Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsallah olmustur canım yüzümüz güler oglumun odasına bak herseyi mavi kızım olursa nasıl yarısını pembeye geçircem bilmem eşime göre de ona da oda yapcaz haksızlık olur dıyo
Tabi canı olmaz kizida yapcan aynisini. Başka oda yokmu onu yap onada. Ben öyle yapcam bizim ev 4+1 oğlana genç odasu alıp başka odaya gecircez ikinci olursa onada bı oda yapcaz ins

Tabi canı olmaz kizida yapcan aynisini. Başka oda yokmu onu yap onada. Ben öyle yapcam bizim ev 4+1 oğlana genç odasu alıp başka odaya gecircez ikinci olursa onada bı oda yapcaz ins
Eşim gibi dedin hakkı kalırmış her yeri cocuk odası yapalım dedim öyle diyince yemek odam var ayrı benim de salona koymadım sıkışık olmasın diye salona koysam anca öyle olur

Eşim gibi dedin hakkı kalırmış her yeri cocuk odası yapalım dedim öyle diyince yemek odam var ayrı benim de salona koymadım sıkışık olmasın diye salona koysam anca öyle olur
Öyle yap.ozamn canım. Zaten iki sene yanında yatar sonra onada bı oda yaparsın..ben öyle yapcamm.ins olursa

Öyle yap.ozamn canım. Zaten iki sene yanında yatar sonra onada bı oda yaparsın..ben öyle yapcamm.ins olursa
Bakalım hayırlısı olsun olsun da bi yanına anne yanı baktım anne önerileri var babycom var 4 kademeli yataga birleştiriliyo yanıma da ondan düşünüyorum kullananlar cok memnun kalmış nette gördüm karnıma düşsün hemen alıp koycam ben ilk baktığımda 850 liraydı sımdı 1800 falan indirim su bu diyolar 1400 ama kullananlar memnun 25 kiloya kadar tasıyomus tahmini 4 5 yala kadar yatabilir diye düşündüm tabi o zamana kadar tutmam yanım da da sağlam sanırım daha park yatak almam

Park yatak alma canım onlar kiriliyo. Benimkide ahsapdi güzel kullandık sonra Montessori ye geçtik biz. Oda çok kullanışlı oldu bu yaşa kadar yatti.

Park yatak alma canım onlar kiriliyo. Benimkide ahsapdi güzel kullandık sonra Montessori ye geçtik biz. Oda çok kullanışlı oldu bu yaşa kadar yatti.
Masallah ben de ahsap Alcam sımdı atayım resmini yok daha tövbe park yatak almam sevmedim zaten sallayacam diye kırdım

Bundan canım 4 kademeli

Eklentiler

• IMG_20220113_191901.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_20220113_191846.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_2022-01-13-19-18-17-628_com.pozitron.hepsiburada.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 33
Benimki de bundandi ama anne yanı yoktu tek besikti . Güzelmiş buda
İniyo aşağı ya kadar önü kendi yatağına birleşiyo kullananlar cok memnun kalmış iki sene önce anne önerilerinde gormustum instigram da hemen kaydettim lazım olur ilerde diye Allah nasip eder de olursa hemen Alcam koycam

Al canım ins nasip olur hepimize bekleyelim bakalım aZ kaldı. Senin bat nezamndi

Ak akçe de var cimri.com da var birde eczacım bişiy vardı orda var canım siz hepsi buradadan almıisınız bazı yerlerde 50 bazıları 52 bazıları 60 tl
Ciddi hiç bakmadı sanırım ak akceden falan iyi uygun bulduysan cok iyi bende diyim bi tane daha alsın sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…