan da ben haber ederim rabbim nasip etsin inşallah
ay ınsallah pozıtıf olsun yaaaÖnümüzdeki hafta kesin öğrenirim zaten ne bu acele dimi ama
Insallah canim çok dua ediyorum hepimize dualarımızı geri çevirmesin Rabbimay ınsallah pozıtıf olsun yaaa
ınsan cok sabırsızlanıyor cok ıyı anlıyorum canım senı
amın kuzummmm ınsallah yaInsallah canim çok dua ediyorum hepimize dualarımızı geri çevirmesin Rabbim
Papatya nerde yaşıyorsunamın kuzummmm ınsallah ya
ıstanbul kuzum sennPapatya nerde yaşıyorsun
Bende İstanbul canim Avrupa yakasi miıstanbul kuzum senn
evet canım avrupa yakasındaBende İstanbul canim Avrupa yakasi mi
Gittiğin bi doktor vwrmi canın Beylikduzu medilife gidiyordum ben ama şuan ücretler nasıl hiç bilmiyorum özel daha başka oluyor tabi ki ama şartlar neyi gösterecek kafam çok karşılık acaba Şehir hastaneleri nasılevet canım avrupa yakasında
Aynen canım gün öyle de böyle de geliyor com erken öğrenmek de iyi degıl tabi ben de hafta sonu gorurum gibi geliyo dün olduğu ilişkinin iyi oldu benim de cumalar hürmetine rabbim hepimize nasip etsin sindi okudum yasin dua ediyorum herkeseÖnümüzdeki hafta kesin öğrenirim zaten ne bu acele dimi ama
Canım tabi 1 sınıf zor ama öyle öyle de kayacak iste ben de o yüzden olsun istedim sımdı kalınca oglum 5 yasında olcak dıgeri dogcak en azından 1 e giderken dıgeri ele kola gelecek geç bile kalmışsın inan ki ben sımdı oldu oldu olmadı kesin 9 yas olur yani ara da yapmam diyorum bu benim fikrimBenim kızım 5,5 yaşında anasınıfına gidiyor, çoğu arkadaşım diyor ki kızın 1.sınıfa gidiyorken hamile kal 1.sınıf çok zor diyorlarRabbim olurda daha önce nasip ederse hem okula başlayan bebe hemde yenidoğan çok zorlanırmışım. Siz ne düşünüyorsunuz
Özeller iki katına cıkarmıs canım muayene ücretlerini ama mecbur paket alırsan dogum paketi anca öyle uyguna geliyo 10 bin var sımdı 10 12 arasıGittiğin bi doktor vwrmi canın Beylikduzu medilife gidiyordum ben ama şuan ücretler nasıl hiç bilmiyorum özel daha başka oluyor tabi ki ama şartlar neyi gösterecek kafam çok karşılık acaba Şehir hastaneleri nasıl
Olur canım ben o ara incir suyu da içiyorum öyle de yapıyorum esim evde olursa öglen de yapabilmek için 11 e kaydırdım gunduzKızlar ovülasyon testini ben normalde akşam üzeri yapıyorum fakat uyanınca bişiy yemeden mesela sabah erken idrara çıktık uyuduk sonra uyanınca 2. İdrarda yapsakta olur mu
Anladım teşekkürler öyle sıvı için beklemem en azındanOlur canım ben o ara incir suyu da içiyorum öyle de yapıyorum esim evde olursa öglen de yapabilmek için 11 e kaydırdım gunduz
Bencede erken gibi canım 12 de olcak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?