• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsallah belki senin de kimyasal oldu ben de hem kaset de vardı gordunuz ya hem erken de cıktı oluyo demekki saglıklıyız canım insallah olmustur bu ay saglıklı ben de baslıycam artık gece dikkat etmeden acılısı yaptık teste 11 günü baslıycam
Belki de canim o testler hassas olduğu için 2 kusur falandı belki de Kaçıncı gündesin suan sayende çok şey öğrendim hakkını helal et iyi ki varsınız canim kızlar 🤩

Belki de canim o testler hassas olduğu için 2 kusur falandı belki de Kaçıncı gündesin suan sayende çok şey öğrendim hakkını helal et iyi ki varsınız canim kızlar 🤩
Veda eder gibi konusma canım valla kımse ayrılmasın burdan konusalım helal olsun canım ne demek faydam dokunduysa ne mutlu bana bugun 6 günüm dun gece ilişki oldu ama dikkat ederek degıl uzun zaman yapmadık diye yaptık oyle bundan sonrakiler artık dikkat ederek 🥰 ben 11 günü baslıcam teste ovulasyona esim dün sabah sıparıs vermiş jet hızı kargo yaptılar zannımca ben de sasırdım valla bugun hemen gelmesine müthiş 🥰

Esarp dondurmus ya hesabını insallah olur onun da burası sitres yapıyo bana dedi en son ne bilim hayırlısı olsun ben seviyoruö konusmayı burda

Aynen öyle. Ama baya ertelenecek memlekete gidicez aile evinde oluucaz. Değerlendirmek Zor olur
Oldugu kadar canım kendi evine geldiğinde sık yaparsınız insallah olmustur ama yoksa da sonuc da sen de esin de saglıklı devam calısmaya 🥰

Veda eder gibi konusma canım valla kımse ayrılmasın burdan konusalım helal olsun canım ne demek faydam dokunduysa ne mutlu bana bugun 6 günüm dun gece ilişki oldu ama dikkat ederek degıl uzun zaman yapmadık diye yaptık oyle bundan sonrakiler artık dikkat ederek 🥰 ben 11 günü baslıcam teste ovulasyona esim dün sabah sıparıs vermiş jet hızı kargo yaptılar zannımca ben de sasırdım valla bugun hemen gelmesine müthiş 🥰
Yok canim gitmiyorum bi yere gebelik olsa da burdayım buralardayım bu sefer olacak inanıyorum sana 🥰

Oldugu kadar canım kendi evine geldiğinde sık yaparsınız insallah olmustur ama yoksa da sonuc da sen de esin de saglıklı devam calısmaya 🥰
Arttık sağlıklı mı diye düşünüyorum acaba neden olmadı diye. Adet öncesi bu kadar akıntım olmaz benim ama dur bakalım hayırlısı

Ama tabi yediğim bir şey de midemi kötü etmiş olabilir sadece tost yedim sabah. Kaşarlı

Evet canim çok etkileniyor sanırım uzak kalmak istedi gelir yakın xaman da E Emine1990 Napti
İnsallah olur canım bu ay bakalım herhalde dedi cunku gırmiycem sitrese gırıyom dıye dondurmus hesabı emine de gozukmuyo oda tedavi olcam öyle deniycem dedi gırdıgı zaman da Aralık topıgınde yazmış en son belki asılama falan olurum diye yazanlara sormus falan haberim yok ondan da sonra insallah nasip olur hepimize bu bi süreç yani illa ki olumsuzluklar olcak ama kalkıp yola devam etmek önemli olan saglık kontrolü önemli önce gıdıp kafa rahat bırakmak baslamak her zaman dıyorum önce kontrol sonra düzenli ilişki

Yok canim gitmiyorum bi yere gebelik olsa da burdayım buralardayım bu sefer olacak inanıyorum sana 🥰
İnsallah canım amin amin 🤲🥰🤲
Akıntım bendede var senn bat yarındı inşallah gelmez kız hamilesindr sende yaa ayagımı sürüym peşimden gelin hemen 😇🤲🏻
Hemen topik acarım gebeler 🥰 burdan tasınırız hopp ordan devam 🥰 insallah hepimiz kalırız saglıklı kalırız amin 🤲

Senin günün ne zaman anladığım ovulasyonla takip yapmıyosun adet bitince baslıyosun ilişkiye oda bi sey ben hem ilişki hem takip yapıyorum
Ya kopkoyu bir pik goremedim en alttaki dünkü testim diğerleri de 1ve2 Ocak. Siliklesmisti dün. Önceki günlerde kopkoyu kırmızı değildi ikinci çizgi

Eklentiler

• IMG_20220103_204847.webp
    IMG_20220103_204847.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 29
Back
X