- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #4.181
Olmadi Şubat var bu sene inşallah çok umutluyumInsallah bakalim canimcim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmadi Şubat var bu sene inşallah çok umutluyumInsallah bakalim canimcim![]()
Oğlum şubatta tutmuştu belki de nasip o yönde kuzum 1 martta hamile oldugumu öğrenmiştimOlmadi Şubat var bu sene inşallah çok umutluyum![]()
Hiç kullanmadım bilmiyorum prodiktör early en az 35 nette de o niye o kadar pahalı bilmem ben de labaquik normal kaset testleri varBundan bebisim
Bir ben vakası heveslendim rabbim de nasip etti ama kimyasal sonu ben de oyle dıye dıye aralığı tutturdum saglıklı nasip olsun canımOğlum şubatta tutmuştu belki de nasip o yönde kuzum 1 martta hamile oldugumu öğrenmiştim![]()
İnsallah canım bu ay olmaz öbür ay olur ama illa ki olur nasip olduktan sonraOlmadi Şubat var bu sene inşallah çok umutluyum![]()
Bekle deger cok dusuk sımdı bi daha idrar da bak istersen 9 u bugun varsa vardır yoksa yokturKızlar Pcos hastayım 4 ay önce idrar yolu enfeksiyonu geçirdim yani enfeksiyon olunca bir süre bebek düşüncesi rafa kalkmıştı kızkenden beri tarlusal ile adet görürüm her tarlusal içeçeğim ay kan testi yaptırırım ve 0.5 çıkardı bu ay 1.20 çıktı bende heyecanlandım haliyle çokta ümitlenmek istemiyorum ama 3 senelik evliyiz ve bebiş istiyoruz burda o kadar çok şey okudum ki düşük değerle erkenden öğrenip daha sonra yükselen o yüzden biraz ümitli gibiyim 3 Ocak’ta vermiştim kanı 4 Ocak’ta da idrar testi yaptım negatif çıktı sadece koku hassasiyeti ve kabızlık var midem bulanmıyor yada kasıklarım ağrımıyor lütfen yardım sizce tekrar kan testi vereyim mi yükselir mi tarlusalı da içemiyorum şuan ikilemde olduğum için
O tutulan bir marka galiba ondan dolayı öyleHiç kullanmadım bilmiyorum prodiktör early en az 35 nette de o niye o kadar pahalı bilmem ben de labaquik normal kaset testleri var
Bir ben vakası heveslendim rabbim de nasip etti ama kimyasal sonu ben de oyle dıye dıye aralığı tutturdum saglıklı nasip olsun canım![]()
Ne güzel maşallahOğlum şubatta tutmuştu belki de nasip o yönde kuzum 1 martta hamile oldugumu öğrenmiştim![]()
İnşallah canımm aminİnsallah canım bu ay olmaz öbür ay olur ama illa ki olur nasip olduktan sonra![]()
O zaman ben yarın hemen test alayımBekle deger cok dusuk sımdı bi daha idrar da bak istersen 9 u bugun varsa vardır yoksa yoktur![]()
Baya gevmiş olcak cıkarsa testte cıkar yoksa içebilirsin adet tarihin gectı demi anladığımO zaman ben yarın hemen test alayımOnlara da pek güvenemiyorum ve negatif çıkarsa kan testine gerek kalmaz mı o zaman yani hamile değilimdir tarlusalı içebilir miyim ki
Pardon tarlusal la adet oldugunu söylemişsin baya oldu o zaman en son adet tarihin ne zamandı kaç gün sonra kan verdin o önemliO zaman ben yarın hemen test alayımOnlara da pek güvenemiyorum ve negatif çıkarsa kan testine gerek kalmaz mı o zaman yani hamile değilimdir tarlusalı içebilir miyim ki
19 Aralık’ta olmuştum yine tarlusalla 15 gün sonra vermişim kanı neden erkenden verdin diye sorarsan da tarlusalı içiyorum 1 hafta 10 güne anca oluyorum adet o yüzdenPardon tarlusal la adet oldugunu söylemişsin baya oldu o zaman en son adet tarihin ne zamandı kaç gün sonra kan verdin o önemli
Canım çok teşekkür ederimCanım eşine mutlaka keçiboynuzu kürü yap kendini al kaynat pekmezini yedir sabah aç karnına takviye verirler ilaçını da kullansın insallah artar nasip olur diyeyim![]()
Çok teşekkür ederim canım bunların hepsine başladım dünden beri umarım faydası olurMerhaba canım, keçiboynuzunu kaynat her gün sabah akşam içsin , keçiboynuzu pekmezi, muz bitter çikolata ve fındık yesin her gün .inşallah artar
Olur olur kuzum inşallahÇok teşekkür ederim canım bunların hepsine başladım dünden beri umarım faydası olur![]()
Oh şifa olsunGece bile durmayanlar keçiboynuzu kaynattım valla![]()
Canım eger ki yükseldiyse muhakkak cıkar artık gebelik testinde eger cıkmazsa yoktur tarlusal içebilirsin19 Aralık’ta olmuştum yine tarlusalla 15 gün sonra vermişim kanı neden erkenden verdin diye sorarsan da tarlusalı içiyorum 1 hafta 10 güne anca oluyorum adet o yüzden
Amin canım valla yeni yedik içtik ben ek yediğimiz içtiğimiz seylerin etki ettiğini dusunuyorum valla kuru incirin arasına ceviz koyup yediriyom adama daha ne yapımOh şifa olsun