Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Degerlendirdikten sonra baya baya sonra altına işiyorum sanıyodum yine yogun akıntı geliyo günlük pedler ne kadar pahalı ya 55 lira olmus orkid falan aldım gecen ay 40 a aldıydım sok oluyorum avm ye her gıttıgımde 😂 ay ay degısıyo valla

Ay zıkkım.kargoya gittim başka.subedeymis alamadım.yarnn gelcek, kız hiç bir belirti.yok.ne göğüs ağrısı ne akıntı millet altına isyecek derecede akıntı hissediyormus😂😂😂
Gecen ay da bana oldu simdi de oyle foş foş valla anlamadım insallah girmiştir içine teki 😂 akıntım dehset

Degerlendirdikten sonra baya baya sonra altına işiyorum sanıyodum yine yogun akıntı geliyo günlük pedler ne kadar pahalı ya 55 lira olmus orkid falan aldım gecen ay 40 a aldıydım sok oluyorum avm ye her gıttıgımde 😂 ay ay degısıyo valla
Ben kupkuruyum şuan azcik beyaz akinti gekiyo oda çok çok az. Ayy evet ya ne kadar pahalanmis alyaaa. Bende A101 den aldım dün yirmili beş TL.

Ayy inşallah ya🥰🤲
İnsallah ben Orkid günlük ped normalini kullanıyorum Watson aynı Gratis aynı rosman da en uygundu 43lira ya ordan aldım 58 55 dıger iki magazada soklardayım gecen ay 40a aldıydım gecen radyo dinlerken biri menapoza girdiğime sevinıyorum sımdı ki ped fiyatlarını görünce dedi haklıymıs kadın 😂

İnsallah ben Orkid günlük ped normalini kullanıyorum Watson aynı Gratis aynı rosman da en uygundu 43lira ya ordan aldım 58 55 dıger iki magazada soklardayım gecen ay 40a aldıydım gecen radyo dinlerken biri menapoza girdiğime sevinıyorum sımdı ki ped fiyatlarını görünce dedi haklıymıs kadın 😂
Bende molped alıyorum genelde , valla doğru herşey uçmuş gitmiş ihtiyaç yani bu özel birşey degilki

Kızlar ben de yeniyim herkese selamlar 🥰
Benim de bir desteğe ihtiyacım var meraktan ölmek üzereyim 😓 aralık 11de adet oldum. Bu ay ovülasyon öncesini değerlendirdim. Ve ovülasyondan birkaç gün sonra 1 hafta süreyle aşırı bir akıntı geldi. Bembeyaz ve yapışkan. O akıntıya ara ara kasık ve bel ağrısı da eklendi.
Birkaç gün önce de o beyaz akıntı azaldı. Ara ara geliyor ama o kadar fazla değil. Bel ağrım devam etmekte..
normalde göğüslerim çok acırdı adetim yaklaştığı için ama sıfır acı. Sadece büyüdüler.🙈
Bat 12-14 Ocak. Benim 32-35 günde bir adetim oluyor.
Ve en önemlisi de ovülasyon testimde tekrar ince bir çizgi belirmeye başladı. Korkudan gebelik testi de yapamıyorum. Negatif çıkarsa üzüleceğim.
Ay evet çok uzun oldu ama inanın sizi o kadar çok okudum ki. Ve derdimi sıkıntımı anlatmak istedim içini döküverdim kimse anlamıyor 😓… ovülasyon testimin fotosu bugüne ait
Gebe olma ihtimalim var mı ya da ne zaman test yapayım yardım ediiinnn….

Eklentiler

• AE0E4BD8-627B-45C4-BEA8-BE8CD0AFF15E.webp
    AE0E4BD8-627B-45C4-BEA8-BE8CD0AFF15E.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 39
Benim de bir desteğe ihtiyacım var meraktan ölmek üzereyim 😓 aralık 11de adet oldum. Bu ay ovülasyon öncesini değerlendirdim. Ve ovülasyondan birkaç gün sonra 1 hafta süreyle aşırı bir akıntı geldi. Bembeyaz ve yapışkan. O akıntıya ara ara kasık ve bel ağrısı da eklendi.
Birkaç gün önce de o beyaz akıntı azaldı. Ara ara geliyor ama o kadar fazla değil. Bel ağrım devam etmekte..
normalde göğüslerim çok acırdı adetim yaklaştığı için ama sıfır acı. Sadece büyüdüler.🙈
Ve en önemlisi de ovülasyon testimde tekrar ince bir çizgi belirmeye başladı. Korkudan gebelik testi de yapamıyorum. Negatif çıkarsa üzüleceğim.
Ay evet çok uzun oldu ama inanın sizi o kadar çok okudum ki. Ve derdimi sıkıntımı anlatmak istedim içini döküverdim kimse anlamıyor 😓… ovülasyon testimin fotosu bugüne ait
Canım selam, ovulasyon testi vücutta normalde de var olan lh dan dolayı silik çıkabilir çok koyu çıkıp gebe olanları okudum.burdan.
Ama bat çok yaklaşmış.gebelik tetsi yapabilirsin 😻🌺
İnşallah bebeğin seninledir

😀İyi yapmışsın bence canimm yarın yapar bakarsın nasıl olsa değerlendirdin. Tasarruf etmek lazım 😀
Öyle canım valla onlar da pahalı bitti mi bi daha al diyemem cunku ilk aldığını cok hoyrat kullandım 🙄🙈
Artık test yapsan cıkar canım varsa ovulasyon da pik olcak gibi koyu cıkması gerekiyo yada kopkoyu cıkıyo hcg yükseldikce hayırlısı olsun hakkında canım ama sabah ilk idrarla test yap ve bak 🥰

Back
X