benimde 20 gün oldu çok kalın geliyor gözüme
merhaba, benim de 15 gun oldu ve aynen dediginiz gibi ince yapili zarif bir burnum vardi. simdi kalinimsi kalin derili bir goruntusu var.. herkes odemden oldugunu deri ile kikirdagin butunlesmesinin cok zaman alacagini soyluyor.. bekleyip gorecegiz. umarim degisecek
insallah gercekten.. ama aslinda su mantikli geliyor zamanla burun derisi kikirdaga tekrardan yapisip sariyor.. o nedenle boyle durmasi normal cokcok yeniIns iniyo zamanla
Hiç merak etme burnun yarı yarıya kücülecek neredeyse... Ama burun ucun uzun ise kısalmıyor haberin olsun sadece burnun kibarlaşıp düzeliyor.bu duruma umutla inanmak istiyorim ben de.. zira incecik olan burnum ve burum ucum kapkalin suan
insallah ara ara bakiorim neredeyse degismemis gibi ama sanirim insan hemen unutuyor.. yani ilginc olan daha kucuk bi burnum vardi. buyudu resmenHiç merak etme burnun yarı yarıya kücülecek neredeyse... Ama burun ucun uzun ise kısalmıyor haberin olsun sadece burnun kibarlaşıp düzeliyor.
öyleyse benim burnum böyle uzun kalırHiç merak etme burnun yarı yarıya kücülecek neredeyse... Ama burun ucun uzun ise kısalmıyor haberin olsun sadece burnun kibarlaşıp düzeliyor.
ben de oyle dusunuyorum her acidan fotograf cekil duruyorum. bazi acilardan hala uzun yuzume gore. onden hos ama benim burnum hep yandan kotu ya olmuo yani biturlu demek ki zorlamamak lazim hsealde :) bilemiyorimöyleyse benim burnum böyle uzun kalır(
Benimde tam tersi önden kötü yandan güzel duruyor..Ama yüz ifadesini etkileyen öndeki görüntün oluyor..umarım zamanda incelir.Beklemekten başka çare yokben de oyle dusunuyorum her acidan fotograf cekil duruyorum. bazi acilardan hala uzun yuzume gore. onden hos ama benim burnum hep yandan kotu ya olmuo yani biturlu demek ki zorlamamak lazim hsealde :) bilemiyorim
evet zamanla ufalmasi dilegim.. yuksek duruyor benim yandan. ve sirf onun icin ameliyat olmustimBenimde tam tersi önden kötü yandan güzel duruyor..Ama yüz ifadesini etkileyen öndeki görüntün oluyor..umarım zamanda incelir.Beklemekten başka çare yok
cok buyuk ihtimal sislikten. benim de orantisiz duruyordu bgun 17. gunumdeyim farkediyorum epey duzeldi.. sabredicez baska care yok .. benim cokcok sis..Kizlar burnum egri duruyormus.. şisliklerdendir degil mi?? Onceden egri degildi burnum. Ya da ben oyle saniyorum
Benim de burun icindeki etler sanki dunden beri daha da sismis gibi.. sicaklardan midir nedir.. o sislikler egri gosteriyor kisim kisim.. sabredicez bakalimcok buyuk ihtimal sislikten. benim de orantisiz duruyordu bgun 17. gunumdeyim farkediyorum epey duzeldi.. sabredicez baska care yok .. benim cokcok sis..
hergun asiri sis uyaniyorum ben de gergin otesi burnum... burnum soyuluyor hatta surekli. bi sure buna katlanicaz dua edelim de istedigimiz gibi otursun guzelceBenim de burun icindeki etler sanki dunden beri daha da sismis gibi.. sicaklardan midir nedir.. o sislikler egri gosteriyor kisim kisim.. sabredicez bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?