Burnum, ameliyat ve önerileriniz.

Atarm fistigmda cekmeyi unttm pankle acldignda bu ben mym telasindaydim.bandajli hali war suan tkrr bandajladi pzr ckcak. Ama ucu az brz belli oluo atarmm (:
Cook heycanlandimmm eminim bu halde bile guzeldiir.pazarada az kalmiiss ya cbucak gecer ve kavusursn yeni burnunaaa :)

Cook heycanlandimmm eminim bu halde bile guzeldiir.pazarada az kalmiiss ya cbucak gecer ve kavusursn yeni burnunaaa :)

Bebeğimm benimmm sağol (: valla şiş haliyle bandajlı halıyle bile bayılıyorum. pskolojikmi bilmym.
ekledim resimleri. inşallah fıstık darısı başına:nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr..
bugun 9.günüm. BAndajlarımı cıkardım ve ilk şok yaşadım ama o kadar sevdımkı burnumun şiş halini.
Çok çok mutluyum. Doktoruma Bora Beye bınlerce kez teşekkürler.. Hep böyle gider bi sorun olmaz inşallah:16::16::16::16::16::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Resimleri albüme ekledimm. Herkese açık.

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr..
bugun 9.günüm. BAndajlarımı cıkardım ve ilk şok yaşadım ama o kadar sevdımkı burnumun şiş halini.
Çok çok mutluyum. Doktoruma Bora Beye bınlerce kez teşekkürler.. Hep böyle gider bi sorun olmaz inşallah:16::16::16::16::16::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Resimleri albüme ekledimm. Herkese açık.

seninle burun şeklimiz benziyor.ben de estetik düşünüyorum ama ucu çok geniş ve etli olduğu için fazla küçülmez dedi doktor.senin sonuç nasıl memnun musun.bir de morlukların tamamen kaç günde geçti?

seninle burun şeklimiz benziyor.ben de estetik düşünüyorum ama ucu çok geniş ve etli olduğu için fazla küçülmez dedi doktor.senin sonuç nasıl memnun musun.bir de morlukların tamamen kaç günde geçti?

Merhaba.. morluklarm ilk 10 gunde gecti ama azck goz altlarmda kaldi ama dkktli baknca anlarsn oda yavastan gecio. (: ben sonuctan cok memnunum. 23.gunum valla hc olmama gbi hissediyorummm. Kafana koyduysan ertelemedn yaptr derim

Merhaba.. morluklarm ilk 10 gunde gecti ama azck goz altlarmda kaldi ama dkktli baknca anlarsn oda yavastan gecio. (: ben sonuctan cok memnunum. 23.gunum valla hc olmama gbi hissediyorummm. Kafana koyduysan ertelemedn yaptr derim

cnm teşekkür ederim cevabın için. kesin kafama koydum haziranın ilk haftası yaptıracam burnumu.benim korkum ilk aylarda eski halinden daha büyük bir burunla dolaşmak şişliklerden dolayı.benim burnum fazla küçültülemezmiş.

Aynen canım sorunda çok seçenek olması. Ekol kbbden Halis Ünlü var. Izmirliyim bu arada. Bi arkadasim olmustu gayet memnun dogal bi burundu. Kendisiylede internet araciligiyla görüstum ilgili bir doktora benziyor. Onun haricinde Ufuk Bilkay ve Cemil Tugayda var ama onlar hakkinda pek bilgim yokk canım. :)

halis ünlü arkadasımın burnunu 2013 yazında 5000 tl ye yapmıştı ama arkadasımın nefes alma ile ilgili sorunları da vardı ve burnuda kemikliydi su an top gibi minicik kalkık burnu var :)

kizlarrr suan kan verdim.dha dogrusu bora beyle gorusmeden yeni çıktım. Arabadayim. Ve sicagi sicagina bilgilrri paylasiyorum.iyiki Bora Beye randevu almışım. O kadar ilgili o kadar guleryuzluki. Herseyi ilgiyle anlatiyo ve bütün sorulara içtenlikle cevap veriyor. Burnumda estetik harici sol burun kanadinda kocaman bir et, sagdada kemik ve kikirdak kapamis. Agizdan nefes almamin sebbide buydu zaten.7subatta ameliyat gunum.ftografta cekip duzelttik beraber istedigim dogrultuda.yani hersey fevkalade gecti.moral depoladim

merhaba,
ucuna yapay kıkırdak koydu mu sizde, kemeriniz dışında başka bir işlem yapıldı mı içeride bende ameliyat olacağım pazartesi günü o yüzden soruyorum tşk
doktor : BORA KARAALİ
yorumlarınızı bekliyorum..
korkudan ölüyorummmmmmmm

merhaba,
ucuna yapay kıkırdak koydu mu sizde, kemeriniz dışında başka bir işlem yapıldı mı içeride bende ameliyat olacağım pazartesi günü o yüzden soruyorum tşk
korkudan ölüyorummmmmmmm

merhaba,
korkudan ölüyorummmmmmmm

merhaba,
korkudan ölüyorummmmmmmm

merhaba,
korkudan ölüyorummmmmmmm

Yanimdaki abla kaldigm odada yani kapali rinoplasti olmasina ragmen sisti baya. Ve kan kustu anesteziden sonra.ama ben kusmadim zerre kadarda midem bulanmadi.reaksiyonlar değişik. Onda ole olmus bendede olur diye korkutmayn kendinizi. Yazamazsam 1 gun yorumlariniz icin cok tesekkurler

merhaba,
ucuna yapay kıkırdak koydu mu sizde, herhangi başka bir işlem yapıldı mı içeride bende ameliyat olacağım pazartesi günü o yüzden soruyorum, benim sinüzit ağrılarım çok fazla burun ucu kıkırdağımda eğilme ve uzama var, içerideki kıkırdakta meğerse yamukmuş, be sağ tarafımda kemik varmış, burun etlerimde sinüzit yüzünden şişmiş, nefes alırken zorlanıyorum. ben sırf sinüzitlerden kurtulmak için oluyorum. aslında estetik istemiyorum ama kıkırdak ve kemiklere işlem uygulayacağı için dışarıdan da müdahale edip düzeltmek zorunda olduğunu söyledi. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
korkudan ölüyorummmmmmmm AMELİYAT 21.09.2014 PAZARTESİ

Back
X