- 26 Temmuz 2018
- 7.340
- 8.381
- 198
- 32
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #4.061
Kese görünür muhtemelenYarın 7 geçmiş olcak demi 5 haftalık oluyosun canım benim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kese görünür muhtemelenYarın 7 geçmiş olcak demi 5 haftalık oluyosun canım benim![]()
Betası 3000 gecerse gozukur 1500 küsür falan çıkarsa alttan ultrasonla gozukur insallah hayırlı haberle gelsin salı günü randevusuKese görünür muhtemelen![]()
Evet yarın 7 geçer ayy inşallah görünür yaa alttn baksın istemiyorum aYarın 7 geçmiş olcak demi 5 haftalık oluyosun canım benim![]()
Sağol canım aminn inşallah sizede nasip etsinMasallah ya ne güzel heyecanlar![]()
Allah'ım sağlıkla kavuştursun
Amin canımm inşallahSağol canım aminn inşallah sizede nasip etsin![]()
Benim 5.haftamda kese vardı ama bebek görünmedi canim o zamanlarEvet yarın 7 geçer ayy inşallah görünür yaa alttn baksın istemiyorum a![]()
5+1 4+1 gibi yazanlar var o nedemek oluyo hiç bilmiyorum kafam takıldı biliyomusun?Betası 3000 gecerse gozukur 1500 küsür falan çıkarsa alttan ultrasonla gozukur insallah hayırlı haberle gelsin salı günü randevusu![]()
Benmde salı 5. Hafta oluyo o zmn görünür belkiBenim 5.haftamda kese vardı ama bebek görünmedi canim o zamanlar![]()
Bugün 12. Günüm yok pko çıkmadı. Adetim 30-33 gün arası genelde arada bir 28. Gün gelir daha fazla g cikme olmazKaçıncı günün bugun bide pko falan mı var 20 güne geç olmus yumurtlaman
Yarın yap canım mutlakaDarisi bizlere inşallahuygulamaya göre 10 Ocak bat günüm ama yumurtlamaya göre 14 ocak
![]()
1500 falanda HCG alttan bakar ama 3000 de karından gorunur canımEvet yarın 7 geçer ayy inşallah görünür yaa alttn baksın istemiyorum a![]()
Genelde 5 haftalık kese gozukur ama HCG ye gore 5+1 falan demek 5 hafta 1 günlük demek 5+2 5 hafta 2 günlük demek yarın sen tam 5 haftalık hamile oluyorsun5+1 4+1 gibi yazanlar var o nedemek oluyo hiç bilmiyorum kafam takıldı biliyomusun?
Gec olmus 33 günde falan oluyorsan 17 gün 18 gün olur gec olgunlasmış azıcık arada 28 geliyosa erken yumurtluyosun aradaBugün 12. Günüm yok pko çıkmadı. Adetim 30-33 gün arası genelde arada bir 28. Gün gelir daha fazla g cikme olmaz
Sabah uyanır uyanmaz yaparım yazarım canimYarın yap canım mutlaka
1500 falanda HCG alttan bakar ama 3000 de karından gorunur canım
Genelde 5 haftalık kese gozukur ama HCG ye gore 5+1 falan demek 5 hafta 1 günlük demek 5+2 5 hafta 2 günlük demek yarın sen tam 5 haftalık hamile oluyorsun![]()
Heyecan yaptım bu arada senin grubu da okuyodum haSabah uyanır uyanmaz yaparım yazarım canim![]()
Ordan da takip ediyorum burdan daSabah uyanır uyanmaz yaparım yazarım canim![]()
Valla bende 2. Ayım bu ay ovülasyon da bakalım nasıl olacak merakla bekliyorumGec olmus 33 günde falan oluyorsan 17 gün 18 gün olur gec olgunlasmış azıcık arada 28 geliyosa erken yumurtluyosun aradainsallah olurda kurtuluruz takip işlerinden de
![]()
Grubu açmıştım o zaman ama bakalım bana uğuru olacak mı ❤Heyecan yaptım bu arada senin grubu da okuyodum ha![]()
Her ay aynı zaman olmuyo benim düzen li 28 gün döngün gecen ay 15 gün gördüm 14 gün gördüm 12 13 gördüm erken oldugunda 11 günü gordumValla bende 2. Ayım bu ay ovülasyon da bakalım nasıl olacak merakla bekliyorum![]()
Iyi yapiuosun canim orda da gebeler çoğalmaya başlasın hayırlısıyla sıra bize de gelir insallahOrdan da takip ediyorum burdan dapapatyanın da yazdıklarını okuyorum
rabbim nasip etsin ınsallah hepimize saglıklı gebelik
![]()
İnsallah olur canım ben liste işini beceremedim ya ama konusuyoruz cok seviyorum burayıGrubu açmıştım o zaman ama bakalım bana uğuru olacak mı ❤![]()
Tabi canım bakıyorum sizlere selizayların grubu da okuyorum takip ediyorum yazmıyorum ama bakıyorum emine de 2022 hsg cektireNlere aktif yazıyo onu da goruyorum hepinize bakıyorum ben de aktifIyi yapiuosun canim orda da gebeler çoğalmaya başlasın hayırlısıyla sıra bize de gelir insallah![]()