burnum degıstı!!! albume yenı resımler ekledım kızlar bakmadan gecmeyın...

UyuyanGuzel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2009
4.066
683
123
13 mayısta Ufuk Bılkay tarafından burun amelıyatı olmustum.
en son fotolarımı ekledıgımde pek memnun degıldım, burnumun goruntusu benı tatmın etmıyordu.
ancak yavas yavas alısmaya basladım...
ustelık burnum da degısmeye basladı...
Allah'a sukur suan mutluyum ve herhangı bır sorunum yok
eskı, o mutsuz oldugum fotoları kaldırdım ve yepyenı fotolar ekledım kızlar.
umarım begenırsınız.
ınsallah burnundan sorunu olan herkesın amelıyatı mutlu sonla bıter, bunu herkese ıcten dılıyorum...
albumum herkese acık yanı benı eklemenıze gerek yok.
sorularınız varsa yazın cevaplarım kızlar.
mesajlarınıza ve sorularınıza hemen karsılık alamazsanız kızmayın lutfen sık sık ınternete gıremeyebılıyorum.

albumume bır goz atın bakalım fıstıklar bayanssulusmile opuyorumnanaktan

burnunla barıştın sonunda:1hug: aslında küslük olmasına gerektırecek bır durumda yoktu ama sen erken panık yaptın bak zamanla hersey yerıne oturuyor.senın adına cok sevındım gule gule kullan cnm :)

canım benim reesimlerine kaç kez baktım bilmiyorum ama bildiğim şey burnun gerçekten çok güzel sana o kadar çok yakısmıs ki bi eskisine bak bide buna harika çok havalı bende istiyorummmmmmm.hem daha ameliyat olalı 17-18 gün oldu bu inanılmaz bence 2-3 ay sonra nasıl olacak bilmem gülegüle kullan canım benim çok öptümmmmmmm

burnunla barıştın sonunda:1hug: aslında küslük olmasına gerektırecek bır durumda yoktu ama sen erken panık yaptın bak zamanla hersey yerıne oturuyor.senın adına cok sevındım gule gule kullan cnm :)

venuscum evet canım erken panık yaptım ama ınsan suratını o garıp halde gorunce beynıne soz gecıremıyor kı kaydirigubbakcemile3
neyse kı yavas yavas duzelıyorum kaydirigubbakcemile2
tesekkur ederım canım

ben göremiyorum cnm resimleribilmiyorumkismile

canım album herkese acık aslında nıye gorunmuyo bılmıyorum :1ninca:
ekledım senı bır daha dene

askommmmm, fıstıgımmm...
yavas yavas ıyıye gıdıyor asko
evet amelıyat olalı cok kısa bır zaman oldu ama suan memnunum sanırım :hulya:
sen de bır gun burnusunu cok seveceksın demedı deme!!! emınım buna tatlım benım sana da ben boyle guzel yorumlar yapıcam bır gun olumunekankayizsmile
azıcık daha sabır tatlım kaydirigubbakcemile5

Burnunun yeni haline baktım. Gittikçe doğallaşıp, güzelleşiyor. Sonuçtan memnun kalacaksın bu belli.

bencede güngeçtikçe sonuçtan dahada memnun kalacaksın canım inşallah benim için dedikmerinde gerçek olur ihşallahhhhhhhh

canım bu değişiklik kaç hafta sonra oldu acaba ben olalı 20 gün oldu üst kısımlardan memnun diilim yani eğer şişse ve inerse güzel olcak ama şuan gözlük takamıorum üst bölümdeki kalınlıktan dolayı .. sen ne zaman beenmiodun ne zman deişmeye başladı cevaplarsan sevininim canım ..

canım nedemiştim ben sana bak taktığına değdimi neyse bebek güle güle kullan burnu çok güsel bi burnun var seninde beğenmen lazım artık demi opuyorumnanaktan

burununla arnız barışmış adına çok sevindim çok hoş duruyo

kuzum ya şükür kendine geldn :)) süper görünüosn

Burnunun yeni haline baktım. Gittikçe doğallaşıp, güzelleşiyor. Sonuçtan memnun kalacaksın bu belli.

bencede güngeçtikçe sonuçtan dahada memnun kalacaksın canım inşallah benim için dedikmerinde gerçek olur ihşallahhhhhhhh

cımcme, mostmore, chloes, askask kızlar hepınıze tek tek tesekkur ederım
suan memnunum, sukurler olsun hihoyyyt
cekıldıkce yenı resımler eklıcem
yorumlarınız moralımı cok duzeltıyor ya ınanamazsınız :kedi: olumunekankayizsmile

canım ben bantlarım cıktıktan sonrakı ılk gunlerde hıc begenmedım yanı gecen haftaydı.
ama bır haftada bıle burnum bıraz degıstı dıyebılırım.
bantlar cıktıgında 12. gunumdeydım suan 20. gunumdeyım canım
bıraz sabretmen gerekebılır canım
ınsallah en yakın zamanda senden de guzel haberler alırız tatlım

Canım gözün aydınnnnnnnnnnnn darısı benimde başıma olsunnnnnnnnnnn (=

canım nedemiştim ben sana bak taktığına değdimi neyse bebek güle güle kullan burnu çok güsel bi burnun var seninde beğenmen lazım artık demi opuyorumnanaktan

albümün özel sanırım göremiyorumsempatiksalakcinni ama hayırlı olsuna.s.

şişlilerin inmişşş:)))) burnunun ucu da inmiş gayet güzel duruo:) çok yakışmış a.s.

resimleri göremiyorum......

harika görünüyosun canım, bak boşuna üzdün kendini

pınk, fıregırl, unfeelıng, blackrose kızlar cok tesekkur ederım tatlılarım benım darısı sızın basınıza :lepi:

mınık, pınar kızlar albumum herkese acık ama ıstersenız benı ekleyın kabul ederım gorursunuz

ekledim canim baktin mi fotolara?

Benide eklermisin cnm, bende merak ettim. Hatirliyorum o mutsuzlugunu gecen hafta, ama tam seklinin belli olmasi icin iste zaman isteyen birsey bu burun meselesi:)))

Benimde 16 gun oldu bugun ameliyat olali ve gun gectikce benimde daha daha hosuma gidiyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…