Burnum berbat durumda :(

sözümü tersinden anlamışsınız.şöyle anlamalıydınız ..Allah,insanları egosunu tatmin etmem için değil,mukayese yeteneği kazanması için kusurlu yaratmıştır...herşey kusursuz olursa günah olur mu?kötü olur mu?bu dünyaya kötü de gerekmektedir,kusurda gerekmektedir.ama cevabınız hoş beğendim..kusurlu gören biz kullarız..keşke böyle olmasaydı..

Kusura bakmayın.
Ben ilk okuduğumda direk kötü anlamıyla anladım.
O yüzden öyle bir tepki verdim.
Buna rağmen cevabımı beğendiğiniz için de teşekkür ederim.
:1:

evdekiler de aynen git görüş diyolar mutsuzluğumu gördükçe. bilmiyorum nedenini 3 ay sosnra görüşürüz dedi. herhalde çok duydu bu tarz şikayetleri şişlikler yeniyken 3 ayda biraz oturunca yorum yapmayı düşünüyo. anlamadım ki ben de.

ameliyattan sonra hic mi gitmedin yani.bi alcilar alindi en son o zaman mi gordu doktor burnunu.ben senion yerinde olsam 1 dk durmaz giderim.olur mu oyle sey. burun ameliyati gercekten cok onemli ve cok iyi arastirilmali yaptirmadan once.tabiki doktor secimi en onemlisi.gerci kim yapti ameliyatini bilmiyorum ama insallah korkularin yersizdir...

kızlar merhaba. yeni konu açmam ne kadar doğru bilmiyorum ama eski konulara baktım doğru düzgün bir cevap bulamadım. 1 ay önce ameliyat oldum. Sağ ve sol profillerim inanılmaz farklı, önden de burun alt kısmına doğru inanılmaz geniş duruyo. Burun ucum sağ tarafa doğru yönelmiş şekilde. Ve sağ burun kanadımda kat izi gibi bi çöküklük var. Sağ kanat daha aşağıda sol daha yukarıda. Sağ profilim berbat bi durumda. Onu geçtim kemikte de sol tarafta çıkıntılar elime geliyor. Bu sorunlarım günden güne daha bariz olmaya başladı azalmak yerine. Doktorum 3 aydan önce çağırmadı zaten o yüzden gitmiyorum. Napcam bilmiyorum, tekrar ameliyat olmaktan korkuyorum, cildim de mahvoldu zaten off! yok mu bu tarz bi durum yaşamış kimse :43::43:

doktorun kim canım?

Yaşadıkların kolay şeyler değil,anlayabiliyorum seni.Moralini bozmak istemezdim ama,bundan 4 sene önce bir burun ameliyatı oldum,
şişlikler geçtikten sonra orta burun kemiğimin üzerinde çöküntü oluşmuştu çok üzücü bir durumdu,gayet belliydi.Tekrar bir revizyon ameliyatı oldum,bu seferde çıkıntı kaldı.Halen çıkıntılarla beraberiz:)) bazen olmayınca olmuyor işte.Anladığım kadarıyla senin probleminde aynı,bizim için hayati önemi olan bir durum,doktorlar için o kadarda önem taşımıyor.
:43:

ameliyattan sonra hic mi gitmedin yani.bi alcilar alindi en son o zaman mi gordu doktor burnunu.ben senion yerinde olsam 1 dk durmaz giderim.olur mu oyle sey. burun ameliyati gercekten cok onemli ve cok iyi arastirilmali yaptirmadan once.tabiki doktor secimi en onemlisi.gerci kim yapti ameliyatini bilmiyorum ama insallah korkularin yersizdir...

aynen en son o zaman görmüştü. şimdi de şehir dışındaymış sizden cesaretlenip gittim de bulamadım. ve sana katılıyorum çok öenmli yüzün merkezinde sonuçta insanın göz dudak görüntüsü bile değişiyo resmen. canım umarım dediğin gibi boşuna korkuyorumdur tek ümidim şişliklerden olması... teşekkür ederim çok iyi dileğin için...

doktorun kim canım?

suan çok erken dönem ve sorunlu geçirdiğim bi dönem doktorun adını verip yanlış bi imaj yaratmayayım insanların kafasında canım. iyice otursun sonucu belirtirim adını :)

Yaşadıkların kolay şeyler değil,anlayabiliyorum seni.Moralini bozmak istemezdim ama,bundan 4 sene önce bir burun ameliyatı oldum,
şişlikler geçtikten sonra orta burun kemiğimin üzerinde çöküntü oluşmuştu çok üzücü bir durumdu,gayet belliydi.Tekrar bir revizyon ameliyatı oldum,bu seferde çıkıntı kaldı.Halen çıkıntılarla beraberiz:)) bazen olmayınca olmuyor işte.Anladığım kadarıyla senin probleminde aynı,bizim için hayati önemi olan bir durum,doktorlar için o kadarda önem taşımıyor.
:43:

Kesinlikle çok zor bi dönemmiş bu ya. doktorlar da haklı tabi ama insan yüzünün ortasındaki şeyi takmadan duramıyor. yapılmışken acıya değsin sorunsuz olsun istiyor işte. canım inşallah bir daha bi sıkıntın olmaz ikimiz de sorunlarımızdan kurtuluruz

kızlar merhaba. yeni konu açmam ne kadar doğru bilmiyorum ama eski konulara baktım doğru düzgün bir cevap bulamadım. 1 ay önce ameliyat oldum. Sağ ve sol profillerim inanılmaz farklı, önden de burun alt kısmına doğru inanılmaz geniş duruyo. Burun ucum sağ tarafa doğru yönelmiş şekilde. Ve sağ burun kanadımda kat izi gibi bi çöküklük var. Sağ kanat daha aşağıda sol daha yukarıda. Sağ profilim berbat bi durumda. Onu geçtim kemikte de sol tarafta çıkıntılar elime geliyor. Bu sorunlarım günden güne daha bariz olmaya başladı azalmak yerine. Doktorum 3 aydan önce çağırmadı zaten o yüzden gitmiyorum. Napcam bilmiyorum, tekrar ameliyat olmaktan korkuyorum, cildim de mahvoldu zaten off! yok mu bu tarz bi durum yaşamış kimse :43::43:

canım burnunda kemer mi vardi? bende ameliyat olacam fakat korkuyorm...

o zaman bekle canim biraz daha.belki sisliklerden oyle gozukuyodur.ilk ameliyatindi dimi senin daha once ameliyat olmadin sanirsam burnundan.

insallah canim.zaten bi kere de olmadimi sonrasinda duzelttirmek zor oluyo.bende olcam ama daha var olmama benim.simdilik beklemedeyim

çok iyi düşünmeden karar verme bence. ufacık bi operasyonla bile inanılmaz değişiyo yüz ve alışmak çoook zor oluyor ya en azından benim için. o yüzden iyi karar ver.

çok iyi düşünmeden karar verme bence. ufacık bi operasyonla bile inanılmaz değişiyo yüz ve alışmak çoook zor oluyor ya en azından benim için. o yüzden iyi karar ver.

canim benimki keyfi bi ameliyat olmiycak.kucukken dustum burnum kirildi benim.doktorlar mudahale etmeye calisti ama 7-8 yasinda bi cocuk burnuna ne yapilabilirdiki.sonradan yas ilerledikce cok kotu bi hale geldi yani bana gore.canim ben arastirma falan yapmiyorum.ameliyat olacagim doktorum belli ankarada zuhtu demir e olcam.kizkrdesimin ameliyatini yapti kendisi 4 yil once ve cok memnun kaldik.o da kucukken gecirdigi bi kaza sonucu olmak zorunda kalmisti ve benimkinden cok daha fazla sorunlu bir burnu vardi.benim sadece ne zaman olacagim belli deil.kararimi coktan verdim zaten.sadece bende 4 yil once olmadigim icin cok pismanim suan..

hemen karar verme.burnuna zaman tani. burnunun tamamen oturmasi 1-2 sene sürüyor. bende basda burnumu sevmemisdim simdi yaklasik 1sene 4ay oluyor ve cok memnunum.

aynen sana katılıyorum çok azcık bir oynamada bile çok değişiklik oluyor ve insan alışamıyor bu süreç çok sancılı oluyor cidden kendini eski halindeymiş gibi hissediyorsun öyle göründüğünü zannediyorsun ama aynaya bakınca başka birini görünce psikoloji atl üst oluyor bende çok zor alıştım

Ben de olmayı düşünüyorum,bu yorumları okuyunca endişeleniyorum.:44:

çok büyük bi sıkıntın yoksa bence hiç elletme. halen daha pişmanım. burnum genişledi yüzüm yabancılaştı. önceden önden görüntümde sorun yoktu ama artık çok tuhaflaştı herkes burnun niye bu kadar büyüdü naptırdrın diye sorar oldu. küçülücek diye beklerken zaman içinde büyüyor bir de. belki 6 ay 1 yıl sonra fikrim değişir ama nefes sorunumu çözüp şeklini bıraksaydım diyorum. çünkü sonraki süreç inanılmaz zor fotoğraflara aldanmamak lazımmış bir çoğu mucize gibi görünüyor bana :43:

hemen karar verme.burnuna zaman tani. burnunun tamamen oturmasi 1-2 sene sürüyor. bende basda burnumu sevmemisdim simdi yaklasik 1sene 4ay oluyor ve cok memnunum.

canım en küçük olumlu yorum ne kadar moral oluyor bir bilsen.. başta beğenmediğim günlerde çektiğim fotoğraflara bakıyorum bir de şimdi daha da kötüye gitmiş maalesef benim. umarım ben de senin gibi zaman içinde bu pişmanlığı atabilirim

çok büyük bi sıkıntın yoksa bence hiç elletme. halen daha pişmanım. burnum genişledi yüzüm yabancılaştı. önceden önden görüntümde sorun yoktu ama artık çok tuhaflaştı herkes burnun niye bu kadar büyüdü naptırdrın diye sorar oldu. küçülücek diye beklerken zaman içinde büyüyor bir de. belki 6 ay 1 yıl sonra fikrim değişir ama nefes sorunumu çözüp şeklini bıraksaydım diyorum. çünkü sonraki süreç inanılmaz zor fotoğraflara aldanmamak lazımmış bir çoğu mucize gibi görünüyor bana :43:

Canim gecmis olsun ameliyatini kime oldun?

Geçmiş olsun..
Ben de bu yaz yaptırdım, 10-15 gün sonra ameliyat geçirmiş gibi durmaz oldu. (bu cümleyi saçma kurdum) Ama ben burnumun kemiğine elletmedim, kemiğin ne olduğunu biliyorsundur zaten sen de ameliyat olmuşsun,kastettiğim şey kemer değil :p
Belki sen onu da yaptırdıysan daha zorlu bir ''ameliyat sonrası'' yaşıyor olabilirsin.
Belki de sen abartıyorsundur? Yani sağ ve solun aynı olmaması normal, bence biraz bekle, görüşeceğiniz zaman doktoruna anlatırsın, ama 6 ay kadar zaten bunlar normal, neyse umarım geçicilerdir ve umarım ikinci ameliyat gerekmez :)))

Back
X