- 31 Temmuz 2017
- 1.042
- 1.208
- 133
- Konu Sahibi lavitabella1
-
Bence harika olmuşMerhaba henüz 1 ayımı doldurmadım ama çevremden gelen tepkiler beni çok üzüyor eski burnun daha iyiydi diyenlet bile oldu .Sizce aşırı kalkık mı olmuş ?yorumlarınızı bekliyorum Eki Görüntüle 2764119 Eki Görüntüle 2764120
Gayet güzel duruyor daha 1 ay olmuş.Merhaba henüz 1 ayımı doldurmadım ama çevremden gelen tepkiler beni çok üzüyor eski burnun daha iyiydi diyenlet bile oldu .Sizce aşırı kalkık mı olmuş ?yorumlarınızı bekliyorum Eki Görüntüle 2764119 Eki Görüntüle 2764120
Harika olmuşşşMerhaba henüz 1 ayımı doldurmadım ama çevremden gelen tepkiler beni çok üzüyor eski burnun daha iyiydi diyenlet bile oldu .Sizce aşırı kalkık mı olmuş ?yorumlarınızı bekliyorum Eki Görüntüle 2764119 Eki Görüntüle 2764120
Gayet güzel olmuş zaten bir yıla kadar çok az aşağı doğru inecek rahat olMerhaba henüz 1 ayımı doldurmadım ama çevremden gelen tepkiler beni çok üzüyor eski burnun daha iyiydi diyenlet bile oldu .Sizce aşırı kalkık mı olmuş ?yorumlarınızı bekliyorum Eki Görüntüle 2764120
gayet hoş duruyor bence sizi kıskanmışlar diyebilirimBence harika olmuş
Bence abartılıcak kadar kalkık değil moralini bozanlar abartmış bi de daha o burunun oturması için 1 yıl gerekiyo hiç canını sıkma bence baya güzel olmuş doğal duruyoMerhaba henüz 1 ayımı doldurmadım ama çevremden gelen tepkiler beni çok üzüyor eski burnun daha iyiydi diyenlet bile oldu .Sizce aşırı kalkık mı olmuş ?yorumlarınızı bekliyorum Eki Görüntüle 2764120
Çokk güzel ya. İnan kalkıklığı kavisi hepsi tam ayarında olmuşMerhaba henüz 1 ayımı doldurmadım ama çevremden gelen tepkiler beni çok üzüyor eski burnun daha iyiydi diyenlet bile oldu .Sizce aşırı kalkık mı olmuş ?yorumlarınızı bekliyorum Eki Görüntüle 2764120
Çok doğal kibar ve güzel gerçekten. Takmayın kimseleriMerhaba henüz 1 ayımı doldurmadım ama çevremden gelen tepkiler beni çok üzüyor eski burnun daha iyiydi diyenlet bile oldu .Sizce aşırı kalkık mı olmuş ?yorumlarınızı bekliyorum Eki Görüntüle 2764120
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?