- Konu Sahibi bordelaise
Geçmiş olsun..
Ben de bu yaz yaptırdım, 10-15 gün sonra ameliyat geçirmiş gibi durmaz oldu. (bu cümleyi saçma kurdum) Ama ben burnumun kemiğine elletmedim, kemiğin ne olduğunu biliyorsundur zaten sen de ameliyat olmuşsun,kastettiğim şey kemer değil
Belki sen onu da yaptırdıysan daha zorlu bir ''ameliyat sonrası'' yaşıyor olabilirsin.
Belki de sen abartıyorsundur? Yani sağ ve solun aynı olmaması normal, bence biraz bekle, görüşeceğiniz zaman doktoruna anlatırsın, ama 6 ay kadar zaten bunlar normal, neyse umarım geçicilerdir ve umarım ikinci ameliyat gerekmez :)))
evet canım benim kemikte yana kayma olduğu için girdim zaten ameliyata. estetik meselesi üstüne eklendi. abartı değil çevreden de olumsuz yorumlar alıyorum zaman veriyorum ama bekliycem. burada hemen güzel bi görüntüye kavuşanları gördükçe neden ben böyle olamadım diye üzülüyorum elimde olmadan. inşallah dediğin gibi geçicidir. 2. bir ameliyatın adını bile anmak istemiyorum

teşekkür ederim canım ama doktorun adını bu kadar durumumdan şikayetçiyken ve erken şişliklerim devam ederken verip yanlış bilgilendirmeyeyim kimseyi. Zamanla düzelirse falan sonra doktoru boşuna karalamamak lazım. umarım anlayış gösterirsin :) özel mesaj atabilirsem atarım ama elbette.Canim gecmis olsun ameliyatini kime oldun?