Burnum kalin derili 3 ay önce ameliyat oldum (resimli)

Kiriklarkalp

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2020
68
-16
1
28
Burnumda hic kuculme yok 😥 kocaman yandan bakinca uzun bi burun bu maske olmasa kapiya cikamiycaktim ne yapicam ben keske hic ameliyat olmasaydim bi akil verin lütfennn 😥😥😥

Eklentiler

• 20200919_150440.webp
    20200919_150440.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 3.131
  • 20200919_150238.webp
    20200919_150238.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 3.231
Kalın derili burunun tamamen ödemlerini atması nerdeyse 2 seneyi buluyor. Bence kemikleriniz iyileştikten sonra yani yaklaşık 1 sene sonra burun küçültme masajları yapabilirsiniz. Ödemleri indirmeyi biraz hızlandırıyor bence. Ama belki de doktorunz çok küçültmek istememiştir yüzünüz küçük değilse çok küçük bir burun doğal durmazdı.. Ödemler inince çok minik kalacak diyemem yine de. Yakışacak şekli alır :)

Kalın derili burunun tamamen ödemlerini atması nerdeyse 2 seneyi buluyor. Bence kemikleriniz iyileştikten sonra yani yaklaşık 1 sene sonra burun küçültme masajları yapabilirsiniz. Ödemleri indirmeyi biraz hızlandırıyor bence. Ama belki de doktorunz çok küçültmek istememiştir yüzünüz küçük değilse çok küçük bir burun doğal durmazdı.. Ödemler inince çok minik kalacak diyemem yine de. Yakışacak şekli alır :)
Uzun buyuk bi burun hangi yuze yakisir ki

Yüzünüzle orantılı bence gördüğüm kadarıyla dudaklariniz ve gözlerinizde büyük burnunuz bana çok güzel geldi hiç büyük değil .

Uzun buyuk bi burun hangi yuze yakisir ki
Uzun büyük bir yüze yakışır :) tamamlayıcı olur yani. Küçük bir yüze büyük burun yakışmaz evet ama yüz küçük değilse küçük burun hoş durmaz. Ben oval yüzlüyüm heralde emin değilim de :) küçük veya yuvarlak yüzlü olmadığımı biliyorum. Burnum da öyle minnak değil. Atayım size özelden

Kocaman mi? Bu buru mu kocaman 🤭Burun sırtı çok güzel olmuş .ucunu kaldirmamis dogal birakmis.

bence çok abartmışsınız, sokağa çıkmak istememek ne demek? burnunuz gayet güzel duruyor. instagram'da, orda burda gördüğümüz minik yapay burunlar gibi olmaması bence çok daha iyi. doğal duruyor. zaten ödem varmış daha. ben sizin yerinizde olsam çok mutlu olurdum. bu mutsuzluk haliniz uzun süre devam ederse bir psikiyatriste görünmenizi tavsiye ederim. beden dismorfik bozukluğu diye bir zihinsel rahatsızlık var. sebep olmadığı halde kişinin vücudunun herhangi bir yerini ya da genel görünüşünü beğenmeyip saplantılı bir şekilde saklama/değiştirme ihtiyacı duyması. aklıma bundan başka bir şey gelmiyor çünkü burnunuz gerçekten güzel :)

Ben şeklini beğendim. Kalın derili bir burun olduğu için ödemi zamanla inecektir ama çok da küçük olmaz. Bir tık küçülür sadece. Bunu moral bozmak için değil, sonrasında hayal kırıklığı yaşamayın diye söylüyorum. Bir sene sonra daha çok beğeneceksiniz bence.

Merhaba, bence burnunuz gerçekten kötü değil. Öyle maske ile saklayıp kendinize haksızlık etmeyin lütfen. Üstte bir arkadaş daha yazmış 2 yılı buluyor cidden ödemlerin geçmesi. Ben de geçen yıl ameliyat oldum neredeyse 1 yıl olacak ve hala ödemler var kalın derili olmak biraz sabır gerektiriyor. Daha 3 ay olmuş sizin, eminim ödemler geçince özellikle 1 yılın sonunda beğeneceksiniz. Ve sahiden çok doğal duruyor bu çok güzel bence, sıkmayın canınızı 😊

Benim 3 seneyi geçmiş burnumu yaptıralım, burun ödemleri alından burun ucuna doğru aşamalı bir şekilde iniyor yani en son normale dönecek olan kısım burun ucu. Ben burnunuzu size yakıştırdım oldukça doğal olmus 1 sene kadar bekleyin derim. Ödemler indikçe sizin de gözünüz alışır. Bende ilk alçım çıktığında nerdeyse ağlayacaktım sanki hiç ameliyat olmamışım gibiydi ödemler indikçe düzeldi. Alçıda kalan burun sivilce yapıyor ben sivilce önleyici bir krem ile masaj yapmıştım sürekli hem sivilce olmadı hem masaj yapmış oldum

bence biraz abartiyorsunuz, bende burun ucumdan memnun degilim. Kaldirimadi, sanki biraz iniyor gibi 1 bucuk ay oldu ameliyat olali ama sokaga cikmamak ne, baska insanlar aa burun ucu kalinmis demiyorlar. Makyajini yap cik eglen. Yakin zamanda, ikinci ayim doldugumda doktoruma yazacam burun ucum hakkinda, simdi yazsam odem diyecek cunku ama hayata kusmeyin

merhaba burnunuz inanın iyi, benimki şu an 8 günlük ama sanki biri yukarıdan kaldırıyor burnumu, domuz burnu gibi. Hani eğik burnunuzu kendi elinizle yukarı kaldırdığınızı düşünün. Aynı o şekildeyim ya inse mutlu olucam

Back
X