- 16 Eylül 2020
- 1.227
- 624
- 73
- 30
- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #4.461
Kan sonucu bekliyorum canım çıkmadı henuzCuma yine cagırdı o zmn görünür dedi aç karna çagırdı tetkikler için bakalmmaviss_34 sen naptn vanım
O değerle alttan baksa direk görürdü niye çok yüksek çıkmış peki ne dediCuma yine cagırdı o zmn görünür dedi aç karna çagırdı tetkikler için bakalmmaviss_34 sen naptn vanım
Çoğul gebelik olmasinO değerle alttan baksa direk görürdü niye çok yüksek çıkmış peki ne dedi
Değer güzel dedi neden yüksek demedim o daha iyi bilir diyeO değerle alttan baksa direk görürdü niye çok yüksek çıkmış peki ne dedi
Yaaaa bende öyle düşündüm yaa ama çoğul olsa görünmezmi o değere dış gebelikte olablr mi kiÇoğul gebelik olmasin
Kafamda deli sorular var hiç bilmiyorum canım valla görünmedi ya bi de üzüldüm o değere görünmeynce ne yalan söyleyimYaaaa bende öyle düşündüm yaa ama çoğul olsa görünmezmi o değere dış gebelikte olablr mi ki
Kız keşke sorsaydın bi de alttan baksaydı için rahat ederdi en azından bu tür soruları kafanda sormazdın yaa. Ama cok fazla artmış gerçekten çoğul gebelik gibi yani anlamadımKafamda deli sorular var hiç bilmiyorum canım valla görünmedi ya bi de üzüldüm o değere görünmeynce ne yalan söyleyim
Alltnn bakın bi demem ben utanırm erkek doktordu zaten o isteseydi bakardı ya ne bilim ebet kafamda sorular olck ama cumaya ne kaldı görünür inşallah çoğulsa bu kdr yüksek mi çoksaKız keşke sorsaydın bi de alttan baksaydı için rahat ederdi en azından bu tür soruları kafanda sormazdın yaa. Ama cok fazla artmış gerçekten çoğul gebelik gibi yani anlamadım
Yüksek canım niye gözükmedi ki bu degere görmesi lazımdıArkadaslar çıktı sonucum 3768 demi doğrumu bu yaa ne anlamdm sonuc için gidiyom daha doktora girmedim 1500 dedik sonuc buysa yüksek değil mi ya anlamadm benOKYANUS302
Dış gebelik mi acaba yaYüksek canım niye gözükmedi ki bu degere görmesi lazımdı
İyi katlamış gercekten en az 1568 hesaplamıstım ben bi daha git bakalımArkadaslar çıktı sonucum 3768 demi doğrumu bu yaa ne anlamdm sonuc için gidiyom daha doktora girmedim 1500 dedik sonuc buysa yüksek değil mi ya anlamadm benOKYANUS302
Tövbe de kötüyü çağırma insallah görür sımdı sıkısık git yine su içDış gebelik mi acaba ya
Tövbetövbe doğru diyosn canım yine öyle gitmemeden aç karna tetkik yapcm dedi vitamn için galibaTövbe de kötüyü çağırma insallah görür sımdı sıkısık git yine su iç
Hiç bilmiyorum canım hayırlı haberle gel insallah görürTövbetövbe doğru diyosn canım yine öyle gitmemeden aç karna tetkik yapcm dedi vitamn için galiba
Canım gayet iyi değerin olabilir sonra görür niye sıkıntı yapıyon herşeyin kitabına göre olacak değil ya her çocuk her hamilelik başkadır. İns cuma görür sıkıntı yapma kendine.Dış gebelik mi acaba ya
Demi canım valla öyle her hamilelik başka nasip artık içime su serpiyonuz Allah razı olsunCanım gayet iyi değerin olabilir sonra görür niye sıkıntı yapıyon herşeyin kitabına göre olacak değil ya her çocuk her hamilelik başkadır. İns cuma görür sıkıntı yapma kendine.
Sendeden razı olsun canım. Bunlara çok takılma doktor bişey olsa söylerdi. Cuma görür ins sıkıntı yapma herkesin gebeliği aynı olmaz .Demi canım valla öyle her hamilelik başka nasip artık içime su serpiyonuz Allah razı olsun
Evet aynen öyle canım olsa söylerdi stres yapmıyorum yoksa o da etkilenir . Hayırlısı nasipte varsa vardırSendeden razı olsun canım. Bunlara çok takılma doktor bişey olsa söylerdi. Cuma görür ins sıkıntı yapma herkesin gebeliği aynı olmaz .
Hayırlı olsun :) çok sevindim adınızaYazarım kuzum yarını bulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?