- 26 Temmuz 2018
- 7.342
- 8.382
- 198
- 32
- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #4.501
Bence bırakma canimKızlar bir adet arasından sonra hepinize merhaba. Dün bitti adetim ama bu ay öyle çok önemsemeden takılacak hatta ovülasyon yapmasam mı acaba diyorum. İnşallah Şubatta çalışmalara başlayacağız
Bende öyle sancılar başladı hatta akıntı geldi adet sandım değilmiş. Döngülerim de gecikiyo hep tam gününde olur muyum bilmiyorumİnsallah yabugün gerçi regl ağrım başladı gibi
Bırakmak zorundayız ya kayınvalideye gidiyoruz 15 günlüğüneBence bırakma canim
Sende benim gibi geç yumurtlamış tin dimi sağlık olsun o zamanBırakmak zorundayız ya kayınvalideye gidiyoruz 15 günlüğüne
İnşallah regl sancısı değildir kuzumBende öyle sancılar başladı hatta akıntı geldi adet sandım değilmiş. Döngülerim de gecikiyo hep tam gününde olur muyum bilmiyorum
Hayırlısı olsun canım öbür ay denersinBırakmak zorundayız ya kayınvalideye gidiyoruz 15 günlüğüne
İnşaallah canım benim güzel haberler verelim artık inşaallah yaaİnşallah regl sancısı değildir kuzum
Olsun canım canını hiç sıkma nasip bu işler insallah gelecek ay olurKizceler benim erken gebelik tertemiz negatifŞubat ayına kaldı umutlar x
inşallaaahh kuzum,nasip kısmet bakalımOlsun canım canını hiç sıkma nasip bu işler insallah gelecek ay olur
Gel canım hem etiket yaptım hem yazdımTamam canim tesekkur ederim benimde bat 28i oraya geliym ordan konusalim:)
Eninde sonunda olcak canım rabbim nasip edecek dıger gruba test atmıssın beyaz önce ki miydi yeni miydi onda bariz vardı cizgiinşallaaahh kuzum,nasip kısmet bakalım
Tesekkurler canim sanada gunaydin bu aradaGel canım hem etiket yaptım hem yazdım
aynen kuzum zamanı vardır demekkı henuz gelmedi.Eninde sonunda olcak canım rabbim nasip edecek dıger gruba test atmıssın beyaz önce ki miydi yeni miydi onda bariz vardı cizgi
Her seyin zamanı var canım olsun sıkma canını insallah olcak nasip sakın modunu düşürmeaynen kuzum zamanı vardır demekkı henuz gelmedi.
ya o dunku testım normal gebelık testı ıkı saat sonra cıktı demekkı hatalı erkende olsa cıakrdı artık regle 3-4gun kaldı
Bekle bakalım cıkcak elbet ben de seni gecırdım içimdenGünaydın kızlar hala çıkmadı tahlil sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?