burnum hic yakismadi

yasmnalp

Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2013
66
1
16
35
Yozgat
burun yyuzume hic yakismadi 7 ay once ameliyat oldum tepkiler olumsuz elmacik kemiklerim cok one cikti burnumu kavic icin cok oymus kucucuk kalmis ucu top gibi hala eski halin daha iyiydi diyo herkes ameliyat olmak istemiyorum tekrar dolgu enjekte olurmu aceba bilgisi olan varmi

geçmiş olsun canım moralini bozma, insanların ne soylediği çok da umrunda olmasın .kendin sevmeye çalış. olmuyosada herşeyin sonu değil. burda okuduğum birkaç buna benzer olay geldi aklıma çok oyulmuş burunların sırtını kıkırdak ile dolduruyorlarmış. herşeyin çaresi var artık. gerçekten mutsuzsan ve bunu kendine hep problem yapıcaksan iyi bir doktor bulup tekrar ameliat olmanda fayda var.

Son düzenleme:
burun yyuzume hic yakismadi 7 ay once ameliyat oldum tepkiler olumsuz elmacik kemiklerim cok one cikti burnumu kavic icin cok oymus kucucuk kalmis ucu top gibi hala eski halin daha iyiydi diyo herkes ameliyat olmak istemiyorum tekrar dolgu enjekte olurmu aceba bilgisi olan varmi

fotoğraf koyarsan daha iyi olur belki çevendekiler abartıyor olabilir.7 ay kısa bir süre alışmak için 4 yıl oldu ben ameliyat olalı hala ayna karşısındayım psikolojik olarak etkileniyoruz çevrendekileri takma ilerde hala beğenmesen diğer arkadaşın dediği gibi kıkırdak konulup düzeltiliyor

çevrendekiler seni hep eski halinle gördüler şimdiki halin garip geliodur o ysden sanada öle bnce resmni koy bz doğruyu sölerz merak etme bnm dayım kaza geçirdi yüzündeki kemkler kırıldı komple estetik oldu yüzü ilk gördüğümde şoka grmşdm ve beğenmemşdm burnu çene yapısı hepsi başkaydı ama şimdi gayet normal görünüo yadrgamıo insan bi süre snra sanki eskiden beri böleydi:40::40:

Garipsedikleri için öyle geliyor.
Alışkın oldukları bir yüz ifadesi oluyor.
İster istemez değişiklik bariz belli oluyor.
Takma kafaya resmini koyarsan daha net birşeyler söylenebilir.

bende yaklaşık 1.5 yıl önce burun estetiği oldum. zaten burnun bir yılda anca oturuyor yüzüne biraz sabretceksin . benim de yeni yeni yüzüm şekillenmeye başladı diyebilirim. çok sıkıntı yapma kontrollerini aksatma ve masajlarını düzenli olarak yap şu anki burnumdan ben çok memnnunum :))

zaten 7 ay olmuş..bekle 3-4 ay daha... eğer durumun da müsaitse bence 2.ci ameliyatını olabilrisn..ama 1. yılını doldur burun artık tam anlamıyla oturmuş olucak..dolgu yaptır gecici olarak hoşuna giderse 2.ci ameliyatını ol :) geçmiş olsun..inşallah istediğin buruna kavuşursun :)

Kontrolum yok hic kucuk biryer oldundan sadece 1estetikci var ins duzelirde tekrar ameliyt olmam cok can sikici olmadan once takintiliydim oldum daha cok artti:) resim nasil koyabilirim

zamanla bu burun ameliyatı olanların burnu yer çekimi olduğundan aşağı doğru sarktığını duydum ,bu doğrumu?

zamanla bu burun ameliyatı olanların burnu yer çekimi olduğundan aşağı doğru sarktığını duydum ,bu doğrumu?

Burun operasyonu olalı 6.günüm. Doktor burnunun birazz kaldırdım. çünkü zamanla oturacak dedi.

Evt doktorum ve hemsiresiide olmus doktorunki dusmus hemsireninki yeni oldugunda norml duruyo ama benim prpblemim o deil kavis icin fazla ouulmus ve kucucuk kalmis kemer yoktu burnumda sadece ucu asagi doruydu

kemik erimeside hızlanıyormuş ve normalden fazla aşağa kayıyormuş burun deliklerinde o eşit görünüm yok olup çok çirkin görünüyormuş bugün bir amerikan filminde aktörün burun deliği çok çirkindl belli aşağa doğru kaymış delikte orantısız duruyordu

valla annem 40 yıl önce tam 18 yaşındayken burun estetiği olmuş ve burnu hala taş gibi... burun sarkması, delik deformasyonu falan yok. bazı şeyler şehir efsanesi, kendinizi korkutmayın bence :24:

resım koymak ıstıyorum yorumlarınız ıcın ama beceremedım nasıl koycan anlatırmısınz

Canım hani mesaj yazarken çıkan kutucuklar var ya şu şekilde

$dL1IM.webp

işte burda dünya mektup vs resimler olan kutucukların oraya gel ve 4. resime tıkla -çerçeve içinde bi ağaç olan- oraya tıklayınca bir pencere açılacak oradan dosya seç de yine açılan pencereden bilgisayarındaki yüklemek istediğin dosyayı seç aç'a tıkla sonra ''eklentiyi yükle'' de, yüklemek istediğin herbir foto için aynı işlemi yapacaksın. Yükledikten sonra yorum yaparız. Belki çevrendekiler eski haline alıştığı için öyle geliyordur biz daha objektif bir yorum yaparız. Gerçekten kötüyse de kötü deriz zaten sen de vakit kaybetmeden revizyon için araştırma yaparsın. Sıkma canını.

Back
X