- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #5.081
Evvet bende hep bunu diyordum zaten ovu yaptığımda çok gerilmistim . Hocada böyle deyince sonuçlarında temiz çıkınca bı rahatladım bı rahatladım bennnSüper evet işte ama biz işte kendi kendimize bi haller bı pikler bir siliklerya bu ay uğurlu gelsin hepimize
Amin canimmRabbim yasatmasın bi daha canım valla nasip olsun herkese bütün herkese insallah
Bende bakiyim diyodum onaaa.hiiiiiiiic TV izlemem dur açığım şimdi bendeeSurvıvor all star olduğu için şu anda izliyorum kızlar izliyor musunuz sizde
Bennn hiç bişey yapmadım bugün gezdik dolaştık yine belli gebeyimdir diye ise hiç girismedim haftaya adet olursam raht yaparım dedmGece olunca benvalla bugun yapmadığım sey kalmadı temizlik den pazar a saç boyamadan yoğurt yapmaya kadar en son kür den cıktım cok sükür
Allah iyi etsin seni kız bende all star diye bakıyoruz yaBakmıyorum canım ben orda Atakan a sinir oluyorum millete keriz demıstı vidiosu cıkmıstı bide cagırmıs onu da valla bakmam
Güzel canım kafandaki soru işaretleri gittiyse çok iyi kendi kendini çok fazla dinlememek lazım aslında yaEvvet bende hep bunu diyordum zaten ovu yaptığımda çok gerilmistim . Hocada böyle deyince sonuçlarında temiz çıkınca bı rahatladım bı rahatladım bennn
Aynen canimmm nasip olur ins hepimiz bekliyoruz . Sen calisiyomuydun canmGüzel canım kafandaki soru işaretleri gittiyse çok iyi kendi kendini çok fazla dinlememek lazım aslında ya
Zaman geçiyor işte ya amannn gönüllüler tutuyorum benBende bakiyim diyodum onaaa.hiiiiiiiic TV izlemem dur açığım şimdi bendee
Kizzz gittim açtım tvyi yokkkkk hiç heyecan yakalayamadım. 4senedir tvyi de unutmuşum geri geldim kitap okuyorumZaman geçiyor işte ya amannn gönüllüler tutuyorum ben
Şifa olsun canikommmGece olunca benvalla bugun yapmadığım sey kalmadı temizlik den pazar a saç boyamadan yoğurt yapmaya kadar en son kür den cıktım cok sükür
Eşimle yaptık bizde bana kalmasın diye garibim zaten yarın nöbetciBennn hiç bişey yapmadım bugün gezdik dolaştık yine belli gebeyimdir diye ise hiç girismedim haftaya adet olursam raht yaparım dedm
Ben eşime supurtmuyorum her yeri birakiyo. En iyisi silmesiEşimle yaptık bizde bana kalmasın diye garibim zaten yarın nöbetcibana kalmasın diye süpürdü sag olsun ben de ince işleri yaptım
Alıştı valla sımdı ben gibi farkı yok kaldırıyo bile her yeri o konuda iyi masallahBen eşime supurtmuyorum her yeri birakiyo. En iyisi silmesi
İyiymiş canimm. Kolay gelsinn vallaAlıştı valla sımdı ben gibi farkı yok kaldırıyo bile her yeri o konuda iyi masallahben lavaboyu toz alma islerini falan yapıyorum yeyısırsem siliyorum arkasına yetişemezsem onu da yapar sağ olsun
Yarın o işe ben dinlenmeye artık kafam airahat yapılmamış olsaydı kendimi yer gözüme gelmez yine yapcam diye ugrasırdım iyi oluyo onla yapmayı seviyorum iş saçımı da elim boyadı dip boyası yaptı bana valla eşim diye demiyorum ama 10 parmagında 10 marifet bazen yemek bile yapar keyfi olunca canı istedi miBen eşime supurtmuyorum her yeri birakiyo. En iyisi silmesi
Süpersiniz kızlar vala normalde ben çalışıyor iken bereber yaparız eşimle Allah razı olsun hep destek yemek temizlik ama şimdi evdeyim diye ona yaptirmiyorum kizçelerim ya evdeyken ben yapıyorum istisnai bir durum söz konusu olmayınca hastalık vs ben pandemide işten ayrıldım 2 yıl olacak evdeyim zatenEşimle yaptık bizde bana kalmasın diye garibim zaten yarın nöbetcibana kalmasın diye süpürdü sag olsun ben de ince işleri yaptım
Süpürgem dehset dyson çekiş gücü kas yaptırıyo insana düşük ayar kullansam da karnımın içini zorluyo gebelik olmussa ilk zaman zorlamayım diye eşim yapıyo benim de normal de ben de kendim yaparım canım gözlemem ondan ama yardım eder sag olsunSüpersiniz kızlar vala normalde ben çalışıyor iken bereber yaparız eşimle Allah razı olsun hep destek yemek temizlik ama şimdi evdeyim diye ona yaptirmiyorum kizçelerim ya evdeyken ben yapıyorum istisnai bir durum söz konusu olmayınca hastalık vs ben pandemide işten ayrıldım 2 yıl olacak evdeyim zaten
MasAllah bunları çevrendeki insanlara falan deme mesela bence olan olur olmayan olur ben nazara çok inanırım öyle her şeyini paylaşmam kimseyle tavsiyem sende çok dillendirme canım özelini fazla kimselere açma bırak yapmadı bilsinler ben öyleyim şahsıma ne gerek var niye bilsinler düşüncesindeyim çünkü ben ne zaman bir şey paylaşsam bakiykrum bir şey oluyor gerek yok diyorumYarın o işe ben dinlenmeye artık kafam airahat yapılmamış olsaydı kendimi yer gözüme gelmez yine yapcam diye ugrasırdım iyi oluyo onla yapmayı seviyorum iş saçımı da elim boyadı dip boyası yaptı bana valla eşim diye demiyorum ama 10 parmagında 10 marifet bazen yemek bile yapar keyfi olunca canı istedi mi
Masaaallh canimmm iyimmmisYarın o işe ben dinlenmeye artık kafam airahat yapılmamış olsaydı kendimi yer gözüme gelmez yine yapcam diye ugrasırdım iyi oluyo onla yapmayı seviyorum iş saçımı da elim boyadı dip boyası yaptı bana valla eşim diye demiyorum ama 10 parmagında 10 marifet bazen yemek bile yapar keyfi olunca canı istedi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?