- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #4.741
Hayırlı olsun canım rabbim kucagına almayı nasip etsin ınsallahCatlatma iğnesi ile hamile kaldim fakat şuna da inanıyorum 2 ay elenatol 1 kullandım. 2.ayim da kutu bitti iğne etkisi de gitti ve hamileyim. Elenatol 1 gercekten cok etkili bir folik asit.en son fiyati 75 tl idi şuan ne kadar oldu zam geldi mi bilgim yok tabii
Amin Allah razı olsunHayırlı olsun canım rabbim kucagına almayı nasip etsin ınsallahben de cok baktım içeriği cok zengin eczane de daha pahalıdır eminim eşim netten aldı 86 ya bulmus sımdı daha pahalıdır eminim ben de içeriğini sevdim
Ben de içeriğine baktım zengin geldiği için 1 aldım kalırsam insallah ben de seriyi kullanırım bide 3 var gordugum kadarıyla dogum sonrası diyo güzel takviye arastırırken gozume gelenleri iyi sevindim kullanan birinin yorum yapmasınaAmin Allah razı olsun
Kesinlikle pahalidir en az 95tl olmustur. Ben hamile oldugumu bilmeden kutu bitti diye almistim ama yeni yil oncesiydi
Zaten nefes almak dışında her şey pahalı
Folik asite gerek kalmaz inşallah pozitif olur bu ay
Elenatol 1 genelik öncesi ilk 3 ay icin öneriliyor hamilelikte içeriği fazla geliyor,bana doktorum bıraktırdı. Sağlıklı ilerleme olursa elenatol 2 hamilelige gecicez
Sen kesin yine yaparsinnn canimmmKırmızılığı görmeniz açısından bide ısık vurunca cektim ya of keske yapmasaydım bi daha yapmıycam sımdı kafamı kurcalar durur
Eki Görüntüle 2987688
Yok yapmıycam ya burayı cok kurcalıyorum bi sey okuyorum şeytanSen kesin yine yaparsinnn canimmmhayırlısı olsun bekle bakalım canimm. Benim akıntım bugün azalmış ağrım geçti bakalimm ncak.pazara kadar adet bekliyorum
Akıntı varsa tutmuştur canım. Nezamn başladı akinti. Benim 5inde ilişki 8inde akıntım başlamıştı bugün azalmış.Yok yapmıycam ya burayı cok kurcalıyorum bi sey okuyorum şeytandürtüyo bekliycem söz veriyom kız bana ara ara benim kasık ağrım ve akıntım var dehset aslında belirti aramak da istemiyom ama insan cidden baktıkça bir sey gordukce acaba mı dürtüsüne giriyo
Salı dan beri var akıntım pazar pazartesi koyuydu salı silikti testim ovulasyon günü bile böyle akıntı oldugunu görmedim ne bilim degısik ben de adete yaklastıkca kuru olurum zaman gecsın bakalım devam edecek mi bu sekılde kupkuru olurum gecen ay da hep ıslaktımAkıntı varsa tutmuştur canım. Nezamn başladı akinti. Benim 5inde ilişki 8inde akıntım başlamıştı bugün azalmış.
Anladım canım biraz pahalıymış ama iyidir mutlaka creavıt folıc çok yorum buldum senin fikrin var mı?Elenatal 1 mi 86 nette canım eczane de ne kadar bilmiyom
İçeriğine baktın mı netten bakayım ben deAnladım canım biraz pahalıymış ama iyidir mutlaka creavıt folıc çok yorum buldum senin fikrin var mı?
Folik asit B6 B12 ve iyot var canım kapsamlı değil ama sen bilirsin felixfol kullandım daha önce doktor dedi benim onun içinde folat B12 vitamin d iyot ve folikasit varAnladım canım biraz pahalıymış ama iyidir mutlaka creavıt folıc çok yorum buldum senin fikrin var mı?
Elenatal 1 içeriğine bak bideAnladım canım biraz pahalıymış ama iyidir mutlaka creavıt folıc çok yorum buldum senin fikrin var mı?
İçeriğine baktın mı netten bakayım ben de
Seninkinde manganez çinko kalsiyum selenyum fazladan galiba dimi canımElenatal 1 içeriğine bak bide
Bakalım canım benimde bu günlerin kuru olması gerekiyordu hep akıntım oldu. Adet öncesi akıntım olması lazımdı bakalım olcakmiSalı dan beri var akıntım pazar pazartesi koyuydu salı silikti testim ovulasyon günü bile böyle akıntı oldugunu görmedim ne bilim degısik ben de adete yaklastıkca kuru olurum zaman gecsın bakalım devam edecek mi bu sekılde kupkuru olurum gecen ay da hep ıslaktım
Ek bir sürü vitamin var içinde 3 sayfa cektim kendin bilirsin yine de canım eczane de kesin daha fazladır eminimSeninkinde manganez çinko kalsiyum selenyum fazladan galiba dimi canım
İnsallah olmustur canım yüzümüz güler oglumun odasına bak herseyi mavi kızım olursa nasıl yarısını pembeye geçircem bilmem eşime göre de ona da oda yapcaz haksızlık olur dıyoBakalım canım benimde bu günlerin kuru olması gerekiyordu hep akıntım oldu. Adet öncesi akıntım olması lazımdı bakalım olcakmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?