- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #4.481
Hiç valla kötü bi sey olcagını sanmıyorum canım benim maşallah cok güzel katlamış degerinEvet aynen öyle canım olsa söylerdi stres yapmıyorum yoksa o da etkilenir . Hayırlısı nasipte varsa vardır
Agzından bal damlıyor canım bende sanmıyom kötü bsy olcagını ama o ihtimalide düşünüyorum sonrası çok üzülmeym diyeHiç valla kötü bi sey olcagını sanmıyorum canım benim maşallah cok güzel katlamış degeringörür cumaya ne kaldı ye iç dinlen
Tesekkurler canim Allah razı olsunHayırlı olsun :) çok sevindim adınıza
Düşünme zaten gayet güzel ilerlemiş değerlerinAgzından bal damlıyor canım bende sanmıyom kötü bsy olcagını ama o ihtimalide düşünüyorum sonrası çok üzülmeym diye
Sağol canım Allah razı olsun sennde iyi haberlerini alalım inşallah ne sonucun merk ettmDüşünme zaten gayet güzel ilerlemiş değerlerin
Bende merak ediyorum ama sonuç yokSağol canım Allah razı olsun sennde iyi haberlerini alalım inşallah ne sonucun merk ettm
Korkma canım masallah supanallahAgzından bal damlıyor canım bende sanmıyom kötü bsy olcagını ama o ihtimalide düşünüyorum sonrası çok üzülmeym diye
İnsallah saglıklıdır ve saglıklı ilerler canım hayırlı haberle gelBende merak ediyorum ama sonuç yokgeçen ay benim ki kadar silikmiydi testin
Korkma canım masallah supanallah
Sen bugün vermedin mi kanı neden çıkmadı ki dah aBende merak ediyorum ama sonuç yokgeçen ay benim ki kadar silikmiydi testin
Evet canim aynisi tek fark ben 3 gün kala yaptım bugün değerin 99 mu cikmistiAdete 4 gün kala bu benim sennkiyle aynı canım baksanamaviss_34
Bigğn var arada canım oda herkeste aymı değildir yaa bigğndn nolck sankıEvet canim aynisi tek fark ben 3 gün kala yaptım bugün değerin 99 mu cikmisti
Insallah canim insan ister istemez etkileniyor ama aklıma getirmemeye çalışıyorum ben gittim haberim olmadan anneme temizlik yaptım pazar günü o çekyat senin bu yatak benim ite kalka Allah koruyorİnsallah saglıklıdır ve saglıklı ilerler canım hayırlı haberle gel
Sen bugün vermedin mi kanı neden çıkmadı ki dah a
Sağlık ocağına verdim canim ondan bir gün sonra çıkıyormuşBigğn var arada canım oda herkeste aymı değildir yaa bigğndn nolck sankıben adetim birgün geçti 96 çıktıc canıö
Senn yine iyi burda bi hafta sonra çıkıyo sonuclar olabilir canım 40lı 50 Li inşallahSağlık ocağına verdim canim ondan bir gün sonra çıkıyormuşbenim de 50 li rakamlar o zamanlar mi acaba
Bilmeden yaptığından mesül degılsın sımdı yapmazsın bilmediğin için yaptın işte nasip canım tabi ki rabbim esirgesinInsallah canim insan ister istemez etkileniyor ama aklıma getirmemeye çalışıyorum ben gittim haberim olmadan anneme temizlik yaptım pazar günü o çekyat senin bu yatak benim ite kalka Allah koruyor
Aaa niye ki öyleSenn yine iyi burda bi hafta sonra çıkıyo sonuclar olabilir canım 40lı 50 Li inşallah
Bilmiyom ki değişiyo GalibaAaa niye ki öyle
Hayırlısı olsun canım kendini nasıl rahat hissediyosan öyle yap adet bitiminden sonra iki gün bi gün arayla ilişki olsa yine denk gelir sitres yapıyorsanKızlar bir adet arasından sonra hepinize merhaba. Dün bitti adetim ama bu ay öyle çok önemsemeden takılacak hatta ovülasyon yapmasam mı acaba diyorum. İnşallah Şubatta çalışmalara başlayacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?