- 11 Nisan 2009
- 4.066
- 683
- 123
- Konu Sahibi UyuyanGuzel
-
burnunla barıştın sonunda:1hug: aslında küslük olmasına gerektırecek bır durumda yoktu ama sen erken panık yaptın bak zamanla hersey yerıne oturuyor.senın adına cok sevındım gule gule kullan cnm :)
ben göremiyorum cnm resimleribilmiyorumkismile
canım benim reesimlerine kaç kez baktım bilmiyorum ama bildiğim şey burnun gerçekten çok güzel sana o kadar çok yakısmıs ki bi eskisine bak bide buna harika çok havalı bende istiyorummmmmmm.hem daha ameliyat olalı 17-18 gün oldu bu inanılmaz bence 2-3 ay sonra nasıl olacak bilmem gülegüle kullan canım benim çok öptümmmmmmm
burununla arnız barışmış adına çok sevindim çok hoş duruyo
kuzum ya şükür kendine geldn :)) süper görünüosn
Burnunun yeni haline baktım. Gittikçe doğallaşıp, güzelleşiyor. Sonuçtan memnun kalacaksın bu belli.
bencede güngeçtikçe sonuçtan dahada memnun kalacaksın canım inşallah benim için dedikmerinde gerçek olur ihşallahhhhhhhh
canım bu değişiklik kaç hafta sonra oldu acaba ben olalı 20 gün oldu üst kısımlardan memnun diilim yani eğer şişse ve inerse güzel olcak ama şuan gözlük takamıorum üst bölümdeki kalınlıktan dolayı .. sen ne zaman beenmiodun ne zman deişmeye başladı cevaplarsan sevininim canım ..
Canım gözün aydınnnnnnnnnnnn darısı benimde başıma olsunnnnnnnnnnn (=
canım nedemiştim ben sana bak taktığına değdimi neyse bebek güle güle kullan burnu çok güsel bi burnun var seninde beğenmen lazım artık demi opuyorumnanaktan
albümün özel sanırım göremiyorumsempatiksalakcinni ama hayırlı olsuna.s.
şişlilerin inmişşş:)))) burnunun ucu da inmiş gayet güzel duruo:) çok yakışmış a.s.
resimleri göremiyorum......
harika görünüyosun canım, bak boşuna üzdün kendini
ekledim canim baktin mi fotolara?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?