• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burnum siyah nokta tarlası !!!!

cranial

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2013
6.098
4.944
373
arkadaslar burnumdan resmen siyah nokta fiskiriyor !!!
sadece o degil yer yer kizariklllik da var cok kotu bi görüntü napmam lazimm??
dün illk defa yoğurt karbonat elma sirkesi maskesini uyguladim sadece burnuma uyguladim sanki daha da belli oldu bu maskeyi uygulayip memnun kalan var mi??
siyah noktalari gecirdigini düşündüğünüz bir temizleyici kullandiniz mi??
burnundaki siyah noktalari geçiren arkadaslar lutfen yardimci olunn

Son düzenleme:
Kuaför demişti ki burundakilerin çoğu minicik tüyler ve kökleri. Çoğusu sir ağdayla bıyık alırken burun üstüne de ağda yapıyor hiçbir şey kalmıyor. Siyah nokta bandını dene ya da. Yapıştır beklet sonra çıkart. Gerçek siyah nokta daha şişik, içi yağ gibi dolu oluyor çünkü. Siyah nokta önleyici bir jel veya sabun kullan düzenli.

arkadaslar burnumdan resmen siyah nokta fiskiriyor !!!
sadece o degil yer yer kizariklllik da var cok kotu bi görüntü napmam lazimm??
dün illk defa yoğurt karbonat elma sirkesi maskesini uyguladim sadece burnuma uyguladim sanki daha da belli oldu bu maskeyi uygulayip memnun kalan var mi??
burnundaki siyah noktalari geçiren arkadaslar lutfen yardimci olunn
Oksizinc çinko kremi ile yağlandırmayan yüZ nemlendiricisini ve 2 damla kantaron yağını hergün sabah akşam kullan hem yağlanmayı azaltır hem gözenekleri küçültür

Siyah noktalar bize eyvallah deyip gitmezler. Buhar sonrası iyice sıkmalı sonrasında gözenek sıkılaştırıcı maske uygulamalısınız. En azındn ben öyle kurtuldum. Tabi sonrasında cildi sürekli temiz tutmakta önemli

kızlar kuaföre ağdaya gittiğimde gördüm ne kadar doğru bunu yapmak bilmiyorum ama genç kızlar burunlarına sir ağda yaptırıyorlar siyah noktaları topluyormuş..

sonrada gözenek sıkılaştırıcı bir yüz kremi sürüyorlardı..

denemekten zarar çıkmaz bence

Kuaför demişti ki burundakilerin çoğu minicik tüyler ve kökleri. Çoğusu sir ağdayla bıyık alırken burun üstüne de ağda yapıyor hiçbir şey kalmıyor. Siyah nokta bandını dene ya da. Yapıştır beklet sonra çıkart. Gerçek siyah nokta daha şişik, içi yağ gibi dolu oluyor çünkü. Siyah nokta önleyici bir jel veya sabun kullan düzenli.
bunu uygulayanlari duydum ancak sir agda burundaki killari da cekiyo ve uzatiyo bundan dert yanan coktu siyah nokra derdi ustune bir de kil tuylerle ugrasmiyim yani malesef cesaret edemem :((

bunu uygulayanlari duydum ancak sir agda burundaki killari da cekiyo ve uzatiyo bundan dert yanan coktu siyah nokra derdi ustune bir de kil tuylerle ugrasmiyim yani malesef cesaret edemem :KK43:(

evet benim teyzem yaptırıyordu sir ağdayı gittikçe arttı çok çirkin bir görüntü oldu..

Siyah noktalar bize eyvallah deyip gitmezler. Buhar sonrası iyice sıkmalı sonrasında gözenek sıkılaştırıcı maske uygulamalısınız. En azındn ben öyle kurtuldum. Tabi sonrasında cildi sürekli temiz tutmakta önemli
maske olarak ne kullandiniz ve ne siklikla

bunu uygulayanlari duydum ancak sir agda burundaki killari da cekiyo ve uzatiyo bundan dert yanan coktu siyah nokra derdi ustune bir de kil tuylerle ugrasmiyim yani malesef cesaret edemem :KK43:(
Yo, uzatmıyor aksine azaltıyor ve bi süre sonra çıkmıyor. Normal bacak kılı gibi değil ki onlar. Daha minik mikronluk şeyler. Ben yaptırıyorum bıyık aldırırken bazen. yapıldığı gün ve sonra birkaç gün gül suyu, buz gibi gözenek sıkılaştırıcı şeyler uyguluyorum ki kapansın dolmasın vs. diye iyi de geliyor.

önce burun bantlarını deneyin..ben kesin çözüm alıyorum onlardan cidden..yaptıktan sonra tonikle falan sıkılaştırın uzunca bir süre idare ediyor..

Vakti zamaninda sivilce ve lekelerim icin acnelys krem kullandim, o gun bugundur burnumda siyah nokta denen sey yok. Haa tabi duzenli temizleyici de kullanmak lazim. Retinol iceren urunler kullanin..

Vakti zamaninda sivilce ve lekelerim icin acnelys krem kullandim, o gun bugundur burnumda siyah nokta denen sey yok. Haa tabi duzenli temizleyici de kullanmak lazim. Retinol iceren urunler kullanin..
Teşekkürler temizleyici olarak ne kullaniyosunuz

Back
X