- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #4.361
Aynen sımdı ki nesil tam bir fırlamaÇocuklar herşeyi biliyor canım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen sımdı ki nesil tam bir fırlamaÇocuklar herşeyi biliyor canım.
Sabah kaset yapcam ama kana da gidicem sağlık ocağınaHayırlı haberle gel canım kan vercen mi yarın yada test le koyulugu mu takip etcen insallah saglıklıdır
Insallah kuzucumAyy inşallah güzel.haberleer alırız bu ay![]()
Garantili olsunBen hep kaset alıyordum ebrudam bunu deniyim dedimde bu daha almam ya
Aynen sımdı ki nesil tam bir fırlama![]()
Garantili olsunhayırlısı olsun canım benim bunda cıktı kaset de cıkar labaquik le dene
Ay zıkkım.kargoya gittim başka.subedeymis alamadım.yarnn gelcek, kız hiç bir belirti.yok.ne göğüs ağrısı ne akıntı millet altına isyecek derecede akıntı hissediyormusInsallah kuzucumnerde testler gelmedi mi
Gecen ay da bana oldu simdi de oyle foş foş valla anlamadım insallah girmiştir içine tekiAy zıkkım.kargoya gittim başka.subedeymis alamadım.yarnn gelcek, kız hiç bir belirti.yok.ne göğüs ağrısı ne akıntı millet altına isyecek derecede akıntı hissediyormus![]()
Ben kupkuruyum şuan azcik beyaz akinti gekiyo oda çok çok az. Ayy evet ya ne kadar pahalanmis alyaaa. Bende A101 den aldım dün yirmili beş TL.Degerlendirdikten sonra baya baya sonra altına işiyorum sanıyodum yine yogun akıntı geliyo günlük pedler ne kadar pahalı ya 55 lira olmus orkid falan aldım gecen ay 40 a aldıydım sok oluyorum avm ye her gıttıgımdeay ay degısıyo valla
Ayy inşallah yaGecen ay da bana oldu simdi de oyle foş foş valla anlamadım insallah girmiştir içine tekiakıntım dehset
İnsallah ben Orkid günlük ped normalini kullanıyorum Watson aynı Gratis aynı rosman da en uygundu 43lira ya ordan aldım 58 55 dıger iki magazada soklardayım gecen ay 40a aldıydım gecen radyo dinlerken biri menapoza girdiğime sevinıyorum sımdı ki ped fiyatlarını görünce dedi haklıymıs kadınAyy inşallah ya![]()
Sözünü dinledim yapmadım test yarın sabah bakcam silindi mi diye
Sözünü dinledim yapmadım test yarın sabah bakcam silindi mi diye
Bende molped alıyorum genelde , valla doğru herşey uçmuş gitmiş ihtiyaç yani bu özel birşey degilkiİnsallah ben Orkid günlük ped normalini kullanıyorum Watson aynı Gratis aynı rosman da en uygundu 43lira ya ordan aldım 58 55 dıger iki magazada soklardayım gecen ay 40a aldıydım gecen radyo dinlerken biri menapoza girdiğime sevinıyorum sımdı ki ped fiyatlarını görünce dedi haklıymıs kadın![]()
Canım selam, ovulasyon testi vücutta normalde de var olan lh dan dolayı silik çıkabilir çok koyu çıkıp gebe olanları okudum.burdan.Kızlar ben de yeniyim herkese selamlar
Benim de bir desteğe ihtiyacım var meraktan ölmek üzereyimaralık 11de adet oldum. Bu ay ovülasyon öncesini değerlendirdim. Ve ovülasyondan birkaç gün sonra 1 hafta süreyle aşırı bir akıntı geldi. Bembeyaz ve yapışkan. O akıntıya ara ara kasık ve bel ağrısı da eklendi.
Birkaç gün önce de o beyaz akıntı azaldı. Ara ara geliyor ama o kadar fazla değil. Bel ağrım devam etmekte..
normalde göğüslerim çok acırdı adetim yaklaştığı için ama sıfır acı. Sadece büyüdüler.
Bat 12-14 Ocak. Benim 32-35 günde bir adetim oluyor.
Ve en önemlisi de ovülasyon testimde tekrar ince bir çizgi belirmeye başladı. Korkudan gebelik testi de yapamıyorum. Negatif çıkarsa üzüleceğim.
Ay evet çok uzun oldu ama inanın sizi o kadar çok okudum ki. Ve derdimi sıkıntımı anlatmak istedim içini döküverdim kimse anlamıyor… ovülasyon testimin fotosu bugüne ait
Gebe olma ihtimalim var mı ya da ne zaman test yapayım yardım ediiinnn….
Öyle canım valla onlar da pahalı bitti mi bi daha al diyemem cunku ilk aldığını cok hoyrat kullandımİyi yapmışsın bence canimm yarın yapar bakarsın nasıl olsa değerlendirdin. Tasarruf etmek lazım
![]()
Artık test yapsan cıkar canım varsa ovulasyon da pik olcak gibi koyu cıkması gerekiyo yada kopkoyu cıkıyo hcg yükseldikce hayırlısı olsun hakkında canım ama sabah ilk idrarla test yap ve bakKızlar ben de yeniyim herkese selamlar
Benim de bir desteğe ihtiyacım var meraktan ölmek üzereyimaralık 11de adet oldum. Bu ay ovülasyon öncesini değerlendirdim. Ve ovülasyondan birkaç gün sonra 1 hafta süreyle aşırı bir akıntı geldi. Bembeyaz ve yapışkan. O akıntıya ara ara kasık ve bel ağrısı da eklendi.
Birkaç gün önce de o beyaz akıntı azaldı. Ara ara geliyor ama o kadar fazla değil. Bel ağrım devam etmekte..
normalde göğüslerim çok acırdı adetim yaklaştığı için ama sıfır acı. Sadece büyüdüler.
Bat 12-14 Ocak. Benim 32-35 günde bir adetim oluyor.
Ve en önemlisi de ovülasyon testimde tekrar ince bir çizgi belirmeye başladı. Korkudan gebelik testi de yapamıyorum. Negatif çıkarsa üzüleceğim.
Ay evet çok uzun oldu ama inanın sizi o kadar çok okudum ki. Ve derdimi sıkıntımı anlatmak istedim içini döküverdim kimse anlamıyor… ovülasyon testimin fotosu bugüne ait
Gebe olma ihtimalim var mı ya da ne zaman test yapayım yardım ediiinnn….
Canım bende seninle aynıyımBenım yumurtlama sanırım 2ocak gıbı oldu olduysa :) bugun daha 8.gunum ozaman varsada cıkmaz
Adete yakın başladı yumurtlama dönemi sonrası kesildi adet yaklaşnca başladı ben hastalancm sandım ama hamileymiş suandada öyle çok akıntım yok amaCanım senin akintin oldumu. Olduysa Nezam basladi