burnum degıstı!!! albume yenı resımler ekledım kızlar bakmadan gecmeyın...

ekledim canim.
senin burnusu da hayirli olsun gule gule kullan canim.
resim ekledin mi? ben de seninkilere bakayim...
git gide degisiyor iste...insallah daha da guzellesirler canim:))

cnm resimlerini görebildim sonunda çok çokk güzell olmuş:asigim: maşalalh cnmma.s.

tatlım cok mutlu ettın benı :kedi:
begenmene cok sevındım daha guzelı senın olsun cicim opuyorumnanaktan

ya cnm ben senin albümüne bakamiyorum ama

ne bıcım album ayarı var kk'nın bılmıyorum yaa ben herkese acık dıye ayarladım ama olmuyor nedense...
ekledım senı canım bakabılırsın artık boshayallersmile

cnm bn çk beğendm yüzünle orantılı doğal bi burun olmuş, bi de şiş galiba biraz inince daha da güzel olur başlarda niye beğenmediğini de anlamadım zaten daha kavisli bi burun mu istemiştin

ben de göremiyodum ekledim kabul etmeni bekliyorumm :dance:

kabul ettım canım bakabılırsın zemuszemus

cnm bn çk beğendm yüzünle orantılı doğal bi burun olmuş, bi de şiş galiba biraz inince daha da güzel olur başlarda niye beğenmediğini de anlamadım zaten daha kavisli bi burun mu istemiştin

tatlım cok cok tesekkur ederım opuyorumnanaktan
evet sıslıkler var
ılk baslarda begenmemıstım cunku cok yapay duruyordu, ayrıca sımdıkınden daha farklı gorunuyordu suan bıraz oturmus gıbı...
ılk fotolarımı gorseydın belkı anlardın nıye begenmedıgımı canım

başlarda herkeste böle bi durum oluyo galiba bakalım bn napcam eyvahedigeldismile memnun kaldın sonuçta iyi ki olmuşum diyosundur heralde darısı başıma:Saruboceq:

yani acikcasi iyi ki oldum diyor sayilirim...ama tamamen degil...
cunku ara sira agrim oluyor ben septoplasti oldum yani hem icten hem distan
ne bileyim burnumu semsert hissediyorum falan bunlar bana rahatsizlik veriyor zaman zaman
ama genel olarak suan gayet iyiyim ve pismanligim yok

Ama sonuc cok guzel olmus cnm yuzune cok iyi gitmis, benimde zaman zaman bunalimlarim oluyor genelde sabahlari o zaman daha da cok sis oluyor ya off diyorum ya ama gun icinde iniyor geri, ben birde esnerken cok tuhaf oluyorum sanki yerinden oynuyor gibi geliyor bana. Sende de oyle oluyor mu? Birde gulusume alisamadim daha ben boyle gulmuyordum eskiden acaip bir cekme oluyor dudagimin ustunden, normal herhalde??

Uyuyanguzel sen nerdensin?

cok tesekkur ederim tatlim!
canim bende de senin yasadiklarinin aynisi oluyor yani gulerken cok garip hissediyorum cok rahatsiz oluyorum ama esnerken bir sey hissetmiyorum ya da sabah kalkinca burnumun daha sis oldugunu gormedim ya da bn farkina varamiyorum, bilmiyorum.
ben Kanada'da yasiyorum canim ama normalde Izmir'de oturuyordum

uyuyangüzel tamponlarının alınacağı gün hala çok şişmiydin, yoksa şişliklerin azalmış mıydı

vallahi tam hatirlamiyorum ki canim...
sisliklerim vardir o gunde mutlaka ama yavas yavas geciyor takma sislikleri...
onlar en son dusunulecek seyler bana gore canim...

resimlerine ara ara girip bakıyorum çok güzel oymussun tatlım yaaaaa aman nazar değmesin maaşallah

askım benım o senın guzellıgın...
bebegım benım senden guzel olmam mumkun degıl :umursamaz:
begenmene cok sevınıyorum
ıkımıze de nazar degmesın fıstıgımmmm :kedi:

ben de yeni oldum neredeyse 10 gun olacak! ben de senin yasadıklarını yasıyorum su an...henuz alısamadım arkadaslık teklif ettim. beni de eklersen fotoları gorebilirim canım

Nerelerdesin..:) Merak ediyorum seni..:)

canım ınternetım yok uzun zamandır o yuzden kayıplardaydım

herkese açık demişsin ama ben göremedim :1no2:

evet herkese acık olarak ayarladım aslında ama nıye boyle oluyor blmıyorum...

ben goremiyorum resimleri bende ufuk bilkaya olcam 28 temmuz arkadaslik teklifi kabul edermisin?

tamam canım ederım

ben de yeni oldum neredeyse 10 gun olacak! ben de senin yasadıklarını yasıyorum su an...henuz alısamadım arkadaslık teklif ettim. beni de eklersen fotoları gorebilirim canım

sen de resımlerını ekle de bakalım yorum yapalım canım.
anlamadıgım sey herkes baskasının resmını gormek ıstıyor ama kendı resımlerını eklemıyor...
alısma surecı cok zor gecıyor.
elınden ayna dusmez bu gunlerde canım
ama mecburen alısıyorsun...
zaten baska secenek te yok ((
kıme amelıyat oldun canım sorunların ne anlat konusalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…