Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet aynen öyle canım olsa söylerdi stres yapmıyorum yoksa o da etkilenir . Hayırlısı nasipte varsa vardır
Hiç valla kötü bi sey olcagını sanmıyorum canım benim maşallah cok güzel katlamış degerin görür cumaya ne kaldı ye iç dinlen

Hiç valla kötü bi sey olcagını sanmıyorum canım benim maşallah cok güzel katlamış degerin görür cumaya ne kaldı ye iç dinlen
Agzından bal damlıyor canım bende sanmıyom kötü bsy olcagını ama o ihtimalide düşünüyorum sonrası çok üzülmeym diye

Adete 4 gün kala bu benim sennkiyle aynı canım baksana maviss_34

Eklentiler

• 3EBBB259-DF76-481D-A84E-7E3B84F3E427.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 38
İnsallah saglıklıdır ve saglıklı ilerler canım hayırlı haberle gel
Insallah canim insan ister istemez etkileniyor ama aklıma getirmemeye çalışıyorum ben gittim haberim olmadan anneme temizlik yaptım pazar günü o çekyat senin bu yatak benim ite kalka Allah koruyor

Insallah canim insan ister istemez etkileniyor ama aklıma getirmemeye çalışıyorum ben gittim haberim olmadan anneme temizlik yaptım pazar günü o çekyat senin bu yatak benim ite kalka Allah koruyor
Bilmeden yaptığından mesül degılsın sımdı yapmazsın bilmediğin için yaptın işte nasip canım tabi ki rabbim esirgesin

Kızlar bir adet arasından sonra hepinize merhaba. Dün bitti adetim ama bu ay öyle çok önemsemeden takılacak hatta ovülasyon yapmasam mı acaba diyorum. İnşallah Şubatta çalışmalara başlayacağız

Kızlar bir adet arasından sonra hepinize merhaba. Dün bitti adetim ama bu ay öyle çok önemsemeden takılacak hatta ovülasyon yapmasam mı acaba diyorum. İnşallah Şubatta çalışmalara başlayacağız
Hayırlısı olsun canım kendini nasıl rahat hissediyosan öyle yap adet bitiminden sonra iki gün bi gün arayla ilişki olsa yine denk gelir sitres yapıyorsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…