• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burnum siyah nokta tarlası !!!!

aktarlar da jelatin yada jelatin jölesi alıp, sütle mikro dalgada azıcık karıştırıp burnuna sürüp beklet. ağda gibi bişi oda. denemeni tavsiye ederim

Ben direkt gözüme batınca sıkıyorum çıkıyor tertemiz oluyor. Sıktıktan sonra kızarıyor ama bir süre sonra geçiyor..

burun bantı kullanıyorum ben hiçbirşey kalmıyor zamanlada azalıyor..
arkadaşın sıkıntısı bendede var siyahnokta bantlarında aldım ama sonra bi kaç kişiden bu bantların gözenekleri açtığını duydum.gözenekleri açıp sonra daha çoğaltıyormuş falan diye sizde oldumu hiç böyle birşey..

benim uyguladığım çık memnun kaldığım çeşitli yöntemler var

öncelikle yüzümü buhara tutuyorum
sonra mısır unu yumurta akı süt ve limon karışımlı maske uyguluyorum
maskeyi çıkarırken yuvarlak yuvarlak ovarak çıkarıyorum
sonrada salatalık suyuyla yada salatalık dilimleriyle yüzümü tonikliyorum
ayrıca maden suyunu buz küplerine dolduruyorum her gün bir tanesiyle siliyorum
haftada iki gün oksizinc çinko krem gece sürüp sabah yıkıyorum

aynı sorun bende de var. cilt bakımına gittim sonrasında düzenli cilt bakımı yaptım azıcık gerçekten azıcık çok az fark etti.
2. kes gittim cilt bakımına arkadan yine evde devam ettim bakıma dermo kozmetik çok güvenilir ürünler kullandım üstelik.
yine yeterli gelmedi benim için. etrafımdaki herkes cildin harika diyordu ama ben aynanın büyük gösteren tarafından kendime bakıp hala orada olduklarını görüyordum. ve takıntı olmuştu. en sonunda her şeyi bıraktım. şu an bir şey yapmıyorum ve takmıyorum. kışın tekrar başlarım ama. evde yapılan bir şeyler denedim ama o da olmadı. bence birazda beslenme tarzı ve sigarayla ilgisi var.

Siyah noktaları kalıcı olarak geçirecek bir yöntem yoktur düzenli olarak temizlemek gerekir. Haftada bir dustan sonra peeling yapıp ardından burun bandı kullanin, cildinizi tonikle silin yeterli olur. Sabah ve akşam da cildinizi uygun bi temizleyici ile temizleyin.
Buhar banyosu yapmayın derim gozenekleri buyutuyormus

arkadaşın sıkıntısı bendede var siyahnokta bantlarında aldım ama sonra bi kaç kişiden bu bantların gözenekleri açtığını duydum.gözenekleri açıp sonra daha çoğaltıyormuş falan diye sizde oldumu hiç böyle birşey..

yok hayır çıkarttıktan sonra tonik sürüyorum..hiç öyle bir sıkıntıyla karşılaşmadım aksine azaldı benimkiler.

bence ağda yaptırmayın ya o küçük tüylerin iyice siyahlaşıp uzadığını dğşündüm de :KK17:
hele yaşlılardan bazen görüyorum yok yok kesinlikle yaptırmayın :eek:
bence la roche posay ın siyah noktalarla ilgili ürünü vardır mutlaka bulun onu kullanın
şimdi ben araştırıp koycam buraya benim cildiye doktorum onun ürünlerini öneriyor kendisi bayağı iyi bi doç
şey bir de yalnız geçen gün okudum siyah noktalar 20 günde bir kendini tekrar edermiş demek ki maske filan yapcaksanız da 20 günde bir en az tekrarlı uygulamak lazım
yani geçti oh bitti olayı yok 20 günde bir düzenli temizliği şart

ayy kaş yapalim derken göz cikarmayalim daa daha beterine katlanamam

Bende burun bandı kullanıyorum en etkili çözüm yolu.Nivea falanda denedim ama bana en iyi watsons daki geldi.

benim uyguladığım çık memnun kaldığım çeşitli yöntemler var

öncelikle yüzümü buhara tutuyorum
sonra mısır unu yumurta akı süt ve limon karışımlı maske uyguluyorum
maskeyi çıkarırken yuvarlak yuvarlak ovarak çıkarıyorum
sonrada salatalık suyuyla yada salatalık dilimleriyle yüzümü tonikliyorum
ayrıca maden suyunu buz küplerine dolduruyorum her gün bir tanesiyle siliyorum
haftada iki gün oksizinc çinko krem gece sürüp sabah yıkıyorum
maskenin olculerini verebilir misiniz bütün yüzünüze mi uyguluyorsunuz?

bak buldum bile bunlardan daha araştır sen
bioderma ya da la roche posay kullan, dermokozmetik ürünler bunlar
http://www.neodermo.com/la-roche-posay-effaclar-duo-40ml.html
la-roche-posay-effaclar-duo-40ml-766-320x340.webp

Siyah noktaları kalıcı olarak geçirecek bir yöntem yoktur düzenli olarak temizlemek gerekir. Haftada bir dustan sonra peeling yapıp ardından burun bandı kullanin, cildinizi tonikle silin yeterli olur. Sabah ve akşam da cildinizi uygun bi temizleyici ile temizleyin.
Buhar banyosu yapmayın derim gozenekleri buyutuyormus
peelingi hep buhar banyosundan sonra oneriyorlar ama

Back
X