Puffcik ben de barış çakıra olmak istiyordum yaptığı burunları çok beğeniyordum.foton varsa yollayabilir misin merak ettim öncesi sonrasını.özelden de atabilirsingelişme olan arkadaşlar yazabilir mi? küçülme oldu mu arkadaşlar sizlerde?
Evet ben yenı oldum ve sımam cok deıstı ben bıle yenı yenı alısıorum her goren farklı bırı gıbısın dıorKızlar ameliyat sonrası sizi tanıyamayanlar oldu mu yanı simanız cok değişti mi.bende ameliyat olmak istiyorum ama sadece kemer ve asimetrik duruyor burun delikleri .yuzumun cok değişmesinden korkuyorum. Bu da kimdi birini andırıyorlar demsesinler
Olumlu yönde mi olumsuz mu.daha mi güzel oluyor eskisinden Canim . Cok korkuyorum ben tamam bu halimle kotu duruyor ama daha kötü olursa dönüş de yokSima değişiyor evet buna hazır olmak gerek pskolojik olarak
Ne kadar oldu sen yaptıralı?belkide ödemlerden öyle söylüyorlardırEvet ben yenı oldum ve sımam cok deıstı ben bıle yenı yenı alısıorum her goren farklı bırı gıbısın dıor
20 gun oldu bugun tabıkı burnumda odem cok ama bencede farkedıor eskı burnum baya uzun ve kemerlıydı sımdı fındık burunlu oldumNe kadar oldu sen yaptıralı?belkide ödemlerden öyle söylüyorlardır
özellikle kemerli bi burnunuz varsa düzleştiği için boş bakıyor gibi oluyorsunuz, benim o kadar büyük değildi kemerim ama bende de bi nebze fark etti bunu göze almak gerek sanırım :) bana sorarsanız kötü değil yüz şeklim daha çok ortaya çıktı. ama bazı bünyeler kendini çok garip hissediyor eski yüz tipine alıştıkları için. ilk başta dediğiniz gibi ödem çok fazla burunda bu da baya etki ediyor, zaman geçtikçe baya şişi azalıyor ve garipsemiyorsunuz kendiniziOlumlu yönde mi olumsuz mu.daha mi güzel oluyor eskisinden Canim . Cok korkuyorum ben tamam bu halimle kotu duruyor ama daha kötü olursa dönüş de yok
Aynen katılıorım benmkı baya uzun ve kemerlıydı sımdı mınıcık kalmıs sısken bılel
özellikle kemerli bi burnunuz varsa düzleştiği için boş bakıyor gibi oluyorsunuz, benim o kadar büyük değildi kemerim ama bende de bi nebze fark etti bunu göze almak gerek sanırım :) bana sorarsanız kötü değil yüz şeklim daha çok ortaya çıktı. ama bazı bünyeler kendini çok garip hissediyor eski yüz tipine alıştıkları için. ilk başta dediğiniz gibi ödem çok fazla burunda bu da baya etki ediyor, zaman geçtikçe baya şişi azalıyor ve garipsemiyorsunuz kendinizi
Bu korkunç bant kaldırırken 1. Ay hali idi hahaha ben bantları 1 ay sonra çıkardım keyfi. Şapkalı olan yeni yani şuan 2 ay 20 gün hali. Yani neredeyse 3 ay olacak. Ama hala şişliğim var tabi ki. Kalın deriliyim. Anca iyi bile topladı. Yani 1 Ayla 3 ay arasında ki net fark, zombi görüntüm gitti ve hatlarım daha yumuşak daha doğal olduEki Görüntüle 1887966
Eki Görüntüle 1887963 Eki Görüntüle 1887962
Bu korkunç bant kaldırırken 1. Ay hali idi hahaha ben bantları 1 ay sonra çıkardım keyfi. Şapkalı olan yeni yani şuan 2 ay 20 gün hali. Yani neredeyse 3 ay olacak. Ama hala şişliğim var tabi ki. Kalın deriliyim. Anca iyi bile topladı. Yani 1 Ayla 3 ay arasında ki net fark, zombi görüntüm gitti ve hatlarım daha yumuşak daha doğal olduEki Görüntüle 1887966
Eki Görüntüle 1887963 Eki Görüntüle 1887962
Bant 1 ay hali. Betul cengiz e oldum. Emre İlhan la birlikte çalışan bir doktor idi.Son fotoğrafınız bantlar çıkarılırken, 1.ay mı 3. Ay mı merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?