burnum konusunda yardım

sophia92

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2009
474
0
116
burnumu yaptırmayı düşünüyorum ama burnumun kısa olduğunu düşünüyorum törpülenince daha da minik olursa diye endişeliyim.
resmim albumlerde.
sadece arkdşlara açk

telefonla attım o kadar oldu çevirmek aklıma gelmedi ama büyük resm yani

bence de sorunlu bir burun değil, fotoğraf düzgün olsa daha belli olurdu ama uzunluğu iyi görünüyor sadece biraz kavisle harika olur:)

fotoyu düzellittim bi tane daha koydm
ben dokuz yaşndyken 2 kere kırdm burnumu şekli değişti işte .s
ben çok takıyrm bu ara

çevremde herkes der bşi yok brnunda fln. .
ben çok takıyrm işte. proflmle normal yüzüm arasnda çok frk var
çirkin gözkyrm

burnumu yaptırmayı düşünüyorum ama burnumun kısa olduğunu düşünüyorum törpülenince daha da minik olursa diye endişeliyim.
resmim albumlerde.
sadece arkdşlara açk

hayatım hıc sıkma bence canını nokta şeklınde bıle olan o mınnak burunları bıle ö güzel törpülüyorlarki inanamazsınnnn :)))) bence sanal burun tasarımlarını dene hayatım en azından bır fıkır olur senın ıcın

link atabilir misin nereden yapablirim ki.

burdan lınk vermem dogru olmayabılır canım ama benım amelıyat oldugum doktorum abdülkadir göksel bey web sayfasında var sanal burun dıye bence bı fotonu yolla ve fıkrını al doktor beyın adını arat ıneternette web sayfası otomatık cıkar karsına bıtanem bol şans :)))hem benım fotolarımada bak fıkrın olsun burnusumu gör :))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…