Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hep yapmak istemiştim yazıp da burda kalsın istedim tazelensin diye su damlattım 😂🥰

Eklentiler

• IMG_20220111_110557.webp
    IMG_20220111_110557.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 30
Amşn canım aminn 🥰

Ahan da demistim 🥰🎉🎊🎉🥳hayırlı olsun bebişinn canım benim Allah sen den de razı olsun ne demek her zaman konuscaz aç ha Eylül topiğini 😂 ınsallah arkadan ben de geleyim

İnsallah canım nasip olduktan sonra hiç bısey olmaz merak etme kese görcen alttan belki com cok arttıysa karından bile gorur ha hayırlı haberle gel
Canımsın kan verdim geldim şimdi kixlar yazılar çok birikmis anca bakabiliyorum kuzum o topigi çoktan açtım ben hatta totem yapmıştım inşallah bana uğur getirsin diye yoksa devredecektim adet olunca kısmet tuttuuuu🤩❤❤❤
Beş haftalık canım
Kese oluşmuştur diye düşünüyorum kuzum
Brkle bence acale etme adet günü yada gecınce ver sonuc da ne zaman yumurtladın falan biliyorsun delik desik Olcan az yükselsın o kadar bekledin 3hün daha bekle 😂😍

Günaydın canım 🎉😍
Aaaa ayıpsın gittim verdim geldim bile
Baroz belli canimmm gözün aydinnnn 😍😀
Evet canim sagolasin darısı sizlere inşallah 🤩
ayy inşallah güzel haberlerini alırız 😍
İnşallah canim sagolasin
Yumurtam çatlamış bugun insallah bulusmuslardır 🥰 🤲🤲🥰
Vuhuuu yakın mesaleleri gerisi beklemek artık 🤩
Gece de yatmadan 3 havuc yedim 🥰 öncesi de zaten havuc suyu kaynatıp içtim nasip artık 🥰 bugun gece de calısma yapcaz nasip
Ohhh miss gerçekten etkisi oluyoemus şimdi senin bat 25 Ocak mi

Canımsın kan verdim geldim şimdi kixlar yazılar çok birikmis anca bakabiliyorum kuzum o topigi çoktan açtım ben hatta totem yapmıştım inşallah bana uğur getirsin diye yoksa devredecektim adet olunca kısmet tuttuuuu🤩❤❤❤

İnşallah canim sagolasin

27 si canım ama 25 i test yapsam cıkar varsa öyle düşünüyorum 🥰 takvimde yumurtlama testi pozitif yaptım 11 günü hala 27 si gösteriyor ama erken yumurtladım 🥰

İnşallah canim sagolasin

Valla bilmiyodum actıgını ben acacan sanıyodum baktım popüler konu ana maviss dedim hemen yazdım Tabi ki

Şimdi çıktım tuttum çok sıkışıktım ultroson baktı çok küçük görnmüyo dedi kan aldı 3 e kadar sonuç beklycm
Karından mı baktı 1500 küsür hesaplamıstım alttan baksa gorurdü karından gözükmez dedim ama 3000 üstü gözüküyor karından

Bebislerim Günaydın oldu valla bu iş artık gönül rahatlığıyla inanabilirim🥰 vesile olan herkesten Allah binlerce kez razı olsun iyi ki varsınız hiç tanımadığım ama bi o kadar yakin olduğum ailem 😍🥰 bugün 11.gun bata 3 var
Ay canım çok sevindim çizgiyi görünce🥰🥰 valla süpersin inş sağlıkla gelsin bebiş ne güzel haberler alıyoruz umutlanıyoruz bizde arkanızdayız sıra bize de gelir mi ki🤗😍😍

Devam ediyorum tabi incirr kaynatıyorum 🥰 bugun 13 gün 8 gün daha içip bırakcam 🥰ne zor sunu yetıstırmek anam ya

Eklentiler

• IMG_20220111_115302.webp
    IMG_20220111_115302.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 24
Bugün beyaz akıntım devam ediyor göğüs hassaoyetim var. İki üç güne adet olmasam hamilemiyim diye düşüncem artikkk 😀

Bugün beyaz akıntım devam ediyor göğüs hassaoyetim var. İki üç güne adet olmasam hamilemiyim diye düşüncem artikkk 😀
Hadi bakalım hayırlısı olsun 🥰 insallah şıp diye bulmustur mis gibi temiz kanallardan geçip 🥰🤲 olursan da üzülme adet sonrası hemen basla çalışmaya nasip olcak 🤲

Fatmazell Fatmazell ne yapıyorsun hiç yazmıyosun 🥰
Canımm fazla girmiyorum mesaj yazan arkadaşlara cevap verip çıkıyorum iyiyim çok şükür adet oldum 3 cü günüm bitince tekrar ovulasyon takibine başlayacağım geçen ay yumurtlama görmedim bazı aylarda yumurtlama görülmeyebiliyormuş incir bitter çikolata da yemeye başladım umarım bu ay olur sen naptın pik gördün mü ? 😍

Hadi bakalım hayırlısı olsun 🥰 insallah şıp diye bulmustur mis gibi temiz kanallardan geçip 🥰🤲 olursan da üzülme adet sonrası hemen basla çalışmaya nasip olcak 🤲
İns canimm hiç bukadar erken akıntım baslamazdi.yedi günüm var daha CMTdem beri beyaz akıntım devam ediyor.hsg cektirdigim için emin olamiyorum ama ilişkiden iki gün sonra hiç akıntım yoktu. Üçüncü günü başladı nasip artikkk

Back
X