E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
kızlar burun estetiği olcam ama ailemden gizliyorum sadece eşim bilecek 22 yaşında bi bayanım kimseden izin almam diyorum ama çokta korkuyorum çakarlarmı acaba sadece hafif kemerinden kurtulacam olabildiğince doğal olmalı gizli yapan arkadaşlar varmı ve onlardan uzak 1 ay yetermi iyleşmem için lütfen yardım kızlar ayrıca kaygılarımda var ya daha beter olursa deneyimi olanlar yazın lütfen rahatlamaya ihtiyacım var eminim olmadan önce sizde benim gibi endişeliydiniz görüşlerinizi bekliyorum
kızlar burun estetiği olcam ama ailemden gizliyorum sadece eşim bilecek 22 yaşında bi bayanım kimseden izin almam diyorum ama çokta korkuyorum çakarlarmı acaba sadece hafif kemerinden kurtulacam olabildiğince doğal olmalı gizli yapan arkadaşlar varmı ve onlardan uzak 1 ay yetermi iyleşmem için lütfen yardım kızlar ayrıca kaygılarımda var ya daha beter olursa deneyimi olanlar yazın lütfen rahatlamaya ihtiyacım var eminim olmadan önce sizde benim gibi endişeliydiniz görüşlerinizi bekliyorum
ay canım benim ne mutlu sana
hayret baban nasıl kabul etti helal olsun
benim babam çağdaştır ama yine de karşı çıkar karşı çıkmasının sebebiyse sağılığım bozulacağı yönünde endişleri olması
yani kime söylediysem karşı çıkıyo
ya daha kötü olusa diyorlar ki zaten sorun yok neden yapıyorsun falan filan
kimse anlamıyor bu psikolojiyi eşimde karşı çıkmaya başladı olmaz diyo inatçı keçi
ama ben olacam kafaya taktım bi kere 1 ay uzak kalacam olup çıkacam karşılarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?