burnum degıstı!!! albume yenı resımler ekledım kızlar bakmadan gecmeyın...

kızlar albumumu yıne kontrol ettım
herkese acık konumda fakat sız neden bakamıyorsunuz anlamıs degılım
sorun benden kaynaklanmıyor yanı...
kusura bakmayın fıstıklar :jeyyar:

aslına bakarsan ben ameliyat olduktan sonra daha çok ilgilenmeye başladım bu siteyle..yani daha çok herkes neler yaşamiş diye okuyorum. onun için henüz acemiyim. Resim de çekmedim daha hem bantlar daha çıkmadı hem de beğenmiyorum...ama resim çeker çekmez koyarım. Sorun şimdilik burnum istediğimden büyük oldu...bir de hemen alt kısımda burun içinde sizde de ip gibi şeyler var mıydı? doktor dikişleri aldmişti geçen gittiğimde ama bunlar ne peki? duracak mı bu ipler?

çok doğal olmuş..yüzünüze de çok yakışmış...güle güle kullanın yeni burnunuzu..Ufuk Bey'in en önemli özelliği bu galiba..doğallığı ön planda tutuyor..ameliyattan hemen sonra hüküm vermemek gerektiği de kesin sanırım..zamanla çok değişiyor..ben de bi cesaret edebilsem:))

uyuyan güzel bende göremiyorum fotoğraflarını(

fifiii bende yeni ameliyat oldum ve senin gibi beğenmiyorum burnumu.. herşeyi başından sonuna kadar tek başına keşfediyorsun burnunla ilgili.. ipler zamanla kendiliğinden düşüyor canım, bendede vardı ve şimdi yoklar.. aynı sorun sanırım burnum sandığımdan çok büyük oldu ve "şişliktir onlar henüz, daha 6 ay 1 sene bekliyceksin şekli şemali anca oturacak daha kaç gün oldu ki" diyerek avutuyorum kendimi.. bu zaman zarfında da yıpranmak cabası.. ameliyat olduğum doktora memnuniyetsizliğimi bildirdim ama ileride bu halim devam ederse eğer yeni bir ameliyat için nasıl olur diye yeni yeni sorular sormak istediğim halde kendisine sormak istemiyorum.. zaten kendisini hem doktor olarak, hem insan olarak sevdiğim halde yineleyen bir ameliyatta onun yapmasını istemiyorum.. öyle işte..

uyuyan güzel kusuruma bakma ya konu başlığının altında fifiii'ye yazmak istedim.. burnunu göremesem de hayatında burnunla ilgili olsun diğer isteklerin olsun hem mutlu olman dileğiyle.. en kısa zamanda görelim burnunu ama:)

canim bantlar bile daha cikmamis hemen sikayete baslama derim
ben bantlar ciktigi gun sikayete basladim mesela ama o bir hafta icinde burnum nasil degisti anlatamam...
insan sabredemiyor hemen guzel sonuclar almak istiyor cok iyi anliyorum
ayni duygulari ben de yasadim ama tek yapabileceginiz sey sabretmek tatlim
hic uzme kendini eminim cok guzel bir burna kavusacaksin zamanla :icecream:

guzel sozlerin icin cok tesekkur ederim canim
evet kesinlikle katiliyorum Ufuk Bey'in her hastasinin burnu dogal oluyor
doktorumun bu ozelligi cok onemli bence
keske her doktor onun gibi olsa
bu arada burnum bir ayliktan fazla oldu, daha da degisti ve guzellesti
yeni resimlerimi de ekleyecegim bir ara onlara da bakarsiniz canim bayanssulusmile
cesaret konusunda da tavsiyem gidip Ufuk Bey ile gorusmen
eminim o sakin tavriyla sana cesaret verecek
insan korkuyor tabi ama deli cesareti geliyor yativeriyorsun bicak altina birden delikafadulden

rica ederim canim sorun yok canim
seni ekledim bir daha dene kaydirigubbakcemile5
ne zaman ve kime ameliyat oldun canim derdini anlat ta ben de yorum yapabileyim
yeni mi oldun yoksa uzun zaman oldu mu?

rica ederim canim sorun yok canim
seni ekledim bir daha dene kaydirigubbakcemile5
ne zaman ve kime ameliyat oldun canim derdini anlat ta ben de yorum yapabileyim
yeni mi oldun yoksa uzun zaman oldu mu?[/QUOTE]

fotoğraflarını gördüm gerçekten herkesle hemfikirim.. burnun kendisi bir güzel olmuş yüzünle uyum içinde çok daha güzel olmuşsun:)

27 mayısta oldum ameliyatımı.. bir ay olmak üzere.. kemerli, geniş ve öne eğik bir burnum vardı ta ki ameliyat olana kadar.. kemer alındı, hafif kaldırıldı.. aynaya baktığımda sadece bu işlemi görebiliyorum.. ilk hafta yüzümün her tarafı şişti ama hiç morluk olmadı.. tanıyamadım kendimi panik oldum strest sıkıntı yaptım.. yüzümde şişlik kalmadı tabi ama burnumda hala mevcut.. yeni yapısı çok dikkat çekicek gibi değil ama beğenilecek bir burunda değil.. benim burnumun yapısından kaynaklanıyorda olabilir diye kendi kendime düşünmedim değil.. ama istediğim gibi olmadı.. yani hala iyi olmaya çalışıyorum ve kendimi avutuyorum.. yeni bir ameliyat fikrini düşünücek kadar kötüyüm yani.. sabrediyorum.. zamana bırakıyorum.. emre ilhan beyle görüşme niyetindeyim bende.. doktorumun ismini vermiyim şimdi burada.. diğer forumlarda yaptığım yorumlarımdada belirttim.. çok büyük hayal kırıklığı yaşadım.. şimdi öğrenmek istediğim yeni bir ameliyatla gerçekten düzeltim şansı var mı yok mu?

begenmene sevındım canım tesekkur ederım :sm_cool:
canım anlattıgın kadarıyla burnunda cok sorun yok.
sukretmelısın. oyle burunlar var kı...
ayrıca solunum problemı de cekmıyorsun bu da amelıyatının dogru yapıldıgını gosterır bır bakıma...
ben 13 mayısta amelıyat olmustum
benım burnumda da hala sıslıkler var
uc kısmındakı sıslık en zor gecen sıslık, zaman alacak gecmesı.
bantlarım cıktıktan sonra burnumu kendıme yakıstıramadıgım o bır haftalık donemde ben de revızyon dusunmeye coktan baslamıstım bıle, senı anlayabılıyorum canım.
ama zamanla bu sıslıklerımız ınıyor, daha da cok ınecek emın ol.
belkı bız farketmıyoruz ındıgını cunku sureklı aynaya bakıyoruz, farkı goremıyoruz ama gercekten ınıyor.
eger doktorun guvenılır bır doktorsa sorun yasayacagını sanmıyorum.
sımdılık sabretmek gereklı(cok zor bılıyorum senı cok ıyı anlıyorum).

bır kez daha soyluyorum canım, oyle burunlar varkı kendı burnuna bakıp sukredersın.
ınternette gez bak bır suru kotu burun goreceksın ve en azından bıraz rahatlayacaksın.
daha 1 ay bıle olmamıs bekle bakalım gelısmeler ne olacak.
ben sıslıktır dıye tahmın edıyorum cunku bende de sıslıkler var ve ben de beklıyorum gecsınler dıye tatlım.

ayrıca burnunun buyuk olmasının nedenlerı olabılır tatlım
herkesın burun yapısı farklı sonucta
mesela kımısının nefes kanalı dar oluyor(benım gıbı) yanı doktorlar solunum prolemı yaratmamak ıcın kucuk bır burun yapamıyor, bu yapılan burun da hastalara kucuk gelıyor ama doktorlar burun amelıyatını ölçuler dahılınde yapıyorlar sonucta.
zaten dar olan kısımları daha cok daraltırlarsa nasıl nefes alacagız tatlım degıl mı?
eger bu darlıga ragmen kucuk bır burun yapılırsa bu sefer nefes almakta zorluk cekerız.

doktoruna burnunun buyuk gorundugunu, amelıyattan hosnut kalmadıgını gorustun mu canım?
gorustuysen sana verılen cevap ne oldu anlatabılır mısın?

kendını uzme ne olur bence buyukluk sıslıkten kaynaklanıyordur.
burun zamanla ıncelecek.
bır tanıdıgımın esı yıllar once amelıyat olmus, ''esımın burnunun son halını alması 2 sene falan surdu, cok degısıyor burunlar'' dedı yanı bızımkısı de cok degısecek canım buna ınan ve revızyon dusuncesının suan ıcın cok erken oldugunu unutma canım.
ama eger kı burnun hıc degısmese yanı boyle kalsa bıle tabii ki duzeltılebılır, kucultulebılır ıcın rahat olsun.
burnu dusen, egrılen bayanların burnu bıle duzeltılıyor canım kucultme amelıyatı da yapılıyor tabii kı uzulme fıstık opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
çok haklısın bunların hepsini düşündüm.. ama ben bunları düşündüğüm halde gerçekten mutsuzum..

kontrollere gidiyorum sağlık konusunda herhangi bir problemim yok hamd olsun.. evet annemde bir ortamda konuştuklarında burnundan ameliyat olan bayanın ilk zamanlarında bu nasıl bir burun deyip daha sonraları baya bir müddet geçtiği zaman beğendiğini söylemiş.. yalnız doktoru benim doktorum değil..

doktora beğenmediğimi söylediğimde bana dediği; "burnunu çok fazla küçültmedim, hem henüz bunu söylemen için çok erken şişliklerin var daha" dedi..

çok zor oluyor ama bekliyorum başka çarem yok.. zaten hemen ameliyat olamam.. ameliyat olmalıyım düşünceside bir an oluyor bir an olmuyor.. ameliyat sonrası burnumla ilgili her detayı merak eder oldum ama öyle bir hale bürünmüşüm ki doktoruma sormak yerine herşeyi annemle paylaşıyorum.. burnum için ileriki safhalarda revizyon mu olur gerek mi kalmaz bunu bilmiyorum.. o yüzden bu kez doktor konusunda titiz davranıp ne olabilir, ne olmayabilir bunları öğrenmek istiyorum..

ameliyata girdiğim anın büyüsü, ameliyattan sonra tamponlu, alçılı günler benim için o kadar güzeldi ki taki alçılar çıkana kadar.. belkide bu zor günlerin yanında ameliyatın zorluğu çok hafif kalmış benim için.. zamanla neler olucak hep birlikte görücez bakalım.. şu an burada üzüntü duyduğum halleri yansıtmaktan başka bir şey gelmiyor elimden.. ameliyat olup albüm yapan arkadaşların burunları sahiden çok güzel.. aynaya baktığımda yanından geçmiyor sanki yada bana öyle geliyor bakıldığında hiç ameliyat olmuş hissi vermeyip estetikle şöyle şöyle yapılmalı gibi geliyor bana..

merhaba UyuyanGuzel...burnunun daha da güzelleştiğine eminim...MiKaDo35'in burnunu da çok beğendim ben...hepiniz iyi günlerde kullanın inşallah..doktor seçimi konusunda kafam karışık biraz... ameliyattan önce Ufuk Bilkay..Can Kopal..Ahmet Seyhan'ı araştırmış olduğunu gördüm.. bu doktorlarla görüştün mü acaba..ve neden Ufuk Bilkay'ı seçtin merak ettim... aynı soruyu MiKaDo35'e de sordum..yanıtlarınız ve yardımınız için şimdiden teşekkürler:)))

canım oncelıkle Ufuk Bey'ın aldıgı egıtıme, calıstıgı yerlere ve hasta memnunıyetıne baktım.
bu forumdakı bır kac arkadasın burnuna baktım mesela grıpının burnuna ve bı arkadas daha var adını unuttum suan ama sasha'ydı sanırım kaydirigubbakcemile3
bunun dısında Ufuk Bey'ın bu forumda olmayan baska hastalarının resımlerını gorme ve memnunıyetlerını dınleme sansım oldu kı bu da cok yardımcı oldu.
bu forumda onun hakkında hıc sıkayet okumadım, herkes cok memnun bu cok onemlıydı benım ıcın.
ınternette de arastırdım ve tek bır sıkayet dahı okumadım onun hakkında, tam tersıne tavsıyeedıyorum.com'da en cok tavsıye edılen plastık cerrah oldugunu buldum kaydirigubbakcemile2

Ahmet Seyhan'ı kafadan elemıstım zaten cunku yaptıgı burunları begenmedım.
hem Ufuk Bey kadar ıyı bır doktor oldugunu da goremedım arastıdıgım kadarıyla.
Can Kopal'ın yaptıgı burunlar guzel ama egıtım ve calıstıgı yerler olarak Ufuk Bey daha cok aklıma yattı.
3 secenek ıcınde en ıyı karar bence Ufuk Bılkay'dı ve onu sectım.
bı de Ufuk Bey'ın yogun olması da cok dıkkatımı cektı cunku bu kadar hastası olan bır doktorun gercekten ısınde ıyı oldugu kanaatıne vardım.
kesınlıkle Ahmet Bey'e ya da Can Bey'e kotu doktorlar demıyorum yanlıs anlasılmasın, emınım ıkısı de ıyı doktorlardır, kendılerı hakkında ınternet arastırmalarım dısında bılgım yok.

ıyıce arastırmalarınızı yapıp ıcınıze en cok sınen ve aklınıza en cok yatan doktoru secın kızlar. ben cok uzun sure doktor secmek ıcın bılgısayar basında saatlerımı gecırdım.
ustelık kk'nın burun estetıgı bolumundekı tum topıklerı hatim ettım bır cok bılgı edındım.

Allah'a sukur burnumdan memnunum ınsallah hıc bır sorun yasamam cunku burnum suan 42 gunluk yanı daha cok erken aslında...
burun 2 yıl ıcınde cok degısıyormus canım.

ne desem bılemıyorum kı canım...
ınsallah sıslıklerın zamanla ıner de burnunun guzellıgı ortaya cıkar.
ya burnunun resmını cekıp bana gosterır mısın? msn'den gonderebılırsın.
resmını gormek ıstememın sebebı burnunun durumuna bakıp yorum yapmak
cunku bazı ınsanlar yersız yere kuruntu yapabılıyor ya da cok abartabılıyor.
o yuzden ıstersen bı resmını goster bana ben de en azından evet haklısın ya da hayır bunlar sıslık gıbı duruyor dıyebıleyım.
uzulme canım benım bırlıkten kuvvet dogar asarız herseyı.
ıcın sıkıldıkca yaz canım

özel mesaj yazamıyorum özelden msn adresini gönder gönderiyim olur mu

bu kadar açık yüreklilikle yanıt verdiğiniz için çok teşekkür ederim...sayenizde bakış açım genişliyor...kendim için en doğru seçimi yapabilmeyi diliyorum..eminim daha soracak çok sorum olacak..ilgi ve yardımlarınız için tekrar teşekkürler..sevgiyle a.s.

rıce ederım canım...
her zaman yardımcı olmak ısterım opuyorumnanaktan

Sanırım basta begenmemişsin insanin kendisini aynada farklı görmesinede alısmasi gerekıyor demekkı sen suan tecrübe edindin daha iyi bilirsin .Fotolarına baktım, ilkine son halinede ,yüzündeki gergin hava yerine kendine güvenen güzel bi bayan gelmiş.Hayırlı olsun gerisi isteyen herkesın başına :)

evet canım basta begenmemıstım oyle bır konum var gordun sanırım kaydirigubbakcemile3
burnum cok yapay gorunuyordu o zamanlar, bı de burnumun kalkıklıgına alısamamıstım sanırım sempatiksalakcinni

fotolarımı begendıgıne sevındım canım cok tesekkur ederım.
burnum orada 20 gunluk falandı ama suan 45 gun oldu sanırım.
yenılerını eklemek ıstıyorum.
ısteyen herkesın basına canım, Allah herkesn gonlune gore versın :Saruboceq:

Burnunun kavisi ve kalkıklığı çok güzel olmuş. şuan nasıl canm değişiklik olarak? şişlikler olsun,şekil olsun....Ufuk Bey mailime cevap vermedi bu arada

uyuyann güzeelllll beni de arkadaşın olarakk ekle fotolarına bakayım çok merak ediyorum.ufuk bilkayı düşünüyorum ama pek emin değilim. yardımcı olll lütfenn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…