- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #4.421
Aynen su iç bol bol idrarını tut yapma insallah görürsünKızlar kese daha iyi görünmesi için sıkışık mi olsam ne yapym bilmiyom bilen var mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen su iç bol bol idrarını tut yapma insallah görürsünKızlar kese daha iyi görünmesi için sıkışık mi olsam ne yapym bilmiyom bilen var mi
Canımsın kan verdim geldim şimdi kixlar yazılar çok birikmis anca bakabiliyorum kuzum o topigi çoktan açtım ben hatta totem yapmıştım inşallah bana uğur getirsin diye yoksa devredecektim adet olunca kısmet tuttuuuuAmşn canım aminn
Ahan da demistimhayırlı olsun bebişinn canım benim Allah sen den de razı olsun ne demek her zaman konuscaz aç ha Eylül topiğini
ınsallah arkadan ben de geleyim
İnsallah canım nasip olduktan sonra hiç bısey olmaz merak etme kese görcen alttan belki com cok arttıysa karından bile gorur ha hayırlı haberle gel
Kese oluşmuştur diye düşünüyorum kuzumBeş haftalık canım
Aaaa ayıpsın gittim verdim geldim bileBrkle bence acale etme adet günü yada gecınce ver sonuc da ne zaman yumurtladın falan biliyorsun delik desik Olcan az yükselsın o kadar bekledin 3hün daha bekle
Günaydın canım![]()
Evet canim sagolasin darısı sizlere inşallahBaroz belli canimmm gözün aydinnnn![]()
İnşallah canim sagolasinayy inşallah güzel haberlerini alırız![]()
Vuhuuu yakın mesaleleri gerisi beklemek artıkYumurtam çatlamış bugun insallah bulusmuslardır![]()
![]()
Ohhh miss gerçekten etkisi oluyoemus şimdi senin bat 25 Ocak miGece de yatmadan 3 havuc yedimöncesi de zaten havuc suyu kaynatıp içtim nasip artık
bugun gece de calısma yapcaz nasip
27 si canım ama 25 i test yapsam cıkar varsa öyle düşünüyorumCanımsın kan verdim geldim şimdi kixlar yazılar çok birikmis anca bakabiliyorum kuzum o topigi çoktan açtım ben hatta totem yapmıştım inşallah bana uğur getirsin diye yoksa devredecektim adet olunca kısmet tuttuuuu❤❤❤
Kese oluşmuştur diye düşünüyorum kuzum
Aaaa ayıpsın gittim verdim geldim bile
Evet canim sagolasin darısı sizlere inşallah❤
İnşallah canim sagolasin
Vuhuuu yakın mesaleleri gerisi beklemek artık❤
Ohhh miss gerçekten etkisi oluyoemus şimdi senin bat 25 Ocak mi
Şimdi çıktım tuttum çok sıkışıktım ultroson baktı çok küçük görnmüyo dedi kan aldı 3 e kadar sonuç beklycmAynen su iç bol bol idrarını tut yapma insallah görürsün![]()
Valla bilmiyodum actıgını ben acacan sanıyodum baktım popüler konu ana maviss dedim hemen yazdım Tabi kiCanımsın kan verdim geldim şimdi kixlar yazılar çok birikmis anca bakabiliyorum kuzum o topigi çoktan açtım ben hatta totem yapmıştım inşallah bana uğur getirsin diye yoksa devredecektim adet olunca kısmet tuttuuuu❤❤❤
Kese oluşmuştur diye düşünüyorum kuzum
Aaaa ayıpsın gittim verdim geldim bile
Evet canim sagolasin darısı sizlere inşallah❤
İnşallah canim sagolasin
Vuhuuu yakın mesaleleri gerisi beklemek artık❤
Ohhh miss gerçekten etkisi oluyoemus şimdi senin bat 25 Ocak mi
Karından mı baktı 1500 küsür hesaplamıstım alttan baksa gorurdü karından gözükmez dedim ama 3000 üstü gözüküyor karındanŞimdi çıktım tuttum çok sıkışıktım ultroson baktı çok küçük görnmüyo dedi kan aldı 3 e kadar sonuç beklycm
Hesaplamıstım ben hcg ni ilk degerine göreŞimdi çıktım tuttum çok sıkışıktım ultroson baktı çok küçük görnmüyo dedi kan aldı 3 e kadar sonuç beklycm
Ay canım çok sevindim çizgiyi görünceBebislerim Günaydın oldu valla bu iş artık gönül rahatlığıyla inanabilirimvesile olan herkesten Allah binlerce kez razı olsun iyi ki varsınız hiç tanımadığım ama bi o kadar yakin olduğum ailem
bugün 11.gun bata 3 var
Gelir canım niye gelmesin rabbim nasip ederAy canım çok sevindim çizgiyi görüncevalla süpersin inş sağlıkla gelsin bebiş ne güzel haberler alıyoruz umutlanıyoruz bizde arkanızdayız sıra bize de gelir mi ki
![]()
Hayırlı olsun canimm. Boşver büyüsün görür keseyide. Sağlıklı ilerler ins. Karindan gornesi daha önemli.Şimdi çıktım tuttum çok sıkışıktım ultroson baktı çok küçük görnmüyo dedi kan aldı 3 e kadar sonuç beklycm
Amin kuzum aminn nasip olsun inşGelir canım niye gelmesin rabbim nasip eder![]()
Hadi bakalım hayırlısı olsunBugün beyaz akıntım devam ediyor göğüs hassaoyetim var. İki üç güne adet olmasam hamilemiyim diye düşüncem artikkk![]()
Canımm fazla girmiyorum mesaj yazan arkadaşlara cevap verip çıkıyorum iyiyim çok şükür adet oldum 3 cü günüm bitince tekrar ovulasyon takibine başlayacağım geçen ay yumurtlama görmedim bazı aylarda yumurtlama görülmeyebiliyormuş incir bitter çikolata da yemeye başladım umarım bu ay olur sen naptın pik gördün mü ?
İns canimm hiç bukadar erken akıntım baslamazdi.yedi günüm var daha CMTdem beri beyaz akıntım devam ediyor.hsg cektirdigim için emin olamiyorum ama ilişkiden iki gün sonra hiç akıntım yoktu. Üçüncü günü başladı nasip artikkkHadi bakalım hayırlısı olsuninsallah şıp diye bulmustur mis gibi temiz kanallardan geçip
olursan da üzülme adet sonrası hemen basla çalışmaya nasip olcak
![]()
Peki, tşkler![]()
Merhaba, progesteron 22. Adet günümde 15 çıktı. Yeterlimi gebe kalmak için?İnsallah canım benim
Ek HCG de baktır tek basına progesteron bi sey ifade etmez yumurtlaman oldu mu kaliteli mi onu anlarsın sadece yüksekse
Hadi ya bakalm canım 1500 ü görecek miyizKarından mı baktı 1500 küsür hesaplamıstım alttan baksa gorurdü karından gözükmez dedim ama 3000 üstü gözüküyor karından