Burnum 2 aylık, cam kapıya çarptım. Lütfen yardımmm

Aksgns

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2019
10
4
1
31
Hanımlar merhaba. Ameliyat olalı 2 ay 10 gün oldu. Dün burnumu cam kapıya çarptım ve çoooook ağrıdı. Bugün hemen doktoruma gittim . Hafif çatlak var dedi ve bantladı. 5 gün bantlı kalsın dedi. Burnumun şekli bozulur mu dedim, şuan bişey söyleyemem anca 2 ay sonra belli olur dedi. İçim hiç rahat değil. Lütfen başına bu tarz buna benzer bişey gelen varsa paylaşabilir mi?

İnşallah bozulmaz bantlar bir arada durmasına yardımcı olur Olmadı masajla desteklersiniz geçmiş olsun tekrardan

Elleme hic burnunu sakin icim kıyıldı duzelir korkma ama elleme catlak daha hassas olur

İnşallah bozulmaz bantlar bir arada durmasına yardımcı olur Olmadı masajla desteklersiniz geçmiş olsun tekrardan
Çok teşekkür ederim. Doktorun verdiği masaj ile destekliyorum. Perşembe günü bantlar çıkacak, o zaman daha net belli olur sanırım şeklin de bir sorun olup olmadığı. Buraya da yazarım zaten.

Bnce korkma kolay kolay bişey olmuo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…