Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Darisi bizlere inşallah 🥰 uygulamaya göre 10 Ocak bat günüm ama yumurtlamaya göre 14 ocak🙈🙈
Yarın yap canım mutlaka 🥰

Evet yarın 7 geçer ayy inşallah görünür yaa alttn baksın istemiyorum a😖
1500 falanda HCG alttan bakar ama 3000 de karından gorunur canım
5+1 4+1 gibi yazanlar var o nedemek oluyo hiç bilmiyorum kafam takıldı biliyomusun?
Genelde 5 haftalık kese gozukur ama HCG ye gore 5+1 falan demek 5 hafta 1 günlük demek 5+2 5 hafta 2 günlük demek yarın sen tam 5 haftalık hamile oluyorsun 🥰🧿❤️

Bugün 12. Günüm yok pko çıkmadı. Adetim 30-33 gün arası genelde arada bir 28. Gün gelir daha fazla g cikme olmaz
Gec olmus 33 günde falan oluyorsan 17 gün 18 gün olur gec olgunlasmış azıcık arada 28 geliyosa erken yumurtluyosun arada 🥰 insallah olurda kurtuluruz takip işlerinden de 🥰

Yarın yap canım mutlaka 🥰

1500 falanda HCG alttan bakar ama 3000 de karından gorunur canım

Genelde 5 haftalık kese gozukur ama HCG ye gore 5+1 falan demek 5 hafta 1 günlük demek 5+2 5 hafta 2 günlük demek yarın sen tam 5 haftalık hamile oluyorsun 🥰🧿❤️
Sabah uyanır uyanmaz yaparım yazarım canim🥰

Iyi yapiuosun canim orda da gebeler çoğalmaya başlasın hayırlısıyla sıra bize de gelir insallah🤩🤩
Tabi canım bakıyorum sizlere selizayların grubu da okuyorum takip ediyorum yazmıyorum ama bakıyorum emine de 2022 hsg cektireNlere aktif yazıyo onu da goruyorum hepinize bakıyorum ben de aktif 🥰

Back
X