Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç kullanmadım bilmiyorum prodiktör early en az 35 nette de o niye o kadar pahalı bilmem ben de labaquik normal kaset testleri var
Oğlum şubatta tutmuştu belki de nasip o yönde kuzum 1 martta hamile oldugumu öğrenmiştim 🤩🤩
Bir ben vakası heveslendim rabbim de nasip etti ama kimyasal sonu ben de oyle dıye dıye aralığı tutturdum saglıklı nasip olsun canım 🥰

Kızlar Pcos hastayım 4 ay önce idrar yolu enfeksiyonu geçirdim yani enfeksiyon olunca bir süre bebek düşüncesi rafa kalkmıştı kızkenden beri tarlusal ile adet görürüm her tarlusal içeçeğim ay kan testi yaptırırım ve 0.5 çıkardı bu ay 1.20 çıktı bende heyecanlandım haliyle çokta ümitlenmek istemiyorum ama 3 senelik evliyiz ve bebiş istiyoruz burda o kadar çok şey okudum ki düşük değerle erkenden öğrenip daha sonra yükselen o yüzden biraz ümitli gibiyim 3 Ocak’ta vermiştim kanı 4 Ocak’ta da idrar testi yaptım negatif çıktı sadece koku hassasiyeti ve kabızlık var midem bulanmıyor yada kasıklarım ağrımıyor lütfen yardım sizce tekrar kan testi vereyim mi yükselir mi tarlusalı da içemiyorum şuan ikilemde olduğum için
Bekle deger cok dusuk sımdı bi daha idrar da bak istersen 9 u bugun varsa vardır yoksa yoktur 🤗

Hiç kullanmadım bilmiyorum prodiktör early en az 35 nette de o niye o kadar pahalı bilmem ben de labaquik normal kaset testleri var

Bir ben vakası heveslendim rabbim de nasip etti ama kimyasal sonu ben de oyle dıye dıye aralığı tutturdum saglıklı nasip olsun canım 🥰
O tutulan bir marka galiba ondan dolayı öyle 😊 bende de 3 tane kaldı o markanın kaset testinden hayirlisi canim ne zaman kısmetse varsa 🥰

Bekle deger cok dusuk sımdı bi daha idrar da bak istersen 9 u bugun varsa vardır yoksa yoktur 🤗
O zaman ben yarın hemen test alayım 🤗 Onlara da pek güvenemiyorum ve negatif çıkarsa kan testine gerek kalmaz mı o zaman yani hamile değilimdir tarlusalı içebilir miyim ki

O zaman ben yarın hemen test alayım 🤗 Onlara da pek güvenemiyorum ve negatif çıkarsa kan testine gerek kalmaz mı o zaman yani hamile değilimdir tarlusalı içebilir miyim ki
Baya gevmiş olcak cıkarsa testte cıkar yoksa içebilirsin adet tarihin gectı demi anladığım

Pardon tarlusal la adet oldugunu söylemişsin baya oldu o zaman en son adet tarihin ne zamandı kaç gün sonra kan verdin o önemli

Pardon tarlusal la adet oldugunu söylemişsin baya oldu o zaman en son adet tarihin ne zamandı kaç gün sonra kan verdin o önemli
19 Aralık’ta olmuştum yine tarlusalla 15 gün sonra vermişim kanı neden erkenden verdin diye sorarsan da tarlusalı içiyorum 1 hafta 10 güne anca oluyorum adet o yüzden

Canım eşine mutlaka keçiboynuzu kürü yap kendini al kaynat pekmezini yedir sabah aç karnına takviye verirler ilaçını da kullansın insallah artar nasip olur diyeyim 🤲
Canım çok teşekkür ederim ☺️ keçiboynuzunu okumuştum ona başladım, bi smootie tarifi buldum buse terimin sayfasında onu yaptım bol bol ıspanak, meyve ceviz bitter çikolata falan veriyorum. Sabah erken işe gittiği için genelde akşamları yapabiliyorum bunları umarım düzelir. 3 hafta sonra bakalım sonuç ne olacak Allah herkese nasip etsin inşallah 🙏

Gece bile durmayanlar keçiboynuzu kaynattım valla 🤗

Eklentiler

• IMG_20220109_232518.webp
    IMG_20220109_232518.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 29
19 Aralık’ta olmuştum yine tarlusalla 15 gün sonra vermişim kanı neden erkenden verdin diye sorarsan da tarlusalı içiyorum 1 hafta 10 güne anca oluyorum adet o yüzden
Canım eger ki yükseldiyse muhakkak cıkar artık gebelik testinde eger cıkmazsa yoktur tarlusal içebilirsin

İncir suyumu da içtim yarın daha koyu cıkarsa ilişki öncesi hemen havuc Kaynatıp suyunu içicem bakalım yarın nasıl olcak ovulasyon

Back
X