Çok teşekkür ederimOkurken bile içim tuhaf oldu,çok geçmiş olsun7
Aynen canım , bantlarla hep yatıp dinlenmesi lazımElleme hic burnunu sakin icim kıyıldı duzelir korkma ama elleme catlak daha hassas olur
Fena oldum evet evt ne zor donem yaAynen canım , bantlarla hep yatıp dinlenmesi lazım
Allah hepimize sabır versinFena oldum evet evt ne zor donem ya
Amin cnm her bi giriyorum foruma bisey oluyo uzuluyorum , ayni zamanlarda olmusuz arkadasla dikkat hanimlar hassas aylarimizAllah hepimize sabır versin
Hayır şuan bi çökme ya da şekil değişmesi olmadıÇarpınca şekli değiştimi çökme falan elleyince hissedilir
Şekil değişmesi olmasında ödem toplasın ona bile razıyım gerçekten.Bence geçer ama tekrar ödem bağlıycak bi kaç ay
Ellemeye korkuyorum zaten, doktor sadece masaj verdi bunu yap diye. Onun dışında hiç dokunmamaya çalışıyorum. Umarım düzelir dediğiniz gibiElleme hic burnunu sakin icim kıyıldı duzelir korkma ama elleme catlak daha hassas olur
Amin kızlar, cidden sabır çok önemli bu süreçte.Allah hepimize sabır versin
Çok teşekkür ederim. Doktorun verdiği masaj ile destekliyorum. Perşembe günü bantlar çıkacak, o zaman daha net belli olur sanırım şeklin de bir sorun olup olmadığı. Buraya da yazarım zaten.İnşallah bozulmaz bantlar bir arada durmasına yardımcı olur Olmadı masajla desteklersiniz geçmiş olsun tekrardan
Bnce korkma kolay kolay bişey olmuoHanımlar merhaba. Ameliyat olalı 2 ay 10 gün oldu. Dün burnumu cam kapıya çarptım ve çoooook ağrıdı. Bugün hemen doktoruma gittim . Hafif çatlak var dedi ve bantladı. 5 gün bantlı kalsın dedi. Burnumun şekli bozulur mu dedim, şuan bişey söyleyemem anca 2 ay sonra belli olur dedi. İçim hiç rahat değil. Lütfen başına bu tarz buna benzer bişey gelen varsa paylaşabilir mi?
Bnde kardeşim kolunu sallarken burnuma çarptı yumruk yemek gibiydi ama bişey olmadı. Sağlam olmışAmin kızlar, cidden sabır çok önemli bu süreçte.
Size de çok geçmiş olsunBnde kardeşim kolunu sallarken burnuma çarptı yumruk yemek gibiydi ama bişey olmadı. Sağlam olmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?