burnum kırık ve eğri ameliyat düşünyrm. olmalımıyım? ameliyat olanlardan tavsiyaler??

huzunguz

kalkmayı değil düşmemeyi öğretecektin...
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2013
4.079
1.964
448
burnum küçükken düştüğüm için problemli. hem eğri hem nefes almada güçlük cekiyorum estetik olarak da hoş gelmiyor bana.
kickbox da yaptım ameliyat sonrası hassas oluyor mu . bi arkadasım ameliyat oldu yıllardır burnumdan uzak dur diyor o kadar hassas. ben eskisi gibi olacakmı bilemiyorum . ameliyat olmalımıyım karar veremiyorum. bi de bebeğim var 8bucuk aylık toparlanma süresi ne kadar büyümesini mi beklemeliyim.???

senin burnunu en iyi kbb uzmanı yapar. 1-2 günde baya toparlarsın hiç korkma. benim kardeşimi yapan doktor Dr. Hüseyin Altun dur. o da lisede okul sırasına düşmüş burnunu kırmıştı. şimdi çok memnun hem nefes alıyor hem estetik güzel bir burnu var. ben şiddetle tavsiye ederim. birkaç arkadaşımız daha ameliyat oldu. herkes gayet memnun. fiyatı da diğerlerine göre çok uygun aklında olsun.

burnum küçükken düştüğüm için problemli. hem eğri hem nefes almada güçlük cekiyorum estetik olarak da hoş gelmiyor bana.
kickbox da yaptım ameliyat sonrası hassas oluyor mu . bi arkadasım ameliyat oldu yıllardır burnumdan uzak dur diyor o kadar hassas. ben eskisi gibi olacakmı bilemiyorum . ameliyat olmalımıyım karar veremiyorum. bi de bebeğim var 8bucuk aylık toparlanma süresi ne kadar büyümesini mi beklemeliyim.???

Hem nefes hem de estetik sorun var diyorsun. Bence kesinlikle ameliyat olmalisin. 1,5 yil once ben deviasyon + estetik + cene ameliyati oldum. Doktorum kbb uzmani ayrica estetik cerrahi egitimi almis yurt disinda. Bu sebeple hem burun fonksiyonlarini duzeltip hem de herkesin yuzune uygun dogal burunlar yapiyor. Ben dahil bircok hastasini gordum. Herkesin burnu birbirinden farkli. Ben kendisine ameliyat olan bir hastasi olarak kesinlikle tavsiye ederim. Nefes alabilmek harika bir duygu. Ameliyat oncesi artik horladigim gecelet oluyordu. Bu arada ameliyat sonrasi hic agri olmuyor. 10 gun sonra ben ise gitmistim. Ama tabii ilk aylarda burnunu darbelerden korumalisin. Doktorum op. dr. Abdulkadir Goksel. Bagdat caddesinde myayenehanesi var. bi gorusmeye gitmeni tavsiye ederim. Profilimden resimlerime de bakabilirsin. Mesaj siniri sorunun var ise mail olarak da gonderebilirim cnm sana.

cevaplar için tskkrler arkadaşlar ciddi ciddi niyetlendim. kbb uzmanının farkı ne anlamadım?
cesaretlendim. zyk78 profiline baktım cok hoş burnun var. bu arada malatyada yasıyorum. keske orada olsaydım..

canm benmde nefes sorunum vardı fakat plastik cerraha olduğum için şekli düzgün nefeste ise hala problem var
kbb nefesi çözer ama estetik bilgisi yoksa dağıtır koyar burnunu boksör burnu gibi
o yüzden 2 sini bilene olacaksın

cevaplar için tskkrler arkadaşlar ciddi ciddi niyetlendim. kbb uzmanının farkı ne anlamadım?
cesaretlendim. zyk78 profiline baktım cok hoş burnun var. bu arada malatyada yasıyorum. keske orada olsaydım..

Idilhira

Goksel beyin yurt disindan gelip ameliyat olan hastasi var cnm. Seyahate engel degil ki. Agrisiz bir ameliyat oldugu icin sorun olmaz bence.

canm benmde nefes sorunum vardı fakat plastik cerraha olduğum için şekli düzgün nefeste ise hala problem var
kbb nefesi çözer ama estetik bilgisi yoksa dağıtır koyar burnunu boksör burnu gibi
o yüzden 2 sini bilene olacaksın

Kesinlikle sana katiliyorum. Bu sebeple ben doktorumdan cok memnun kaldim. Ayrica ameliyat sonrasi sorun yasayan ve aci ceken birkac arkadasim oldu. Bu yuzden de memnunuyetimi dile getirip doktorumu tavsiye ediyorum. Ikinci ameliyat ilk ameliyata gore daha zor ve maliyetli. Ne gerek var tek aneliyatla bitirmek varken. Sen kime ameliyat olmustun? Duzeltilemiyormuymus deviasyon falan? Konustun mu hicbir kbb uzmani ile?

Öncelikle geçmiş olsun.Kesinlikle ameliyat olmalısın.Ameliayttan sonra bir süre burnunu koruman gerekir.Ayrıca burnu korumak için maskelerde varmış ama ne kadar faydalı onu bilemiyorum.En önemliside doktorunu iyi seçmen..

bebeğin küçük olduğu için işin zor darbelerden falan koruman gerekecek biraz bekle tam hareketli zamanı yada olucam artık diyorsan bende kbb doktoru tavsiye edicem plastik cerrahlar burun içinde başarılı değiller.kbb uzmanlarından eli iyi olanı bulman lazım araştır iyice zaten 2.kez ameliyat olucaksın.istanbulda olmayı düşünürsen ben kbb uzmanı hüseyin altuna oldum tavsiye ederim nefes sorunumda yok burnumun seklide gayet hoş(albümümden bakabilirsin)

tsekkürler kızlar ama malatyada da iyi dr lar varmiş hatta görümcemde tavsiye etti onun burnu da hoş. ama mesele şu anki halinden daha iyi olması. eğrilik var 2 kez düşmüştüm kücükken. sonrada sporla uğrasınca yediğim darbelerinde etkisi var sanırım çünkü şimdilerde daha cok fark ediliyor sorun.
aslında bana kalsa düşünürüm o dr u. ama malatyaya da il dısından gelip ameliyatlar olan çok. o yüzden yadırgarlar.
bebeğime kv. bakıyor. eğer toparlanma süresi uzun değilse ... olurum.
fakat ben sezeryan olmamış biriyim rahat hareket edemem diye. .. sürekli korumak gerekiyormu.

tsekkürler kızlar ama malatyada da iyi dr lar varmiş hatta görümcemde tavsiye etti onun burnu da hoş. ama mesele şu anki halinden daha iyi olması. eğrilik var 2 kez düşmüştüm kücükken. sonrada sporla uğrasınca yediğim darbelerinde etkisi var sanırım çünkü şimdilerde daha cok fark ediliyor sorun.
aslında bana kalsa düşünürüm o dr u. ama malatyaya da il dısından gelip ameliyatlar olan çok. o yüzden yadırgarlar.
bebeğime kv. bakıyor. eğer toparlanma süresi uzun değilse ... olurum.
fakat ben sezeryan olmamış biriyim rahat hareket edemem diye. .. sürekli korumak gerekiyormu.

ben ameliyatımın 6. aylarında dirsekten sert bir darbe aldım bişey olmadı çok şükür.en azından ilk aylarında koru kendini okadar ameliyat eziyeti çekiceksin aynı şeyleri yaşamak zorunda kalma.zaten burnunda darbe var ameliyatın herkesinki gibi kolay olmaz iyi araştır doktorunuda.toparlanma süresi 1 hafta ama şişliklerin inmesi falan burnun toparlanması en azından 6 ay koru kendini spor yapma bence

tşkkurler kızlar. dr iyi arastırım en kısa zamanda olucam. korkularımı yenmeye basladım sayenizde.

Back
X