- 29 Eylül 2014
- 1.037
- 1.457
- 63
- 41
Ben bilinen markaları kullanmayı tercih ediyorum. Yani tv de sürekli reklamı dönüyor.maske olarak ne kullandiniz ve ne siklikla
Ama önemli olan temiz tutmak cildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bilinen markaları kullanmayı tercih ediyorum. Yani tv de sürekli reklamı dönüyor.maske olarak ne kullandiniz ve ne siklikla
hmm ilk defa duyuyorum siz denediniz miaktarlar da jelatin yada jelatin jölesi alıp, sütle mikro dalgada azıcık karıştırıp burnuna sürüp beklet. ağda gibi bişi oda. denemeni tavsiye ederim
evet bende kk dan öğrenmiştimhmm ilk defa duyuyorum siz denediniz mi
arkadaşın sıkıntısı bendede var siyahnokta bantlarında aldım ama sonra bi kaç kişiden bu bantların gözenekleri açtığını duydum.gözenekleri açıp sonra daha çoğaltıyormuş falan diye sizde oldumu hiç böyle birşey..burun bantı kullanıyorum ben hiçbirşey kalmıyor zamanlada azalıyor..
Biodermanin urunlerini kullaniyorum. Tonik olarak da clinique kullaniuorum..Teşekkürler temizleyici olarak ne kullaniyosunuz
arkadaşın sıkıntısı bendede var siyahnokta bantlarında aldım ama sonra bi kaç kişiden bu bantların gözenekleri açtığını duydum.gözenekleri açıp sonra daha çoğaltıyormuş falan diye sizde oldumu hiç böyle birşey..
gözume hepsi batiyo bir suru varr ve derindeler yani sıkamam malesefBen direkt gözüme batınca sıkıyorum çıkıyor tertemiz oluyor. Sıktıktan sonra kızarıyor ama bir süre sonra geçiyor..
ayy kaş yapalim derken göz cikarmayalim daa daha beterine katlanamamarkadaşın sıkıntısı bendede var siyahnokta bantlarında aldım ama sonra bi kaç kişiden bu bantların gözenekleri açtığını duydum.gözenekleri açıp sonra daha çoğaltıyormuş falan diye sizde oldumu hiç böyle birşey..
maskenin olculerini verebilir misiniz bütün yüzünüze mi uyguluyorsunuz?benim uyguladığım çık memnun kaldığım çeşitli yöntemler var
öncelikle yüzümü buhara tutuyorum
sonra mısır unu yumurta akı süt ve limon karışımlı maske uyguluyorum
maskeyi çıkarırken yuvarlak yuvarlak ovarak çıkarıyorum
sonrada salatalık suyuyla yada salatalık dilimleriyle yüzümü tonikliyorum
ayrıca maden suyunu buz küplerine dolduruyorum her gün bir tanesiyle siliyorum
haftada iki gün oksizinc çinko krem gece sürüp sabah yıkıyorum
Ben 2 senedir kullanıyorum herhangi bir artma veya gözenekleri açma olmadı.Siyah noktaları sıkmak dağıtıyor daha cok cıkarıyor diye duyuştum ama.ayy kaş yapalim derken göz cikarmayalim daa daha beterine katlanamam
peelingi hep buhar banyosundan sonra oneriyorlar amaSiyah noktaları kalıcı olarak geçirecek bir yöntem yoktur düzenli olarak temizlemek gerekir. Haftada bir dustan sonra peeling yapıp ardından burun bandı kullanin, cildinizi tonikle silin yeterli olur. Sabah ve akşam da cildinizi uygun bi temizleyici ile temizleyin.
Buhar banyosu yapmayın derim gozenekleri buyutuyormus