Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
MasAllah bunları çevrendeki insanlara falan deme mesela bence olan olur olmayan olur ben nazara çok inanırım öyle her şeyini paylaşmam kimseyle tavsiyem sende çok dillendirme canım özelini fazla kimselere açma bırak yapmadı bilsinler ben öyleyim şahsıma ne gerek var niye bilsinler düşüncesindeyim çünkü ben ne zaman bir şey paylaşsam bakiykrum bir şey oluyor gerek yok diyorum ben biliyorum ya
Analdim canım hassasis bu konuda evet ya ben hamile olduğumu bilene kadar devam ama sonrasında tabikide eşimde yapar zaten bana bırakmaz biliyorum onu rabbim sağlıkla sağlıklı gebelik nasip etsin canım cumlemize

Demi normal de demem de burda diyiverdim masallah masallah

Aynnnen canimm ben çocuk güzel uyudu bugün desem yarın uyumazdi..ben hickimseye biseyim demem ne çocuğumu ne eşimi.hamile kalayim kalp atışına kadar yine kimseye dememmm

Aynnnen canimm ben çocuk güzel uyudu bugün desem yarın uyumazdi..ben hickimseye biseyim demem ne çocuğumu ne eşimi.hamile kalayim kalp atışına kadar yine kimseye dememmm
Ben oglumu da annemlere babaannesi ne falan 13 haftalıkken soyledim 3 ay gecmıstı bunu da hemen duyurmam cinsiyet belli olsun oyle duyururum 16 hafta da falan aynı dusuncedeyim

Aynı kafadayiz canım ya hayır bir şey paylasmiyorum hayırdır gozukmuyorsunuz dioalar ya hey Allahım baktım artık paylasmiyorum ki ya en yakınımdan biri bir gün eşimle kaza yaptık çok şükür bir şey olmadı Allah'ım korudu geldi hastane dio ki bi münakaşa yaşadık ağız ile sizde her hafta sonu gezmeyin habire habire sananeeee demek kıskanıyor işte gereksiz karı ayar olmustum ya

Gezdik diye kaza yaptık deseydinnnn.aynen canimm. Çok herseyini heryere çıkarmaya gerek yokkk. Sosyal.medyayi bende pek kullanmam arada yine cocugin resimlerini koyuyorum akrabalar goruyo iyi oluyo diye. Alllah herkesi evinde ailesiyle mutlu etsin canimmm

Takip etmese bilmez iste

O gözle bakmıyorlar ki canım o onu yaptı ben de yapayım o kadar cok cevrem de oyle insan var ki bi süre sonra hırs için yapıyosun ben öyleyim kuduruyolar mı kudursunlar instigrama atmam da watsap sınırlı 30 kişi watsap a koyuyorum

Bizim evimizin içinde guzel.bi dua vardi..Kim benim hakkımda ne düşünüyorsa Allah ona iki mislini versin. Başka ne diyelim canimmm

Aminnn emosum ya amin benim hiç kimsenin hiç bor şeyinde aslaaaa ne bilim art niyetli bile düşünmem yani bu yaşıma kadar ne hırslı nede fesat haset olmadım olamam yani yetiştirilme tarzıma merhametime yakışmıyor ama benim yıldızım düşük malesef ondan da kaynaklı ya Allah sonumuzu hayır etsin herkes mutlu sağlıklı olsun

Bebim yüksek enerjim o yüzden cok göze batarım millete durduğum yerden bi sey yapmama gerek yokki batıyorum ben de onu anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…