- 16 Ağustos 2020
- 68
- -16
- 1
- 28
- Konu Sahibi Kiriklarkalp
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzun buyuk bi burun hangi yuze yakisir kiKalın derili burunun tamamen ödemlerini atması nerdeyse 2 seneyi buluyor. Bence kemikleriniz iyileştikten sonra yani yaklaşık 1 sene sonra burun küçültme masajları yapabilirsiniz. Ödemleri indirmeyi biraz hızlandırıyor bence. Ama belki de doktorunz çok küçültmek istememiştir yüzünüz küçük değilse çok küçük bir burun doğal durmazdı.. Ödemler inince çok minik kalacak diyemem yine de. Yakışacak şekli alır :)
Uzun büyük bir yüze yakışır :) tamamlayıcı olur yani. Küçük bir yüze büyük burun yakışmaz evet ama yüz küçük değilse küçük burun hoş durmaz. Ben oval yüzlüyüm heralde emin değilim de :) küçük veya yuvarlak yüzlü olmadığımı biliyorum. Burnum da öyle minnak değil. Atayım size özeldenUzun buyuk bi burun hangi yuze yakisir ki
Merhaba. Kim yaptı burnunu canım ?Burnumda hic kuculme yokkocaman yandan bakinca uzun bi burun bu maske olmasa kapiya cikamiycaktim ne yapicam ben keske hic ameliyat olmasaydim bi akil verin lütfennn
![]()